Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
τι λετε ρε ? αντε γεια ρε... τι πιατι ρε παιδια?? ειναι δυνατον? αμα παρουμε τον πιατι , οχι πρωταθλημα παιρνω... τα παντα ολα τα παιρνω... δεν υπαρχει παικτης πιατι, αυτος θα μπαινει μεσα και η μπαλλα θα πηγαινει απο μονη της να αναπαυεται στο πλεκτο.. Επισης ο πιατι παιζει ανετα και 10 αρι , βασικα παιζει στις 3 θεσεις πισω απο τον φορ (δεξι-αριστερο εξτρεμ και 10 αρι). αν ερθει αυτος ο παικτης η ουρα θα αρχιζει απο το αεροδρομιο και θα τελειωνει στο μακεδονια...
Οσο για τον ολλανδο μπακ τι να πουμε?? παικτης που επαιξε σε μπαγιερν και χοφενχαιμ και εθνικη ολλανδιας??
Τοσα χρονια παιρναμε παικτες απο σιενες και αταλαντες ελεος..
Οσο για τον ολλανδο μπακ τι να πουμε?? παικτης που επαιξε σε μπαγιερν και χοφενχαιμ και εθνικη ολλανδιας??
Τοσα χρονια παιρναμε παικτες απο σιενες και αταλαντες ελεος..
Εγω ξαναρωταω, καθετη πασα εχει; να ξεκλειδωνει αμυνες μπορει;
Αυτο θα χρειαστουμε για το πρωταθλημα. Ουτε ταχυτητα ουτε αλλα εξτρεμ. Κι αν ερθει ο τιτλος μετα κουβαλας οποιον θες.
Αυτο θα χρειαστουμε για το πρωταθλημα. Ουτε ταχυτητα ουτε αλλα εξτρεμ. Κι αν ερθει ο τιτλος μετα κουβαλας οποιον θες.
-
Dimg4
Ελπιζω να τα σκασει αλλα δεν ειμαι και τοσο αισιοδοξος με τα τοσα που εχει δειξει ο Ιβαν μεχρι τωρα. Τα διαθετει αλλα δεν εχει δωσει δειγματα οτι θα εσκαγε 3 μυρια για να αγορασει παικτη. ΜΑΚΑΡΙ να κανω λαθος
αν ειναι να γινει ΠΡΕΠΕΙ να γινει πριν τη σαλκε!γιΑτι αν αποκλειστουμε(φτου-φτου μακρυα) ισως δεν τα σκασει..
- trel@menos
αν τελικα παρουμε μπρααφχαιντ θα ναι ο πρωτος παικτης μας που εχει αγωνιστει σε τελικο μουντιαλ?
Με την μεταγραφή του στην Αλμερία, που πολλοί δεν την περίμεναν καθώς ακουγόταν για μεγαλύτερα κλάμπ, έδειξε νωρίς νωρίς δείγματα του απίστευτου ταλέντου του. Στην Εστουδιάντες δεν το συζητάμε, έκανε παπάδες....
Βραχύσωμος, πολύ γρήγορος, με καλό πόδι το αριστερό, πολύ καλή πάσα, φαντασία στο παιχνίδι του, εξαιρετική τρίπλα και καλή επαφή με τα δίχτυα. Παίζει με ευκολία και τις 3 θέσεις πίσω απο το φορ. Στην Αλμερία έπαιζε κυρίως αριστερά, στη Βαλένθια δεξιά αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος.
Στην Βαλένθια δεν ξέρω γιατί δεν "έπιασε". Πάντως θυμάμαι ότι τον πήραν ώς αντι-Σιλβα, όταν αυτός έφυγε στην Μαν.Σίτυ.
Και εννοείται ότι στο ακατανόμαστο παιχνίδι.....τον αγαπάνε πολλοί, πάρα πολλοί!
