Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Athens

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Athens »

ενταξει ρε αγγελε εκανες αγιασμο γιατι ετσι κανουν πολλες ομαδες....εκεινο τον εκκλησιασμο τι τον ηθελες? γιατι τα κανεις αυτα ΜΟΝΟ στον ΠΑΟΚ? γιατι γινεσαι γραφικος? σε ποια αλλη ομαδα εκτος της δικης μας τα κανες αυτα? γιατι οταν βλεπεις τα ασπρομαυρα τρελενεσαι?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Sick Bastard έγραψε:-Ξύπνα Μαντούρε, να πάμε στην εκκλησία.

-Lol
Εικόνα

Από Ελλάδα είναι η φωτογραφία;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

χωρις τις μαγουλαρες στις φοτο.αρα οχι απο ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δεν ειδες μου φαινεται τον Μαντουρο the new edition στιλακι εγινε το πουλακι μου
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τι έγινε τελείωσε η εκκλησία, τα παιδιά κοινωνισανε ;
α ρε αγγελε
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

το όλο σκηνικό με τον σημερινό εκκλησιασμό έχει εξήγηση, ταπεινότητα και σεβασμό στην ιεραρχία της ομάδας, αυτό προσπαθεί να τους περάσει. Ο Άγγελος είναι άνθρωπος μιας πιο παλιάς νοοτροπίας και αυτόν τον τρόπο ξέρει. Είναι μία πρόσκληση να τους δείξει, ότι μπορεί να σας βγάζω το λάδι και να απαιτώ από όλους να είστε προσοχή μπροστά μου, αλλά και εγώ από την πλευρά μου είμαι προσοχή μπροστά σε κάτι μεγαλύτερο.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Γελάει ο κόσμος...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Καμια φωτο απο την λειτουργεια εχουμε να δουμε σε ποιον τομεα χρειαζομαστε βελτιωση :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Εχω εγω φωτό από την εκκλησία, αλλά είναι γονυπετείς και προσεύχονται (ιδίως οι αλλόθρησκοι).
Αρα δεν την βάζω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

eorptol έγραψε:Ποιον νατχο εχεις χάσει επισοδεια
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Athens έγραψε:ενταξει ρε αγγελε εκανες αγιασμο γιατι ετσι κανουν πολλες ομαδες....εκεινο τον εκκλησιασμο τι τον ηθελες? γιατι τα κανεις αυτα ΜΟΝΟ στον ΠΑΟΚ? γιατι γινεσαι γραφικος? σε ποια αλλη ομαδα εκτος της δικης μας τα κανες αυτα? γιατι οταν βλεπεις τα ασπρομαυρα τρελενεσαι?
Γιατί μόνον ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα της ψυχής...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Περιπτερος έγραψε:Προφανως ειναι πρωινο ρεπο και οποιος θελει πηγαινει εκκλησια.
.
Στην Εκκλησία πηγαίνουν ΜΟΝΟΝ όσοι θέλουν. Κανείς δεν πρέπει να πάει με επιβολή. Αλλιώς δεν έχει νόημα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

GoMaRoS έγραψε:το όλο σκηνικό με τον σημερινό εκκλησιασμό έχει εξήγηση, ταπεινότητα και σεβασμό στην ιεραρχία της ομάδας, αυτό προσπαθεί να τους περάσει. Ο Άγγελος είναι άνθρωπος μιας πιο παλιάς νοοτροπίας και αυτόν τον τρόπο ξέρει. Είναι μία πρόσκληση να τους δείξει, ότι μπορεί να σας βγάζω το λάδι και να απαιτώ από όλους να είστε προσοχή μπροστά μου, αλλά και εγώ από την πλευρά μου είμαι προσοχή μπροστά σε κάτι μεγαλύτερο.
Wait. What?
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

GoMaRoS έγραψε:το όλο σκηνικό με τον σημερινό εκκλησιασμό έχει εξήγηση, ταπεινότητα και σεβασμό στην ιεραρχία της ομάδας, αυτό προσπαθεί να τους περάσει. Ο Άγγελος είναι άνθρωπος μιας πιο παλιάς νοοτροπίας και αυτόν τον τρόπο ξέρει. Είναι μία πρόσκληση να τους δείξει, ότι μπορεί να σας βγάζω το λάδι και να απαιτώ από όλους να είστε προσοχή μπροστά μου, αλλά και εγώ από την πλευρά μου είμαι προσοχή μπροστά σε κάτι μεγαλύτερο.
Αυτα ειναι!!! Αυτη θα ειναι μια χρονια που δεν πρεπει να χαθεί!χαχαχαχα

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Στην αρχή γράφτηκε ότι θα "καταργηθούν τα βιντεάκια".
Μετά ότι δεν θα κάνουμε εργομετρικά.
Κάπου στο ενδιάμεσο, ότι δεν έχει δίπλωμα UEFA Pro.

Σήμερα ασχολούνται με τον εκκλησιασμό. Που όποιος ΔΕΝ θέλει, ΔΕΝ πάει έτσι και αλλιώς. Τι θα τον κάνουν δλδ ; θα τον δείρουν ;

Τσιμπάτε παιδιά. Δεν κοστίζει τίποτα. Το πολύ πολύ να πιστέψετε στο τέλος ότι αυτός που τα λέει ξέρει καλύτερα απο τα ματάκια σας. Σάμπως τόσα χρόνια αυτό δε σας κάνουν ; τι διαφορά έχει δλδ ;
Αυτοί ξέρουν ΠΡΙΝ από σας για σας. Ευτυχώς λοιπόν που υπάρχουν και έτσι δεν χρειάζεται να σκέφτεστε.

ΥΓ : Συγνώμη που γίνομαι τόσο καυστικός, αλλά καμιά φορά αν στον ασθενή δεν πεις "πρόσεξε γιατί θα πεθάνεις αν συνεχίσεις έτσι" στο τέλος σου λέει "εσύ φταις που δεν μου το είπες ξεκάθαρα".

ΥΓ2 : είναι νομίζω ΓΝΩΣΤΟ ότι είχα (και έχω) ΣΟΒΑΡΕΣ επιφυλάξεις για τον προπονητή και ότι το έχω πει εδώ και καιρό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”