Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
-
Re: Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
Δηλαδή για να καταλάβω το νέο ξεκίνημα της ομάδας, περιλαμβάνει σαλπιγγίδη,
κατσικά, τζιόλη, σκόνδρα, σπυρόπουλο, ρατ?
Είμαστε η μόνη ομάδα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή που οι μεταγραφές της δεν παίζουν
βασικοί, αλλά κ όταν παίζουν είναι οι χειρότεροι του γηπέδου.
Χρειαζόμαστε επειγόντως Τεχνικό Διευθυντή ο οποίος θα οριοθετήσει στόχους,
χρονοδιάγραμμα επίτευξης των και θα βγει να τα ανακοινώσει στον κόσμο.
ΑΑΑΑ!! ξέχασα θα κάνει κ μεταγραφές οι οποίες θα είναι βασικοί και θα βοηθούν την ομάδα
να επιτύχει τους στόχους της.
ΥΓ ο Κατσικάς διανύει τον τέταρτο χρόνο στη ομάδα κ απο το 2011 έχει 22 συμμετοχές
πρωταθλήματος, πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να καταλάβει ο Τεχνικός Διευθυντής
του ΠΑΟΚ ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν βοηθάει την ομάδα να επιτύχει του στόχους της?
κατσικά, τζιόλη, σκόνδρα, σπυρόπουλο, ρατ?
Είμαστε η μόνη ομάδα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή που οι μεταγραφές της δεν παίζουν
Χρειαζόμαστε επειγόντως Τεχνικό Διευθυντή ο οποίος θα οριοθετήσει στόχους,
χρονοδιάγραμμα επίτευξης των και θα βγει να τα ανακοινώσει στον κόσμο.
ΑΑΑΑ!! ξέχασα θα κάνει κ μεταγραφές οι οποίες θα είναι βασικοί και θα βοηθούν την ομάδα
να επιτύχει τους στόχους της.
ΥΓ ο Κατσικάς διανύει τον τέταρτο χρόνο στη ομάδα κ απο το 2011 έχει 22 συμμετοχές
πρωταθλήματος, πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να καταλάβει ο Τεχνικός Διευθυντής
του ΠΑΟΚ ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν βοηθάει την ομάδα να επιτύχει του στόχους της?
Από τις φετινές μεταγραφές χθες έπαιζαν ο Ρατς (ο καλύτερος παίκτης στην άμυνα) και ο Μακ (ο καλύτερος στην επίθεση), ενώ μπήκε αλλαγή και ο Περέιρα (που κατά τη γνώμη μου έπρεπε ή αυτός ή ο Μάρτενς να ξεκινήσουν, καθώς δεν είχαμε δημιουργικό παίκτη μέσα). Δεν έπαιξε μόνο ο Γκολάσα που ήταν τραυματίας.captaincaptain έγραψε: Είμαστε η μόνη ομάδα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή που οι μεταγραφές της δεν παίζουν
Από τις μεταγραφές του χειμώνα, έπαιξε βασικός ο Μαντούρο (ο καλύτερος στο κέντρο) και μπήκε αλλαγή ο Μάρτενς (τη γνώμη μου την έγραψα πριν).
Διαφωνώ 100% με το παραπάνω.
Στα άλλα μπορεί και να έχεις δίκιο.
Εκτός αν εννοείς μεταγραφές Ελλήνων, όπου έχεις σαφώς δίκιο.
Ο βασικος στοχος φετος ειναι η εξυγειανση της ομαδας και η απαλλαγη "παση θυσια" απο τα χρεη....
ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ
ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ
Αυτά για τους τεχνικούς διευθυντές εγω προσωπικά τα θεωρώ ανούσια ειδικά με τον τροπο που λειτουργούν οι ομάδες στην Ελλάδα..απλά εμείς τα διογκώνουμε λίγο λόγω της προσωπικής άποψης του καθενος -συμπάθειας η αντίπαθειας- προς το προσωπο που εχει τη θεση.. Πιστεύει κανεις ότι ο γαύρος πχ κινείται βάση κάποιου σχεδίου τεχνικού διευθυντή και οχι βάση το τι καυλες εχει ο μαρινακης; Ολα αρχίζουν και τελειώνουν στο ποσά λεφτά θέλει να βάλει ο εκάστοτε μεγαλομετοχος στην ομάδα..
Απο τη στιγμή που ο Σαββιδης απόφασισε ότι φέτος θα κανει περικοπές στα ίδια ρηχά νερά θα κινουμασταν όποιον και αν είχαμε
Απο τη στιγμή που ο Σαββιδης απόφασισε ότι φέτος θα κανει περικοπές στα ίδια ρηχά νερά θα κινουμασταν όποιον και αν είχαμε
Φίλε, ο Τεχνικός Διευθυντής του μποροθρήνου και της χαλκηδόνας βλέπουν τη δομή του ρόστερ μας και ΓΕΛΑΝΕriegel έγραψε:Αυτά για τους τεχνικούς διευθυντές εγω προσωπικά τα θεωρώ ανούσια ειδικά με τον τροπο που λειτουργούν οι ομάδες στην Ελλάδα..απλά εμείς τα διογκώνουμε λίγο λόγω της προσωπικής άποψης του καθενος -συμπάθειας η αντίπαθειας- προς το προσωπο που εχει τη θεση.. Πιστεύει κανεις ότι ο γαύρος πχ κινείται βάση κάποιου σχεδίου τεχνικού διευθυντή και οχι βάση το τι καυλες εχει ο μαρινακης; Ολα αρχίζουν και τελειώνουν στο ποσά λεφτά θέλει να βάλει ο εκάστοτε πρόεδρος στην ομάδα..
Ποιός ζήτησε από τον Ζησάο να μας φέρει τον νέο Μόντριτς με 300 χιλιάρικα? ΚΑΝΕΙΣ
Αλλά δε γίνεται να μας πηγαίνει από τον Κριστιάνο Μοράες στον Νίνη και από τον Σπαντάσιο στον Λόρενς...
-
Αυτη η ομαδα μπορει αραγε να κερδισει καποιον της σουπερλιγκ στα ισια εκτος εδρας?
ο ρεαλιστικός αγωνηστικός στόχος του ΠΑΟΚ για φέτος, συμφωνα με το υπάρχον υλικό, είναι η είσοδος στα πλει οφ.-
Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα.. Μπηκαμε στη τριτη χρονια Σαββιδη και για ουεφακι ειμαστε παλι..danirifle έγραψε:ο ρεαλιστικός αγωνηστικός στόχος του ΠΑΟΚ για φέτος, συμφωνα με το υπάρχον υλικό, είναι η είσοδος στα πλει οφ.-
έτσι είναι αδερφέ, δυστυχώς
όποιος το αντέχει πάει γήπεδο και υποστηρίζει την ομάδα
όποιος δεν το αντέχει, είτε κάθεται σπίτι, είτε υποστηρίζει το γαύρο για να παίρνει "χαρές"
είναι πολύ απλά τα πράγματα
όποιος το αντέχει πάει γήπεδο και υποστηρίζει την ομάδα
όποιος δεν το αντέχει, είτε κάθεται σπίτι, είτε υποστηρίζει το γαύρο για να παίρνει "χαρές"
είναι πολύ απλά τα πράγματα
«Ο ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλη ομάδα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι πρέπει να κτίσουμε μεγάλη ομάδα. Εγώ πήρα την απόφαση ότι δε θα χτίσουμε την ομάδα, αλλά θα κτίσουμε την ΠΑΕ. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε χωρίς ποιοτική αθλητική βάση, χωρίς σωστούς αγωνιστικούς χώρους, χωρίς καλό ποιοτικό γήπεδο. Πρέπει να σας πω ότι το γήπεδό μας βρίσκεται σε καταστροφική κατάσταση. Δεν μπορούμε να πετυχαίνουμε στόχους έτσι. Οπότε με τον κ. Υπουργό συζητήσαμε μεταξύ άλλων και αυτά τα προβλήματα»
από διάφορα site που αναφέρονται στη συνάντηση με ορφανό. και όπως ειπώθηκε παραπάνω
"όποιος το αντέχει πάει γήπεδο και υποστηρίζει την ομάδα
είναι πολύ απλά τα πράγματα"
από διάφορα site που αναφέρονται στη συνάντηση με ορφανό. και όπως ειπώθηκε παραπάνω
"όποιος το αντέχει πάει γήπεδο και υποστηρίζει την ομάδα
είναι πολύ απλά τα πράγματα"
- buffalobill4
Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να μη γινουν ουτε μεταγραφες περα απο ενα σεντερ μπακ. Το θεμα ειναι να υπαρχει πλανο. Το δεκεμβρη δλδ, μη βγουνε και παρουν παλι 7-8 παιχτες. Εκει θα ξενερωσω.
