Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mario Jardel έγραψε:Η ο Δερμιτζακης κανει κατι με το οποιο θα τριβουμε τα ματια μας αλλα για την ωρα δεν βγαινει ή απλα εχει χασει τη μπαλα...
Θα δειξει...
Για αυτο και εγώ προτείνω να δωσουμε λιγο χρόνο σε αυτον και στην ομαδα να δουμε τι θα γίνει...
Κανεις μας δεν ειναι ευχαριστημενος, αλλα νομιζω δικαιουται λιγο χρόνο ακόμα...Δεν δικαιουται;
εννοειται πρεπει να στηριχτει ο προπονητης.........δεν πρεπει να υπαρχει τετοιο θεμα......αλλα να βαλει χερι στους παικτες .....οχι μονο μπραβο...και δικαιολογιες......
zoomgr έγραψε:όταν παίζεις με Ελζάρ,Κοντό,Κριστιάνο,Βιερίνια
με μέσο όρο ύψους το 1,5
και παίζεις με σέντρες αυτά παθένεις Παύλο, έπρεπε να το δεις
στην πράξη για να το καταλάβεις?
δεν επιθυμω να πω πολλά.γιατι το πιθανοτερο ειναι να γραψω ασχήμιες.αλλά σε μια εικονα θα σταθω,που μου γυρισε τα μυαλα!που κανει στο β ημιχρονο μια σεντρα απευθειας αουτ ο λινο,οχι η πρωτη στο παιχνιδι συν την κακιστη αμυντικη συμπεριφορα του -μιας και στη φαση απο οπου ξεκινησε το γκολ η καμερα δεν τον βρηκε,υποψιαζομαι γιατι απουσιαζε παντελως- σπευδει να τον εμψυχωσει ο κοουτς!ε οχι ρε παυλε.στο α μερος ψιλοτρωγοταν η ομαδα,αλλά το οτι τρωμε πρωτοι γκολ,περα απο το οτι δεχομαστε φασεις ανεξαιρετως αντιπαλου για ΠΛΑΚΑ,εχουν σχεδον παγιωθει!πλεον γνωριζουμε σχεδον εξ αρχης οτι θελουμε 2 τουλαχιστον γκολ για να ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.και υπο τετοιες συνθηκες ο ΠΑΟΚ τελευταια δεν ηταν μαθημενος να παιζει.ο,τι εκανε ο ΠΑΟΚ στους αντιπαλους του τα τελευταια χρονια και αδυνατουσαν να αντιδρασουν,τωρα το δεχεται ο ιδιος και δυστυχως αδυνατει να αντιδρασει.δεν ξερω αν η "συνταγη" σαντος με τα παρελκομενα αυτης,ακα κολλυρια,ειναι μονοδρομος,αλλά πρεπει να αλλαξει η εικονα της ομαδας ΑΡΔΗΝ,κυριως απο το κεντρο και προς τα πισω.ετσι,δε γινεται να συνεχισουμε.η ομαδα χρειαζεται να παιζει οργανωμενα,με σχεδιο.δεν ειναι πανακια το να αγωνιζεσαι με 6 επιθετικους για να γυρισεις ενα παιχνιδι,εστω και με 10,ουτε ελαφρυντικο για να κρυφτεις πισω απο τις ευθυνες σου.
υγ προς τους λατρεις του επιχειρηματος "ναι μεν,αλλά με αγιαξ και φενερ ..." να πω πως δεν φτουραει άλλο το ολο θεμα.εκτος αν στοχος για ΦΕΤΟΣ ειναι η κατακτηση του γιουροπα!αν ομως δεν ειναι και ισχυουν τα απο ζαγορακη ειπωθεντα,δεν πανε καλα τα πραγματα ...
δεν νομιζω οτι αυτη την στιγμη η λυση ειναι να διωξουμε τον δερμιτζακη..τουλαχιστον αυτη την χρονια πρεπει να την βγαλει και μετα βλεπουμε..ηρεμια θελει και καποιοι να μεινουν εκτος 11αδας..
johan4 έγραψε:έλεος ρε πούστη μου είναι δυνατόν?τον σαλπιγγίδη αριστερό xtrem?και elzar κριστιάνο στον πάγκο?ομάδα μοντέλο την έκανες mpyrdelo παύλο
Πεστα!!!! Και θα τον κραξουν κιολας τον Σαλπι!!!
