21. Vladimir Ivić

Άβαταρ μέλους
cronos

Re: Ivic Vladimir

Δημοσίευση από cronos »

[quote="tolis14"]Για την απουσία του Ίβιτς είπε (Santos): «θα δούμε τι θα γίνει. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί». Τέλος αναφερόμενος στο ματς με τον Ολυμπιακό είπε: «Να χαρούμε σήμερα την πρόκριση και από αύριο θα σκεφτούμε τον Ολυμπιακό».

Τωρα του ειπε ο γιατρος οτι δεν μπορει να αγωνιστει με τον πανσερραικο η με το γαυρο? ιδου η απορια...

Τι γινεται φετος?
Τα τραβηγματα ειναι και αυτα κολλητικα οπως η γριπη?
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Όχι-όχι ρε φίλε kos, σαφώς και λέω παπαριές και εγώ και όλοι μας, δεν είναι κακό, λογικό είναι... Και λάθη και παπαριές και χοντράδες σαφώς... Απλά μερικές φορές όταν σου τη λένε και θεωρείς ότι είναι άδικο μπαίνεις σε θέση άμυνας και συχνά λες πράγματα που δεν ακούγονται καλά... Έχεις δίκιο λοιπόν, δεν ακούγεται καλά, δεν διαφωνώ, απλά θεωρώ ότι θίχτηκα άδικα (ότι γράφω αναρίθμητες ανακρίβειες -πραγμά που λέω ότι αν ρίξεις μια ματιά θα δείς ότι δεν συμβαίνει) και απάντησα με αυτό τον τρόπο (όπως όντως και με τον ιδιο το έχω κάνει και στο παρελθόν όπως ξέρεις ;) )... Σέβομαι την άποψή σου, ίσως και να'χεις δίκιο, το έκανα απλά επειδή δεν μου αρέσει να λοιδωρούμαι άδικα, ιδιαίτερα με κατηγορίες χωρίς βάση...

Αν δεις πως ξεκίνησε το όλο θέμα, ειπώθηκε ότι ο Ίβιτς παριστανει τον τραυματία, εγώ απάντησα (όντως άκομψα- "τι είναι αυτά που λέτε ρε") και μετά πήγε το θέμα επι προσωπικού, οπότε και θεώρησα ότι πρέπει να απαντήσω επι προσωπικού... Αυτά...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

arisk έγραψε:Ναι... Ότι πείς... Τους έδωσα δανεικούς στον Αγροτικό Αστέρα... :lol:

Ακόμα και λάθος να κάνω δεν διεκδικώ και δεν έχω κανένα αλάθητο (ξέχασες να πείς ποιόν "έδιωξα" βέβαια...), ξέρουμε κανέναν να μην κάνει λάθη? Εγώ προσωπικά κάνω αναρίθμητα (εσύ βέβαια ώς κλασσικός πρόλογος παραλείπεις να αναφέρεις μερικά, έστω έτσι για δείγμα) αν και παρά τα αναρίθμητα λάθη μου παρεπιπτόντως έχεις μάθει και 5-6 μεταγραφές εδω μέσα απο εμένα πρίν καν τις διαβάσεις στις φυλλάδες (και αυτό το ξεχνάς μιάς και δεν σε βολεύει στην προκειμένη)... Εσύ προφανώς δεν κάνεις ποτέ (και θα επιβεβαιωθείς και για το θέμα Ίβιτς συντομότατα)... :lol:

Το θέμα λοιπόν που έθιξες, αυτό της "εγκυρότητας" έχει αποδειχτεί επανελειμμένα... Όποιος ανατρέξει στο πρόσφατο παρελθόν θα δεί πόσα απο αυτά που έχω πεί έχουν βγεί και πόσα όχι... Και σίγουρα δεν έχω βγάλει ποδοσφαιριστή μας ξεφτίλα που παριστάνει τον τραυματία πριν απο κρίσιμα μάτς της ομάδας (για να μην ξεχνιόμαστε και να είμαστε on-topic)... :lol:
αλλου γι αλλου..εχεις την εντυπωση εσυ οτι περιμενα απο σενα να μαθω μεταγραφες; σε ξερω κι απο χτες;

επιβεβαιωνεις την μονη μου ενσταση στην ολη ιστορια -γιατι,παραδεχτηκα πριν καν σχολιασεις οτι η εκτιμηση ηταν υπερβολικη,αλλα εσυ επρεπε να μας χαρακτηρισεις ασοβαρους οπως και να χει- οτι δηλαδη εχεις μια επαρση που δεν ταιριαζει στο πνευμα του φορουμ. ξεκαβαλα λοιπον και αντιμετωπισε τους συμφορουμιτες ως ισους. και μη ξεχνας, οταν αποσυρθηκες, ποια ηταν η σταση μου.αιντε.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Για να τελειώνει το θέμα μιας και είμαστε και offtopic... Δεν με αφορά προσωπικά ποιός είσαι και το τι εισαι, μου είναι αδιάφορο, όπως και το αντίθετο πιστεύω... Το ίδιο και η στάση σου όταν έγινε το θέμα με τον orwell... Μου είναι αδιάφορη, άλλωστε ούτε καν την έμαθα ποτέ... Και σαφώς δεν έχω καμία κάψα να σε ενημερώσω για τίποτα... Γι'αυτό άλλωστε υπάρχουν και οι εφημερίδες, για να πληρώνουμε κανένα ευρουλάκι, να μαθαίνουμε τα νέα και να κινείται το χρήμα, να γίνεται τζίρος και να ζούμε όλοι μας καλά και ο ΠΑΟΚ καλύτερα...

