Ιάκωβος Αγγελίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Thracian

Re: Ιάκωβος Αγγελίδης

Δημοσίευση από Thracian »

ειδατε τι "ομορφα" το πάει σημερα το σπορτ24????
υποκλιθηκαν στον μπερμπατοφ!!!!!
ετσι για να φτιαχνουμε κλίμα στα αποδυτήρια!!!!!
αηδιαστικοί!
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

aquila έγραψε:Μαλιστα δηλαδη οι κατω οπαδοι ειναι ολοι προβατα ενω οι πανω ολοι σουπερ αλανια.

Sent from my iPad using Tapatalk

Δε μίλησα ποτέ σε τόσο απόλυτο βαθμό ούτε έκανα τέτοιο διαχωρισμό... Είπα "τα πρόβατα των κάτω" όχι "τα πρόβατα οι κάτω"...
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Thracian έγραψε:ειδατε τι "ομορφα" το πάει σημερα το σπορτ24????
υποκλιθηκαν στον μπερμπατοφ!!!!!
ετσι για να φτιαχνουμε κλίμα στα αποδυτήρια!!!!!
αηδιαστικοί!
ναι ρε φίλε αηδία. το διάβασα πρωί πρωί και σπάστηκα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

The_Stalker έγραψε:K_geo, διακρίνω κάτι σαν μοιρολατρεία στο τι μέλλει γενέσθαι με διαιτησίες κλπ. Εμένα δεν μου κάθεται καλά. Τα λεφτά που σκάει ο Ιβάν δεν πρέπει να προστατευθούν; Από πέρισυ, ξεχωρίζω μια περίοδο χάριτος όπως είπα.
μοιρολατρια οχι. ρεαλισμος ναι. και ρεαλιστικα, για να σπασει το αποστημα αυτο θελει προσπαθεια ετων. ειδικα στην ψαροκωσταινα. ;)

για αυτο και συμπηρωσα λεγωντας οτι δεν ζητουμε ειδικη μεταχειριση, αλλα ιση για ολους. ;)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

pilotos έγραψε:Δεν είμαστε σαν αυτούς, κι ούτε θέλουμε να γίνουμε!!!
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

ρε συ Τζακ.... κάνε κανα μάθημα αγγλικών στον Καρέτα Καρέτα...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

κυριε αγγελιδη με ποιο σκεπτικο χαριζονται φανελες της μεγαλυτερης ομαδας του κοσμου σε καθαρματα που αρμεξαν αυτον τον τοπο??

εφοσον οι φανελες δεν αγοραστηκαν απο τους πολιτικακηδες που απλα κανουν το κομματι τους στις πλατες του ΠΑΟΚ αλλα χαριστηκαν εισαι κυριος υπευθυνος αυτης της ντροπιαστικης κινησης για μενα ...υπαρχουν ανθρωποι που υποφερουν...λιγος σεβασμος δε βλαπτει :redcard:
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Sera4 έγραψε:κυριε αγγελιδη με ποιο σκεπτικο χαριζονται φανελες της μεγαλυτερης ομαδας του κοσμου σε καθαρματα που αρμεξαν αυτον τον τοπο??r

εφοσον οι φανελες δεν αγοραστηκαν απο τους πολιτικακηδες που απλα κανουν το κομματι τους στις πλατες του ΠΑΟΚ αλλα χαριστηκαν εισαι κυριος υπευθυνος αυτης της ντροπιαστικης κινησης για μενα ...υπαρχουν ανθρωποι που υποφερουν...λιγος σεβασμος δε βλαπτει :redcard:
Έγραψες το ίδιο σχόλιο και την προηγούμενη Κυριακή?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μπορεί να τις αγόρασαν :):)

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Διάβασα απίστευτα πράγματα για τη στάση των μπάτσων στη Βέροια. Διάβασα αυτά που έγραψε ο K_geo, διάβασα και ρεπορτάζ που έλεγαν ότι οι μπάτσοι απαιτούσαν από μικρά παιδιά να βγάλουν τις φανέλες! Επειδή όλα αυτά έγιναν σ' ένα γήπεδο γεμάτο ΠΑΟΚ και σε μια πόλη ΠΑΟΚτσήδικη και επειδή δεν μπορώ να δεχτώ εύκολα ότι όσα έκαναν οι μπάτσοι οφείλονται στο κόμπλεξ τους μόνο, πιστεύω ότι βρίσκονταν (και πάλι) σε εντεταλμένη υπηρεσία από το βρωμολίμανο.
Κύριε Τζακ, πέρα από τις αυτονόητες ενέργειες που πρέπει να κάνει η ΠΑΕ για όσα συνέβησαν στη Βέροια, χτυπάει καμπανάκι για τον αγώνα με τα σκουλήκια της Γερμανίας. Επειδή ΔΕΝ πιστεύω ότι οι μπάτσοι θα κάνουν τη δουλειά τους στην Τούμπα, βάλε σεκιούριτι με εντολή για εξονυχιστικό έλεγχο στους οπαδούς της ντόρτμουντ ΜΕΤΑ τον έλεγχο των μπάτσων. Να προσέχουμε για να έχουμε και για να μπορούμε να ξεμπροστιάσουμε.