Στοχος ειναι καθε μεταγραφικη περιοδο να γινονται 2-3 ποιοτικες προσθηκες και οχι ξηλωμα και ξαναχτισιμο.
Εχω πλεον αποδεχθει οτι για φετος και του χρονου ισως ο στοχος θα ειναι το Ουεφα. Παντως το προτιμω απο τη δημιουργια ομαδων μιας χρησεως. Το θεμα ειναι να πειστει η πλατια μαζα του ΠΑΟΚ γι αυτο και να υπαρχει η απαραιτητη στηριξη.
Στοχος ειναι καθε μεταγραφικη περιοδο να γινονται 2-3 ποιοτικες προσθηκες και οχι ξηλωμα και ξαναχτισιμο.
Εχω πλεον αποδεχθει οτι για φετος και του χρονου ισως ο στοχος θα ειναι το Ουεφα. Παντως το προτιμω απο τη δημιουργια ομαδων μιας χρησεως. Το θεμα ειναι να πειστει η πλατια μαζα του ΠΑΟΚ γι αυτο και να υπαρχει η απαραιτητη στηριξη.
Ειναι ευχαριστο τουλαχιστον το οτι βλεπω να επικρατει ρεαλισμος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Θα ειχαμε γλιτωσει καποια θεματα αλλα κάλιο αργα παρα ποτε...
και κάτι ακόμα, κάτι που συμβαίνει στην "μακρινή" Αγγλία
Η ντροπιαστική ήττα με 4-0 από την ΜΚ Ντονς σε συνδυασμό με το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει φέρει γκρίνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Λουίς Φαν Γκάαλ πάντως ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να υπάρχει υπομονή για να μπορέσει η ομάδα να επανέλθει σε τοπ επίπεδο.
ADVERTISEMENT
«Είναι δύσκολο για τους φαν του συλλόγου να πιστέψουν στη φιλοσοφία του Λουίς Φαν Χάαλ, αλλά πρέπει να το κάνουν επειδή είμαι εδώ για να χτίσω μια νέα ομάδα και αυτό δεν γίνεται ούτε σε ένα μήνα, ούτε καν σε έναν χρόνο», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός για να ζητήσει στη συνέχεια πίστωση χρόνου από τον κόσμο. «Είναι πολύ απογοητευτικό (αποκλεισμός από τη ΜΚ Ντονς), αλλά ελπίζω να διατηρήσουν την αισιοδοξία τους για την ομάδα μας. Ξέρουμε ακριβώς τι κάνουμε»,
Η ντροπιαστική ήττα με 4-0 από την ΜΚ Ντονς σε συνδυασμό με το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει φέρει γκρίνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Λουίς Φαν Γκάαλ πάντως ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να υπάρχει υπομονή για να μπορέσει η ομάδα να επανέλθει σε τοπ επίπεδο.