Εν τω προκειμένω, αντιμετωπίζω τους συμφορουμίτες μου ώς ίσους, άλλωστε μιλάω και με πάρα πολλά παιδιά απο εδω μέσα και με pm και τηλεφωνικά και απο κοντά... Όταν κάποιος γράφει κάτι σαν αυτό που έγραψες εσύ για τον Ίβιτς δεν θα μπορούσε να τύχει καλύτερης απάντησης και λίγα είπα... Απο εκεί και πέρα οφείλω μόνο μια συγνώμη γιατι δεν είδα και δεν πρόσεξα ότι το ψιλοέσωσες μετά λέγοντας ότι "είναι μαλλον λίγο υπερβολικό"... Αν το είχα δει δεν θα έγραφα τίποτα... Ζητώ συγνώμη λοιπόν για αυτό που δεν είδα... Κατα τ'άλλα, για το αρχικό ποστ και τώρα να ξανάγραφα τα ίδια θα έλεγα μιάς και ήταν μια απαράδεκτη χοντράδα... Αυτά και απο εμένα...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

οτι ειναι να εχει γινει θα βγει στην επιφανεια .....
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

χαλαρωστε ρε.....ο σερβος παντα εχει ψιλοτραυματισμους δευτερα τριτη αν δειτε τα ρεπορταζ της ομαδας προσεκτικα κατα καιρους.......μετα θεραπευεται γιατι ειναι μπαλαδοσκυλο και θελει να παιζει τα παιχνιδια........προφανως ειχε ενοχληση....αν το ματς ηταν με το βαζελο θα επαιζε....τωρα με τις σερρες και με το γαυρο να ακολουθει σου λεει σαε να μη γινει καμια στραβη και μετα χανω το ματσακι.....αν δειτε το βιτολο μετα το τακλιν που εφαγε δεν ξαναμπηκε σχεδον σε καμια διεκδικηση στα ισια......οι παικτες σε τετοια ματς αυτοπροστατευονται απο ενστικτο......ο σερβος θα παιξει τη κυριακη και θα ειναι κλειδι για την αναπτυξη μας....πιστευω οτι ιβιτς εντινιο κουτσιανικουλης θα πρεπει να ακουσουν κασετες στον υπνο τους που θα εχει κυματα χαλαρωτικα και ιαχες γκολ γκολ γκολ καταδιαστηματα για να αυθυποβαλλονται για την κυριακη και να κυνηγησουν το γκολ σαν τον ντατολο που κυνηγαει το πουτσο σε γκευμπαρ
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

προφανως και ηταν χοντραδα, γι αυτο και συμπληρωσα οτι ηταν υπερβολικο. δεν υπαρχει λογος να προσβαλλεις τους υπολοιπους για πραγματα που σε μια κουβεντα λεγονται..τελοσπαντων το ξεχναμε..η ομαδα παει γ@μιωντας αυτο εχει σημασια ;)
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ένα διπλό στο Καραϊσκάκη και... :opaokara:

Με γκόλ του Ίβιτς...!! :lol:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

μακαρι..αλλωστε οταν πολυς κοσμος τον εκραζε εγω ημουν στην απεναντι οχθη ;)

αν και θελω να το βαλει ο Παμπλο με την φουτσα στο τερμα μπροστα στην 7!
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Η αλήθεια είναι ότι αν δε παίξει, φοβάμαι ότι θάχουμε σοβαρό οργανωτικό πρόβλημα...

Μακάρι νάναι καλά και αυτός και όλοι και να πάμε κομπλε.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

ρε που κατάντησα...να αγωνιώ αν θα παίξει ο Ιβιτς :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Εχθες παντως φανηκε η ελλειψη Ιβιτς στην αναπτυξη της ομαδας....ελειπε και ο Παμπλο οποτε καπως χαμενοι οι υπολοιποι μου φανηκαν οσο αφορα την αναπτυξη...

Αδερφε Jibbie πιστευω καλο ειναι να μην αναπαραγουμε φημες κακοπροαιρετες που μπορει να λενε μερικοι και κανουν κακο στην ομαδα....γιατι να κανουμε το χατιρι τους και να συζηταμε για τετοιες υποψιες και φημες?
ποσο μαλλον οταν δεν εχει δωσει κανενα δικαιωμα ο Ιβιτς ως τωρα....

Ευτυχως σταματησε ο καυγας σας γιατι εχουμε μαχη την Κυριακη :)
ΠΑΟΚ αδερφια
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Το Σάββατο θα μάθουμε αν μπορεί να παίξει ο Ίβιτς.

Πηγή: Μετρόπολις,συνέντευξη γιατρού του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αποκλείεται να παίξει το παλτό! Καλύτερα, γιατί δεν θα συμμετάσχει στο μεγαλύτερο ναυάγιο μετά τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ!

ΥΓ: Άρη, μην αρχίσεις και μαζί μου. Τις εκτιμήσεις μου γράφω, για ευνόητους λόγους! :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”