Videos του ΠΑΟΚ (internet, tv, κλπ)

Ότι έχει σχέση με Multimedia που αφορούν τον ΠΑΟΚ μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Has thanked: 2 times
Been thanked: 15 times

Re: Videos του ΠΑΟΚ (internet, tv, κλπ)

Δημοσίευση από Equalizer »

Free η ιστορία και η σχέση σου με το Paokmania δεν είναι καινούρια

Σε παρακαλώ μην λες ανοησίες

Σου έγραψα κάτι με σεβασμό και εκτίμηση στην προσπάθειά σου και η απάντησή σου είναι οριακά προσβλητική για το σαιτ.

Αμα δεν μπορείς να καταλάβεις οτι το να ανεβάζεις ολόκληρους αγώνες χωρίς την άδεια χρήσης τους από τα συνδρομητικά κανάλια είναι παράνομο, δεν ξέρω τι πρέπει να σου πω εγώ για να το αντιληφθείς.

Έχουμε ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σε αυτό το σαιτ εδώ και πολλά χρόνια, εσχάτως μάλιστα τα επαναλάβαμε με πάρα πολύ ξεκάθαρο τρόπο και μάλιστα δυο και τρεις φορές. Με ποστ και ανακοινώσεις, όπως άλλωστε και με την ξεκάθαρη ανανέωση των όρων χρήσης του σαιτ και του φόρουμ.

Το ίδιο ακριβώς έχουμε πει σε όσους ανεβάζουν λινκ για λαιβ αγώνες κατά καιρούς.

Απορώ με την απάντησή σου ειλικρινά. Ακόμα κι αν δεν σου αρέσει αυτό που συμβαίνει, τουλάχιστον να αντιλαμβάνεσαι τι είναι. Οχι να θυμώνεις κιόλας.

Δεν με απασχολεί καθόλου αν το θεωρείς ψεύτική δικαιολογία αυτό που σου έγραψα, ή όποια άλλη προσβλητική λέξη υπονόησες με το ποστ σου.

Οι παλιοί αγώνες είναι υπερπολυτιμοι και μακάρι να μπορούν να υπάρχουν χωρίς παρανομίες.

Οι σύγχρονοι αγώνες όμως για τους οποίους περιμένουμε από τις συνδρομητικές να πληρώνουν 10 εκατομμύρια τον χρόνο στον ΠΑΟΚ για να τους καλύπτουν, αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε πως καλύπτονται με δικαιώματα. Έχει βουήξει ο τόπος χρόνια τώρα.

Απορώ τι υποτίθεται οτι είναι αυτό που δεν κατάλαβες ή που σε ενόχλησε.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Σταματήστε αφήστε μην συνεχίζετε, μια χαρά δουλειά κάνει ο free πάμε παρακάτω....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αν μπει κάποιος στο σαιτ της νοβα δε θα μπορεσει να βρει πλεον τους φιλικους αγώνες..
Υπάρχουν μονάχα οπως έχουν ανέβει στο youtube, καθότι ηδη τους έσβησε..

Η απορία μου εγκειται στο γεγονός πως δεν αφηνετε να ανεβει καποιο βίντεο που κυκλοφορεί ελεύθερα στο youtube, ανεξάρτητα το πως εχει ανεβει κλπ, κλπ
Δεν εχω δει, δεν εχω διαβάσει τους νέους όρους και, οπως καταλάβατε δεν μπαίνω συχνά μεσα στο σαιτ για να ενημερώνομαι για εξελίξεις εδώ μέσα. Το εχω αφήσει ακομη στην εποχή που υπήρχαν θέματα οπου κάποιος μπορούσε να βρει αγωνες με διάφορους τροπους. Δεν ξέρω και δε με απασχολεί..

Ανεξάρτητα το ποια πολιτική θα ακολουθήσετε, δεν κυνηγάει κανεναν απο εσας η νοβα, o οτε ή οποιονδήποτε ανεβάζει αγώνες, εφόσον υπάρχουν ελεύθεροι στο διαδίκτυο. Αυτοι ανεβαίνουν έχοντας μοναδικό στόχο να καλύψουν ενα μεγάλο οπτικοακουστικο κενό που υπάρχει και που, για πολυ κόσμο, μοιάζει με ανεξήγητο το πως η ιδια η ΠΑΕ δεν κρατάει αρχείο και ψάχνει να πάρει απο εμάς αγώνες..

