8. Bruno Cirillo
Re: 8. Bruno Cirillo
μεταλλαξη του σεξι μπρουνο
ειμουνα απ'αυτους που βριζανε
του βγαζω το καπελο!!!!!!!!!!!!!
ειμουνα απ'αυτους που βριζανε
του βγαζω το καπελο!!!!!!!!!!!!!
- navigator11
ίσως και να σε χώνευα αν δεν έκανες ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ καραγκοζλίκια σε κάθε παιχνίδι
Ρε τελικά είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι...και το αποδεικνύει σε κάθε φάση του αγώνα....
ακόμα και στους πανιγυρισμούς........
ακόμα και στους πανιγυρισμούς........
- navigator11
zoomgr έγραψε:ίσως και να σε χώνευα αν δεν έκανες ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ καραγκοζλίκια σε κάθε παιχνίδι
ας κανουν κ άλλοι κι ας προσπαθουν οσο κ αυτος.
αυτός σκυλιάζει γιατί περιμένει νέο συμβόλαιο,στα 35 του όμως δύσκολα..σίγουρα όμως είναι πάρα πολύ καλός τελευταία,και γω τον έβριζα μετά τις σακούλες του Σουαρεζ αλλά ειδικά σήμερα και στο Ζαγρεμπ ήταν καταπληκτικός..κρίμα που δε τον πήραμε μικρότερο πάντως,θα μου λείψει το ξύλο που ρίχνει στους συμπαίκτες του
Είναι πάρα πολύ καλός τους τελευταίους μήνες. Σκυλιάζει σε κάθε ματς και τα δίνει όλα. Αν συνεχίσει έτσι και αν είναι καλά σωματικά και από φυσική κατάσταση (που νομίζω μια χαρά είναι) δεν θα με χάλαγε να μείνει και του χρόνου στην ομάδα. (Αλήθεια, πότε λήγει το συμβόλαιό του; )
κοψε κατι ρε συ τι 35???xristos14 έγραψε:αυτός σκυλιάζει γιατί περιμένει νέο συμβόλαιο,στα 35 του όμως δύσκολα..

στεπα το καλοκαιρι ληγει το συμβολαιο του... :ugeek:
- ΑποστόληςΑ
Εγώ τον παραδέχομαι για το σερί καλών εμφανίσεων αλλά η αλήθεια είναι ποδοσφαιρικά ούτε μου άρεσε ούτε μου άρεσε. Μακάρι όλοι όσοι δε μου αρέσουν να παίζουν με φιλότιμο και να καταθέτουν το 100% των δυνάμεών τους στο χορτάρι.
Ρε μουρλέ, σουτ απ' τα 50 μέτρα; Αυτός αν βάλει κανένα γκολ στο Φάληρο, τι θα κάνει;
Ό,τι έχει το δίνει, αυτό του το αναγνωρίζω.
Ό,τι έχει το δίνει, αυτό του το αναγνωρίζω.
Επειδη η θεα τυχη βοηθαει τους τολμηρους, ο τρελοιταλος θα βαλει γκολ με σουτ εξω απο την περιοχη στα γαυρακια
Και αυτος αλλα και ο Σαβινι επειδη ειναι ιταλοι ξερουν απο τακτικη και κυριως απο αμυντικη τακτικη. Το σημαντικοτερο ομως ειναι οτι εχει δεθει με την ομαδα, γουσταρει ΠΑΟΚ και τρελενεται. Εναν χρονο ακομα μπορει να παιξει..