KOSTAS54 έγραψε:
Sera4 έγραψε:κυριε αγγελιδη με ποιο σκεπτικο χαριζονται φανελες της μεγαλυτερης ομαδας του κοσμου σε καθαρματα που αρμεξαν αυτον τον τοπο??r

Έγραψες το ίδιο σχόλιο και την προηγούμενη Κυριακή?
Φίλε ο Τσίπρας δεν ήταν εξουσία για 40 χρόνια και δεν μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι, ασχέτως της πολιτικής του ποιότητας. Εγώ πάντως θα έγραφα στη φανέλλα ΝΤΟΡΑΚΗΣ και νομίζω ότι είσαι σε ηλικία που καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Sera4 έγραψε:κυριε αγγελιδη με ποιο σκεπτικο χαριζονται φανελες της μεγαλυτερης ομαδας του κοσμου σε καθαρματα που αρμεξαν αυτον τον τοπο??

Σε ποιον χαρίστηκαν; Πάντως συμφωνώ απόλυτα με τη λογική σου..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Από τη στιγμή που έδωσαν σε έναν, σωστά έδωσαν και σε άλλους.

Σαν κίνηση, μπορεί να είναι αμφιλεγόμενη, αλλά για να το αποφασίσουν, ίσως έχουν κάποια άλλα δεδομένα στο κεφάλι τους.

Στηρίζω τα συνθήματα κατά πολιτικών στην Τούμπα, από την πρώτη μέρα. ;)

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αποκλειστικό!!!
Αυτήν θα δώσουν στον λεβέντη
Εικόνα

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

The_Stalker έγραψε:Διάβασα απίστευτα πράγματα για τη στάση των μπάτσων στη Βέροια. Διάβασα αυτά που έγραψε ο K_geo, διάβασα και ρεπορτάζ που έλεγαν ότι οι μπάτσοι απαιτούσαν από μικρά παιδιά να βγάλουν τις φανέλες! Επειδή όλα αυτά έγιναν σ' ένα γήπεδο γεμάτο ΠΑΟΚ και σε μια πόλη ΠΑΟΚτσήδικη και επειδή δεν μπορώ να δεχτώ εύκολα ότι όσα έκαναν οι μπάτσοι οφείλονται στο κόμπλεξ τους μόνο, πιστεύω ότι βρίσκονταν (και πάλι) σε εντεταλμένη υπηρεσία από το βρωμολίμανο.
Κύριε Τζακ, πέρα από τις αυτονόητες ενέργειες που πρέπει να κάνει η ΠΑΕ για όσα συνέβησαν στη Βέροια, χτυπάει καμπανάκι για τον αγώνα με τα σκουλήκια της Γερμανίας. Επειδή ΔΕΝ πιστεύω ότι οι μπάτσοι θα κάνουν τη δουλειά τους στην Τούμπα, βάλε σεκιούριτι με εντολή για εξονυχιστικό έλεγχο στους οπαδούς της ντόρτμουντ ΜΕΤΑ τον έλεγχο των μπάτσων. Να προσέχουμε για να έχουμε και για να μπορούμε να ξεμπροστιάσουμε.
να πω την αληθεια ποσες φορες μου περασε απο το μυαλο απο χθες. γιατι τα δεδομενα ειναι αρκετα για να το κανω. δλδ, η επιλογη της πυλης που θα εμπαιναν, το οτι εκει δεν ειχε καθολου λεωφορεια για να καθοδηγησουν τον κοσμο και να μπουν λιγοι λιγοι, το ότι η μια διμοιρία μπροστά στα μάτια μου όρμηξε πραγματικά άνευ λόγου και αιτίας και μάλιστα λίγο μετά που άνθρωποι απο συνδεσμους κτλ είχαν "ηρεμήσει" τον κόσμο που με το δίκαιο του τρελάθηκε με το όλο σκηνικό...

βαλε και σε αυτο το δακρυγονο που "καταλαθος" εσκασε διπλα στην εξεδρα και δενει το γλυκο. :twisted:

9 + μια πιο ελαφρά ντυμένοι Διμοιρίες. αυτό απο μόνο του λέει πολλά. Σε λίγες εβδομάδες παντως πανε βεροια και τα χανουμια και οι γαυροι μετα. θα παω μονο και μονο για να δω τι στον μπεο μετρα ασφαλειας θα παρουν και πως θα συμπεριφερθουν τα καθικια.

και αυτά σε μια πόλη που τα μισά διαρκείας της βέροιας είναι ΠΑΟΚτσήδες. δλδ τι αλλο να πει κανεις....
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

pilotos έγραψε:Αποκλειστικό!!!
Αυτήν θα δώσουν στον λεβέντη
Εικόνα

Στάλθηκε από το SM-G920F μου

Έχει κι άλλο, με Νεϊμαράκη και νομίζω κι άλλα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”