επαγγελματια εξαιρετικο παιχτη βγαζει ματια...δερμιτζακη φταιει που παιζει δεξια αριστερα κορυφη και δεν κανει τπτ....δερμιτζακη φταιει για ολα...θανατο σε δερμιτζακη δια πλαστικων μπουκαλιων νερου... :ugeek: :ugeek:
Αμα ειναι να απαντας ειρωνικα μην απαντας καθολου. Ναι δερμιτζακη φταιε που εκανε την ομαδα μπουρδελο. Ναι δερμιτζακη φταιει που μας ρεζιλευει καθε χωριο. Ναι δερμιτζακη φταιει που παιζουμε με σεντρες σε επιθετικους 1.50
Αμα δε μπορεις να απαντησεις νορμαλ και σαν αντμιν που εχεις γινει ειδικα, απαντα σε αλλους με ειρωνειες
αγωνιστικά φαίνεται να απέχουν πολύ οι γραμμές
δεν πιέζουμε σκυλίσια,ετσι οπως ειχαμε μαθει
δίνουμε χωρους, ενώ και με παίχτη(-ες) παραπάνω δεν κλέβουμε μπάλες
η ομάδα δεν εχει ηρεμία,δεν έχει υπομονή να κυκλοφορίσει την μπάλα ή ακόμα και να παγωσει το παιχνίδι
να εκνευρίσει και να κουράσει τον αντίπαλο
βιάζονται οι παίχτες ,θαρρείς πως πηγαίνουν το παιχνίδι εκβιαστικά και με το στανιό
ας κάτσουν οι υπεύθυνοι ήρεμα να τα βάλουν κάτω και σιγά-σιγά να επανέλθει η ομάδα
μπορεί η χρονιά να πάει χαμένη-μπορεί και οχι,θα είναι εμπειρία όμως το Τετάρτη-Κυριακή
και σε αυτό οφείλουμε να χτίσουμε και να βελτιωθούμε
δεν ξερω αν φταίει ο Δερμι ή οχι,δεν ειμαι στην ομάδα μεσα μερα-νυχτα για να ξερω
ποιοι ή και τι φταίει
σίγουρα φταίνε (και) οι δηλώσεις οτι πάμε για πρωταθλημα.όλων οι δηλώσεις.
δεν θα βρισω κανέναν,ουτε παίχτη ούτε προπονητή ούτε κανέναν
η ομάδα είναι σκορποχώρι,το ίδιο και εμείς(εξαιρουμένων των εκδρομέων)
τη μια αποθεώνουμε-την αλλη αστα να πανε
πιο πολύ χαλάστηκα με τους αφορισμούς παρα με την απόδοση και την ήττα
(και το ξεκολι@σμα του βρωμοσιχάματος)
Υγ.κανένα μπουκαλι δεν φαίνεται πετυχε την σαραβακόφατσα
θα πρεπει να τιμωρηθεί για θεατρο αν ειναι ετσι
paok nafplio έγραψε:Eλα ειδημονες της προπονητικης ηρθε η σειρα σας πειτε τα βριστε κραξτε...κωλοτουμπες τωρα σε λιγο θα ναι καλος οπως στα ματς με φενερ κ αγιαξ...τωρα δεν κανει εχετε πολυ γελιο μερικοι....
Ναυπλιωτη μου χιλιες φορες να αρχισει τις κωλοτουμπες ο κοσμος και να κανει παπαδες ο Δερμι!!! Προς το παρον οι μονοι που κανουν κωλοτουμπες (τι κωλοτουμπες δλδ τους εχεις παρει για τα καλα ο κατηφορος...) ειναι οι ποδοσφαιριστες και η τεχν. ηγεσια.....