ΥΓ: rain, ναι. Άν έλθει, γίνονται όλα όσα εύχεσαι (-όμαστε)
Βραχύσωμος, πολύ γρήγορος, με καλό πόδι το αριστερό, πολύ καλή πάσα, φαντασία στο παιχνίδι του, εξαιρετική τρίπλα και καλή επαφή με τα δίχτυα. Παίζει με ευκολία και τις 3 θέσεις πίσω απο το φορ. Στην Αλμερία έπαιζε κυρίως αριστερά, στη Βαλένθια δεξιά αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος.
Στην Βαλένθια δεν ξέρω γιατί δεν "έπιασε". Πάντως θυμάμαι ότι τον πήραν ώς αντι-Σιλβα, όταν αυτός έφυγε στην Μαν.Σίτυ.
Και εννοείται ότι στο ακατανόμαστο παιχνίδι.....τον αγαπάνε πολλοί, πάρα πολλοί!
ΥΓ: rain, ναι. Άν έλθει, γίνονται όλα όσα εύχεσαι (-όμαστε)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 23 Αύγ 2013, 17:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εμενα παλυ ο τρελλος χωρος εκατομμυριων με τρομαζει γιατι παντα με οσα εχουμε περασει στο πισω μερος του μυαλου μου θα εχω το μελλον του ΠΑΟΚ και παραδειγματα νεοπλουτισμου που κατεστρεψαν ομαδες.In Savvidis we trust.Οσον αφορα τον ολλανδο δεν με ενθουσιαζει αλλα τουλαχιστον αυτον τον ξερει σιγουρα ο Στεφενς οποτε η αποψη μας περιττευει.
αν έρθει ο Piatti σημαίνει ότι αυτόν θέλει ο ΣΤΡΑΤΗΓΌΣ !!! σημαίνει ότι είτε δεν θα παίζουμε με 10 είτε ότι πιστεύει τον Lucas για εκεί είτε ότι καλύπτει ο Piatti και το 10.. μου φτάνει να τον θέλει ο στρατηγός και να έρθει... το πως θα ξεκλειδώσουν οι αντίπαλες άμυνες... ευτυχώς πλέον υπάρχει στην ομάδα ένας άνθρωπος που το ξέρει καλύτερα από όλους εμάς μαζί... ας φέρει λοιπόν οποιον θέλει.... ας πέσουν φράγκα.... εγώ απλώς ονειρεύομαι.... μη με ξυπνάτε

- PAPA TSIBIKOS
Ίδιο στιλάκι με τον Στοχ έχει.
Μακάρι να τον πάρουμε , δεξιά - αριστερά τα δύο κοντά , δεκάρι ο Λούκας
και σέντερ φορ ένας από τους δύο για να πιέζει τα αντίπαλα στόπερ(μόνο γι΄αυτό κάνουν)
Μακάρι να τον πάρουμε , δεξιά - αριστερά τα δύο κοντά , δεκάρι ο Λούκας
και σέντερ φορ ένας από τους δύο για να πιέζει τα αντίπαλα στόπερ(μόνο γι΄αυτό κάνουν)
απο οτι ξερω παντως δεν μπορουμε να τον δηλωσουμε στην λιστα μας για τον επαναληπτικο. Ο κανονας λεει οτι μπορεις να δηλωσεις την λιστα το αργοτερο μεχρι ενα 24 ωρο πριν το πρωτο νοκ-αουτ παιχνιδι.. δηλαδη θα μπορει να δηλωθει στους ομιλους (ειτε τσου-λου ειτε γιουροπα)
πάντως βρήκα και αυτό:
http://www.express.co.uk/sport/football ... -confirmed
χθεσινή ημερομηνία.....

http://www.express.co.uk/sport/football ... -confirmed
χθεσινή ημερομηνία.....
3 μυρια ειναι δωρο για παικτη απο ισπανια 24 ετων που εχει παιξει σε καλη ομαδα και που εχει εστω και ενα λεπτο με την εθνικη αργεντινης τον αγοραζεις τον μοστραρεις στην ευρωπη ως βασικο και σε κανα δυο χρονια κονομας συν οτι θα εχει προσφερει