Οι περισσότεροι αγώνες απο το 2008 κι έπειτα σε ολα τα αγωνίσματα υπάρχουν και θα υπάρξουν εις το διηνεκες για να θυμίζουν στις επόμενες γενιές ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι εχει πετύχει.. Υπάρχουν νεες γενιές που δεν ξέρουν την ιστορία του συλλόγου ατο μπάσκετ κι όμως με ενα κουμπί μπορούν να δουν, πλέον τα πάντα..

ΥΓ. Δεν ξεχνάω, προσωπικά εγω, το τι στιεσπου μας εκανε η νοβα, σαν ομάδα, ακομη και στο πρόσφατο παρελθόν για τους αφήσω σε χλωρό κλαρί..
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Πολύ μεγάλο το θέμα της μνήμης και του αρχείου που θέτει ο free.
Θα έπρεπε κάποιος από την ΠΑΕ να το δει.
Αν το x συνδρομητικό έχει διαγράψει έναν αγώνα από τα αρχεία του, με ποια λογική να ζητάει δικαιώματα για τον αγώνα αυτό;
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

βλεπω το ιστορικο ματς που το εζησα απο μεσα ΠΑΟΚ-βαζελος 4-1 στην πορεια για το ποιο μαγκικο........ευχαριστω ξανα ρε free να εισαι καλα ...... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπράβο free4!
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Has thanked: 2 times
Been thanked: 15 times

Δημοσίευση από Equalizer »

Βεβαίως και είναι εξαιρετική η προσπάθεια και μεγάλη η σημασία, αδιαμφισβήτητα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

[youtube]ZLWVSshyRlM[/youtube]
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

https://youtu.be/AidLvdBhC10?si=mYHeeTwGWEKSlLfw

Sent from my iPad using Tapatalk
ΠΑΟΚ, η μεγαλύτερη ομάδα της Ρωμανίας...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Έχω κλάψει

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σαν το κομματι με το Βαρουχα και τα δεφινια δεν υπαρχει.Κλαμα.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

kataramenos5 έγραψε:

Σαν το κομματι με το Βαρουχα και τα δεφινια δεν υπαρχει.Κλαμα.
Χαχα χαχαχα χαχα

Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν θεωρώ πεσσιμιστή τον Κλείτο, σίγουρα όχι μίρλα. Απλώς στην προσπάθειά του να μη φουσκώνει μυαλά και φανεί αιθεροβάμων (επειδή ξέρει ότι ο λόγος του επηρεάζει τον κόσμο επειδή είναι ίσως ο μοναδικός δημοσιογράφος που ασχολείται με τον ΠΑΟΚ και καταλαβαίνει τόσο καλά το μπάσκετ), προτιμά να έχει συνεχώς χαμηλά τη μπάλα.

Το παραπάνω ποστ είναι φόρος τιμής σε όσους (κυρίως στα social, αλλά κι εδώ) δεν έχαναν ευκαιρία να μας λένε πόσο άχρηστοι είναι όλοι εκεί μέσα και "τι δουλειά έχουμε στην Ευρώπη" και "τελευταίο μπάτζετ, άρα πέφτουμε" κτλ. Νισάφι. Έκριναν ρε φίλε πριν κατέβουν να κάνουν πρώτη προπόνηση, οι ειδήμονες.

Θα ρωτάω ρε πούστη μέχρι να τελειώσει η χρονιά, για τα μπάτζετ.

Νομίζω ότι μετά από αυτό το post του Μπάρκα ταιριάζει το παρακάτω βίδεο

Η αισιοδοξία του Κλείτου, όλα τα λεφτά :lol: :lol:

Πάλι καλά που ίσως σωθήκαμε, αλλά μην προτρέχετε, χαμηλά τη μπάλα :lol:

[youtube]vDSpwSD6gQ4[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Συμφωνώ με Κλείταρχο!
Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανείς, μπορεί να μην ξανακάνουμε νίκη και να πέσουμε!

Μπορεί να κάνει η ομάδα ρεβεγιόν σε πιάνο μπαρ και να παίξει μπουνιές ο Παπαδάκης με τον πιανίστα που δεν έπαιξε παραγγελιά από Celentano το Svalutation, επειδή κατηγόρησε τον Έλληνα γκαρ ότι σκιωδώς ζήτησε να ακούσει Μάκη Δημάκη και μετά από αυτό να καταστραφούν τα αποδυτήρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Τρί 17 Δεκ 2024, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Έτσι ακριβώς :lol: :lol:

Οι επόμενες μέρες των γιορτών είναι κρίσιμες :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Multimedia”