navigator11 έγραψε:δεν επιθυμω να πω πολλά.γιατι το πιθανοτερο ειναι να γραψω ασχήμιες.αλλά σε μια εικονα θα σταθω,που μου γυρισε τα μυαλα!που κανει στο β ημιχρονο μια σεντρα απευθειας αουτ ο λινο,οχι η πρωτη στο παιχνιδι συν την κακιστη αμυντικη συμπεριφορα του -μιας και στη φαση απο οπου ξεκινησε το γκολ η καμερα δεν τον βρηκε,υποψιαζομαι γιατι απουσιαζε παντελως- σπευδει να τον εμψυχωσει ο κοουτς!ε οχι ρε παυλε.στο α μερος ψιλοτρωγοταν η ομαδα,αλλά το οτι τρωμε πρωτοι γκολ,περα απο το οτι δεχομαστε φασεις ανεξαιρετως αντιπαλου για ΠΛΑΚΑ,εχουν σχεδον παγιωθει!πλεον γνωριζουμε σχεδον εξ αρχης οτι θελουμε 2 τουλαχιστον γκολ για να ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.και υπο τετοιες συνθηκες ο ΠΑΟΚ τελευταια δεν ηταν μαθημενος να παιζει.ο,τι εκανε ο ΠΑΟΚ στους αντιπαλους του τα τελευταια χρονια και αδυνατουσαν να αντιδρασουν,τωρα το δεχεται ο ιδιος και δυστυχως αδυνατει να αντιδρασει.δεν ξερω αν η "συνταγη" σαντος με τα παρελκομενα αυτης,ακα κολλυρια,ειναι μονοδρομος,αλλά πρεπει να αλλαξει η εικονα της ομαδας ΑΡΔΗΝ,κυριως απο το κεντρο και προς τα πισω.ετσι,δε γινεται να συνεχισουμε.η ομαδα χρειαζεται να παιζει οργανωμενα,με σχεδιο.δεν ειναι πανακια το να αγωνιζεσαι με 6 επιθετικους για να γυρισεις ενα παιχνιδι,εστω και με 10,ουτε ελαφρυντικο για να κρυφτεις πισω απο τις ευθυνες σου.
υγ προς τους λατρεις του επιχειρηματος "ναι μεν,αλλά με αγιαξ και φενερ ..." να πω πως δεν φτουραει άλλο το ολο θεμα.εκτος αν στοχος για ΦΕΤΟΣ ειναι η κατακτηση του γιουροπα!αν ομως δεν ειναι και ισχυουν τα απο ζαγορακη ειπωθεντα,δεν πανε καλα τα πραγματα ...
Συμφωνω..Απο εκει φαινεται πως ο ελγχος εχει χαθει και προσπαθει να τον ανακτησει με τετοιες κινησεις..
Περσι με τον Ιδιο παικτη οταν πανηγυρισε δεν θυμαμαι σε ποιο παιχνιδι ο αλλος τον βουτηξε απο τον λαιμο...
navigator11 έγραψε:δεν επιθυμω να πω πολλά.γιατι το πιθανοτερο ειναι να γραψω ασχήμιες.αλλά σε μια εικονα θα σταθω,που μου γυρισε τα μυαλα!που κανει στο β ημιχρονο μια σεντρα απευθειας αουτ ο λινο,οχι η πρωτη στο παιχνιδι συν την κακιστη αμυντικη συμπεριφορα του -μιας και στη φαση απο οπου ξεκινησε το γκολ η καμερα δεν τον βρηκε,υποψιαζομαι γιατι απουσιαζε παντελως- σπευδει να τον εμψυχωσει ο κοουτς!ε οχι ρε παυλε.
Δεν το εκανε ουτε επειδη ειναι αγαθιαρης, ουτε επειδη δεν μπορει να επιβληθει, ουτε επειδη δεν μπορει να τα χωσει στους παίχτες... Προφανως αυτη ειναι και η φιλοσοφία του: Να εμψυχωνει και να πιστευει στους παιχτες του ακομα και στις δυσκολες στιγμές... Δεν θα κρίνω εγω προσωπικά το αν αυτο ειναι αποτελεσματικο. Ο χρόνος και τα αποτελεσματα θα το δειξουν...
Οταν ο ΠΑΟΚ οχι απλα δεν μπορει να κερδισει αλλα ειναι και χειροτερος απο τριπολη,βολο και ξανθη υπαρχει προβλημα...
