2.Γιάννης Σκόνδρας
- thanos-xanthi
Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας
Γιαννη καλη συνεχεια να εχεις ,σ οποια ομαδα κι αν πας
δεν ανεβαινει κι αυτος Ολλανδια
δεν ανεβαινει κι αυτος Ολλανδια
Αναμενόμενο μετα την απόκτηση κρεσπο
Ομαδα θα βρει ευκολα ελλαδα τ θεμ ειναι να βγάλουμε κατι
Ομαδα θα βρει ευκολα ελλαδα τ θεμ ειναι να βγάλουμε κατι
- thanos-xanthi
- Panos Fanfaras
Καλή συνέχεια Γιάννη. Ήρθες με μεγάλες ελπίδες αλλά δυστυχώς δεν απέδωσες τα αναμενόμενα, εκτός από τη χρονιά με Αναστασιάδη. Πιστεύω να βρεις εύκολα ομάδα στη Σούπερ Λίγκ.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- back in black
Καλή συνέχεια, όπου και αν πάει. Έχω την αίσθηση ότι πλήρωσε το μάρμαμαρο για τη συνολική ανεπάρκεια και των 3 (περσυνών ) μας δεξιών μπάκ, χωρίς ( κατά την προσωπική μου άποψη) να είναι ο χειρότερος.
Νομιζω πληρωνει το οτι ειναι κακος αθλητης..Σε σχεση με τα υπολοιπα δεξια μας μπακ..
Πέρα από ένα εξάμηνο με τον Αναστασιάδη,όλη την υπόλοιπη περίοδο που είσαι στην ομάδα,είσαι κακός.
Βαρύς σε σημείο να μην υπάρχει εξτρέμ στην Ελλάδα που να μην μπορεί να σου κάνει πλάκα.
Ελπίζω σε πώληση,αλλά δεν το βλέπω.
Βαρύς σε σημείο να μην υπάρχει εξτρέμ στην Ελλάδα που να μην μπορεί να σου κάνει πλάκα.
Στο καλό.
Ένας άχρωμος και άγευστος κλαρινογαμπρός.
Δε θα μου λείψει καθόλου. Σειρά να παίρνουν και οι υπόλοιποι του είδους.
Η είδηση για Άιντραχτ επιβεβαιώνει ότι στο σημερινό ποδόσφαιρο, αν έχεις μάνατζερ, διάβαινε.
Η είδηση για Άιντραχτ επιβεβαιώνει ότι στο σημερινό ποδόσφαιρο, αν έχεις μάνατζερ, διάβαινε.
- Δημητρης17
Σ εκεινο το 6μηνο με τον Αναστασιαδη, ρε Odi, τι εγινε δηλαδη και μεταμορφωθηκε σε αθλητη, που εκανε κουρσες ως την αντιπαλη περιοχη και εβγαζε σεντρες και ασσιστ, οπως θυμομαστε;;; Νομιζω οτι ειναι ανωτερος του Κιτσιου σαν δεξι μπακ, τουλαχιστον στα αμυντικα καθηκοντα, γιατι βεβαιως στο συγχρονο ποδοσφαιρο τα μπακ προωθουνται. Ειναι και δαμαλι, μπορουσε να παιξει και δεξι στοπερ στην αναγκη. Το μονο στο οποιο ειναι καλυτερος του ο Κιτσιου (της σχολης ποκεμον) ειναι η ταχυτητα. Γνωμες λεμε, ετσι;;;Odi έγραψε:Πέρα από ένα εξάμηνο με τον Αναστασιάδη,όλη την υπόλοιπη περίοδο που είσαι στην ομάδα,είσαι κακός.
- Δημητρης17
Δηλαδη πιστευεις οτι αν διωχναμε τον Κιτσιου και ειχε τον ιδιο μανατζερ, θα τον εξεταζε η Αιντραχτ;;;paok87 έγραψε:Στο καλό.
Δεν ξέρω τι έγινε εκείνο το εξάμηνο..Δημητρης17 έγραψε:Σ εκεινο το 6μηνο με τον Αναστασιαδη, ρε Odi, τι εγινε δηλαδη και μεταμορφωθηκε σε αθλητη, που εκανε κουρσες ως την αντιπαλη περιοχη και εβγαζε σεντρες και ασσιστ, οπως θυμομαστε;;; Νομιζω οτι ειναι ανωτερος του Κιτσιου σαν δεξι μπακ, τουλαχιστον στα αμυντικα καθηκοντα, γιατι βεβαιως στο συγχρονο ποδοσφαιρο τα μπακ προωθουνται. Ειναι και δαμαλι, μπορουσε να παιξει και δεξι στοπερ στην αναγκη. Το μονο στο οποιο ειναι καλυτερος του ο Κιτσιου (της σχολης ποκεμον) ειναι η ταχυτητα. Γνωμες λεμε, ετσι;;;Odi έγραψε:Πέρα από ένα εξάμηνο με τον Αναστασιάδη,όλη την υπόλοιπη περίοδο που είσαι στην ομάδα,είσαι κακός.
Ξέρω οτι έχει καλύτερη σέντρα από τον Κίτσιου (όπως το 99% των δεξιών μπακ στον πλανήτη) και οτι μπορεί να είναι πιο συνεπής αμυντικά.
Ξέρω όμως και οτι είναι κάκιστος αθλητής,βαρύς και ως δεξί στόπερ εκτέθηκε όποτε και αν έπαιξε.