ADVERTISEMENT
«Είναι δύσκολο για τους φαν του συλλόγου να πιστέψουν στη φιλοσοφία του Λουίς Φαν Χάαλ, αλλά πρέπει να το κάνουν επειδή είμαι εδώ για να χτίσω μια νέα ομάδα και αυτό δεν γίνεται ούτε σε ένα μήνα, ούτε καν σε έναν χρόνο», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός για να ζητήσει στη συνέχεια πίστωση χρόνου από τον κόσμο. «Είναι πολύ απογοητευτικό (αποκλεισμός από τη ΜΚ Ντονς), αλλά ελπίζω να διατηρήσουν την αισιοδοξία τους για την ομάδα μας. Ξέρουμε ακριβώς τι κάνουμε»,
εμένα ο ΠΑΟΚ μου θυμίζει ένα παιδάκι που πάει να μάθει ποδήλατο
αν στις πρώτες βουτιές, του πεις "δεν είσαι εσύ για ποδήλατο, δε θα μάθεις ποτέ, είσαι για τα μπάζα και δεν έχεις ισορροπία", τότε θα το παρατήσει την επόμενη μέρα και δε θα μάθει ποτέ
αν όμως του πεις "δεν πειράζει, οι βουτιές είναι μέσα στο πρόγραμμα, όλοι έτσι μαθαίνουν, προσπάθησε και θα γίνεις καλύτερος, εδώ είμαι εγώ για να σε βοηθήσω", τότε το πιθανότερο είναι να ξαναπροσπαθήσει με όρεξη και κάποτε θα μάθει.
θα ξαναπέφτει, αλλά θα μάθει
όλοι ξέρουμε ότι η ομάδα έχει περιορισμένες δυνατότητες, ελάχιστοι δεν το βλέπουν
είτε θα την ωθήσουμε να βαλτώσει, είτε θα προσπαθήσουμε να της δώσουμε φτερά
εγώ βλέπω όρεξη, βλέπω αθλητικούς παίχτες, βλέπω μικρές ηλικίες, βλέπω και πολλά αρνητικά τα οποία θα προσπαθήσω να τα παραβλέψω για ένα διάστημα
αν στις πρώτες βουτιές, του πεις "δεν είσαι εσύ για ποδήλατο, δε θα μάθεις ποτέ, είσαι για τα μπάζα και δεν έχεις ισορροπία", τότε θα το παρατήσει την επόμενη μέρα και δε θα μάθει ποτέ
αν όμως του πεις "δεν πειράζει, οι βουτιές είναι μέσα στο πρόγραμμα, όλοι έτσι μαθαίνουν, προσπάθησε και θα γίνεις καλύτερος, εδώ είμαι εγώ για να σε βοηθήσω", τότε το πιθανότερο είναι να ξαναπροσπαθήσει με όρεξη και κάποτε θα μάθει.
θα ξαναπέφτει, αλλά θα μάθει
όλοι ξέρουμε ότι η ομάδα έχει περιορισμένες δυνατότητες, ελάχιστοι δεν το βλέπουν
είτε θα την ωθήσουμε να βαλτώσει, είτε θα προσπαθήσουμε να της δώσουμε φτερά
εγώ βλέπω όρεξη, βλέπω αθλητικούς παίχτες, βλέπω μικρές ηλικίες, βλέπω και πολλά αρνητικά τα οποία θα προσπαθήσω να τα παραβλέψω για ένα διάστημα
Καλα τα λες ρε ντανι,οι προσδοκιες ομως ρε φιλε δε γινεται να μειωνονται γιατι ετσι μικραινει η ομαδα.
Για να δουμε περυσι ημουν αισιοδοξος και δεν καναμε τιποτα φετος που δεν ειμαι ισως κατι καλο γινει.
Για να δουμε περυσι ημουν αισιοδοξος και δεν καναμε τιποτα φετος που δεν ειμαι ισως κατι καλο γινει.