Ναι ο Δεμιρτζακης ηταν πολυ καλος με φενερ και αζαξ αλλα ο πρωταθλητισμος ειναι πανω απολα συμφωνα και με τον Προεδρο της ομαδας και μεχρι στιγμης δεν βλεπω κατι τετοιο...
Βασικα πιστευω οτι και 10 ωρες να παιζαμε σημερα γκολ δεν θα βαζαμε...
Στηριξη στην ομαδα αρκει να βλεπουμε προσπαθεια απο προπονητικο τιμ και παικτες!!!
navigator11 έγραψε:δεν επιθυμω να πω πολλά.γιατι το πιθανοτερο ειναι να γραψω ασχήμιες.αλλά σε μια εικονα θα σταθω,που μου γυρισε τα μυαλα!που κανει στο β ημιχρονο μια σεντρα απευθειας αουτ ο λινο,οχι η πρωτη στο παιχνιδι συν την κακιστη αμυντικη συμπεριφορα του -μιας και στη φαση απο οπου ξεκινησε το γκολ η καμερα δεν τον βρηκε,υποψιαζομαι γιατι απουσιαζε παντελως- σπευδει να τον εμψυχωσει ο κοουτς!ε οχι ρε παυλε.
Δεν το εκανε ουτε επειδη ειναι αγαθιαρης, ουτε επειδη δεν μπορει να επιβληθει, ουτε επειδη δεν μπορει να τα χωσει στους παίχτες... Προφανως αυτη ειναι και η φιλοσοφία του: Να εμψυχωνει και να πιστευει στους παιχτες του ακομα και στις δυσκολες στιγμές... Δεν θα κρίνω εγω προσωπικά το αν αυτο ειναι αποτελεσματικο. Ο χρόνος και τα αποτελεσματα θα το δειξουν...
Προφανως ειναι λαθος η φιλοσοφια του για μια μεγαλη ομαδα.
Για μια μικρομεσαια ομαδα που δεν εχει υψηλους στοχους, αυτη η νοοτροπια ισως δουλευει και αυτο υπο την προυποθεση να εχει αυτη η ομαδα πολλους Ελληνες, που ως γνωστον ως επι το πληστον δεν ξερουν τι θα πει ποδοσφαιρο υψηλου επιπεδου.
Οι πακτες του ΠΑΟΚ θελουν καροτο με μαστιγιο οχι μπραβο και δεν πειραζει, λες και ειναι 13 χρονων.
ειπα απλα οτι μου φανηκε το ολο σκηνικο ... παραξενο.δεν χαρακτηρισα το δερμιτζακη.αλλά κατα τη γνωμη μου,αν θες να τη διαβασεις,ο λινο ηταν σιγουρα για ΑΛΛΑΓΗ κι οχι για ΕΜΨΥΧΩΣΗ ...
υγ η αποψη μου παραμενει η ιδια.πρεπει να παραμεινει μεχρι το καλοκαιρι ο δερμιτζακης.αλλά αν συνεχισει ετσι η ομαδα δεν ξερω κατα ποσο ο ζαγορακης θα βαλει τον ιδιο του τον εαυτο παρακατω σε σχεση με τον παυλο.αυτην τη φορα οι συνθηκες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΕΣ με την προηγουμενη,που επαιξε το κεφαλι του ο ζαγορακης χαριν του πορτογαλου ...
πρεπει κι ο ιδιος ο δερμιτζακης να δωσει ερεισματα στον ζαγορακη!κι αυτα σιγουρα δεν μπορει να ειναι μονο 3 καλα παιχνιδια στην αρχη της χρονιας με αγιαξ και φενερ!
υγ1 εικαζω πως ο ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ηδη ετοιμαζει νεο σεντονι λόγων για τους οποιους ο δερμιτζακης,που παει να ξεριζωσει την νοοτροπια της χρυσης μετριοτητας,που εμφυσησε ο μονοτονος και αντιποδοσφαιρικος σαντος στην ομαδα,πρεπει να στηριχτει ΛΥΣΣΑΛΕΑ ...