6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Άβαταρ μέλους
Pegasus

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από Pegasus »

Ξέχασες ένα ι και νόμιζα μιλούσες σε αόριστο γι' αυτό το καλοκαίρι. Τελοσπάντων, κλάιν.

Βάλε γκολ με κεφαλιά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Άλλωστε, ο Ισπανός χαφ έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ μετά τον Σαλπιγγίδη. Αμείβεται με 600.000 ευρώ το χρόνο, κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ, εάν δεν κάνει εξοικονόμηση χρημάτων, μ' αυτό το ποσό μπορεί να βρει επάξιο αντικαταστάτη του.

απο κονδρα...ποτε εγινε 600 χιλιαρικα το συμβολαιο του καινουργιο ειναι παλι αυτο....οποτε παιρνει πολλα και πρεπει να φυγει ..τι ωραια... :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Το καλό για την ομάδα θα είναι να μείνουν και οι τρεις ποιοτηκοί κάφτες μας (Βιτ. Αρ. Γκ.) συν τον Μπαλάφα και να πάψουν οι πειραματισμοί με άλλους παίκτες όπως Τσουκαλάς και Ίβιτς :oops: :oops: για τις θέσεις των εξαριών.
Πάντα βέβαια με έναν κανονικό κόουτς.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Bιτόλο: "Γιατί οχι Τσάμπιονς Λίγκ"
Ο μέσος του ΠΑΟΚ Βίκτορ Βιτόλο πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγει πρώτος στα πλέι οφ

Συνέντευξη έδωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Revolution» ο Βιτόλο, μιλώντας για τα πλέι οφ, το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά και το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού μέσου:

«Αν δούμε το παιχνίδι ξεκάθαρα θα διαπιστώσουμε ότι εμείς είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες για να πάρουμε το παιχνίδι. Από την στιγμή που δεν το πέτυχαμε μείναμε στο 0-0, όμως βάσει των ευκαιριών θα έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

«Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να δημιουργεί ευκαιρίες και αυτό το κάνουμε, όμως αυτό που ορίζει ένα αποτέλεσμα είναι το γκολ και δεν είχαμε την τύχη στο χθεσινό ματς να το πετύχουμε».

«Τα πήγε αρκετά καλά. Η ομάδα είχε πολλές απουσίες λόγω των τραυματισμών. Έκανε καλά τη δουλειά του στις δύο ξεκάθαρες ευκαιρίες του Ηρακλή και αυτό που εύχομαι είναι να κοπάσουν οι τραυματισμοί για να έχει περισσότερες επιλογές ο προπονητής στα πλέι-οφ που έρχονται».

«Κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάναμε στη τελευταία αγωνιστική, περιμέναμε να το είχαμε εξασφαλίσει αυτό πολύ νωρίτερα. Τα πράγματα ήρθαν έτσι όμως και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Την Κυριακή έχουμε το παιχνίδι με την Κέρκυρα που πρέπει να κερδίσουμε και εγώ είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την είσοδο του στα πλέι οφ».

«Θεωρώ ότι θα είναι καλό για την ομάδα. Θα επιστρέψουν και κάποιοι παίκτες και θα είναι σαν μια αποθεραπεία για την ομάδα. Θα έχουμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα εν όψει πλέι-οφ για να πετύχουμε τον στόχο μας».

«Ηταν μία ιδιαίτερη χρονιά με πολλά παιχνίδια. Στα πλέι οφ όμως απαγορεύεται να υπάρχει κούραση τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, γιατί είναι υποχρέωση μας να τελειώσουμε τη χρονιά αυτή, με μια χαρά».

«Δεν αλλάζω τίποτα από αυτή τη σεζόν. Αν την εξετάσουμε με κρύο μυαλό ήταν μία πολύ καλή χρονιά. Μελανό σημείο ήταν ο αποκλεισμός στο Κύπελλο. Ηταν ένα δυνατό χτύπημα. Στην Ευρώπη όμως βγάλαμε ασπροπρόσωπο τον ΠΑΟΚ και αυτός είναι ο στόχος μας για τα πλέι οφ για να μπορούμε να παίξουμε εκεί του χρόνου. Εγώ τον τραυματισμό μου τον έχω αφήσει πίσω και το μόνο που σκέφτομαι είναι να πετύχουμε το στόχο μας στα πλέι οφ».

«Ηταν ένα σκληρό χτύπημα που πόνεσε το σύλλογο και τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον κόσμο. Στο ποδόσφαιρο όμως οι δυνατοί προχωρούν και πρέπει πάντα να κοιτάμε μπροστά».

«Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμα, αλλά ένας ποδοσφαιριστής δεν ξέρει το μέλλον του. Το πιο βασικό είναι κάποιος να είναι ικανοποιημένος με τη δουλειά του και εγώ είμαι ικανοποιημένος. Είμαι ευχαριστημένος σε όλα τα επίπεδα. Οταν τελειώσει η σεζόν θα πρέπει να συζητήσουμε και οι δύο πλευρές, τόσο για το τι θέλει ο ένας όσο και για το τι θέλει ο άλλος. Θα πρέπει να παρθεί μία απόφαση για το τι συμφέρει και τις δυο πλευρές. Ξεκαθαρίζω για την περίπτωση που παρεξηγηθώ. Αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες σε όλες τις ομάδες. Οταν τελειώνει η σεζόν, υπάρχει μία συζήτηση με την ομάδα για το τι θέλει η ίδια η ομάδα και το τι θέλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής».

«Για αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε σε αυτή τη διακοπή για να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ. Θέλουμε να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία, φυσικά φέτος δεν έχουμε το προβάδισμα όπως πέρσι. Εγώ πιστεύω στους συμπαίκτες μου και τον ΠΑΟΚ ότι μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης».

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις αναμετρήσεις της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα:

«Σίγουρα είναι μία σύμπτωση που οι δύο ομάδες θα παίξουν τόσα πολλά παιχνίδια. Σίγουρα η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί, όμως όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου είναι τυχεροί γιατί θα δουν τις δύο καλύτερες ομάδες του κόσμου».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.woop.gr/content/23689/vitolo-giati-ohi-tsabions-lig
lakisscorpio

Δημοσίευση από lakisscorpio »

VITOLO:"ΒΑΡΙΑ Η ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ"

[youtube]ksxzIjmeWIM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

μας εχει ζαλισει καθε μερα μα καθε μερα δηλωσεις.
Η διοικιση τη κανει? ειναι δυνατον αυτο το πραγμα, αυτος και ο λινο δεν παιζοντε πια.

ΥΓ. δειξτε μεσα στο γηπεδο οτι μπορειτε τσουλου και οχι στα λογια.μεσα στο γηπεδο αλλα βλεπουμε....
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Συμφωνία Σανταντέρ-Βιτόλο!

Η Σανταντέρ θέλει τον Βίκτορ Βιτόλο, τον έχει προσεγγίσει και γνωρίζει ότι ο μέσος του δικεφάλου είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στα πάτρια εδάφη. Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή βέβαια απομένει να πει το ναι ο ΠΑΟΚ στην οικονομική πρόταση που θα καταθέσει ο ισπανικός σύλλογος.

Η Ρασίνγκ χρειάζεται οπωσδήποτε έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του μέσου του δικεφάλου ( άγνωστο το μέλλον του Τζιόλη) και δείχνει εδώ και καιρό και μάλιστα έντονα το ενδιαφέρον της.
Για αυτό άλλωστε όλες αυτές τις ημέρες οι φήμες περί φυγής του Βιτόλο από τον δικέφαλο ήταν έντονες , ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του μίλησε για… αβέβαιο μέλλον.
Όπως είναι γνωστό ιδιοκτήτης του ισπανικού συλλόγου είναι εδώ και λίγο καιρό ο Ινδός μεγιστάνας Αλί Σιέντ.
Πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις αρκεί να αφήνει ικανοποιημένο και τον ΠΑΟΚ η πρόταση της Ρασίνγκ
Από τον Βιεϊρίνια το… περίμεναν από τον Βιτόλο τους ήρθε. Χρήματα Άραβα περίμεναν, Ινδοί… δίνουν το «πακέτο».

http://transfernews.gr/news/greece/vitolo.html

αν ισχύει... αυτος ηταν και ο λογος του θα δουμε για το συμβολαιο μου κλπ.θα μας λειψει αγωνιστικα αν φυγει δεν λέω αλλά αναπληρώνεται αν πάρουμε καλα φράγκα το υπολογιζω στα 2 με 3 εκει μεσα.. με την ρητρα του στα 5,θέλει εξυπνο χειρισμο ωστε να μην χαλασουμε συμφωνια αλλά να τον πουλησουμε εκει στον ινδο που τις πρωτες χρονιες δινουν χρημα αβερτα,αν ειναι να πουλησω καποιον προτιμω βιτολο που καθε δυο ψαχνεται παρα βιειρινια(αναπροσαρμογη στο παιδι βέβαια) :pano:
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

δεχομαι να πουληθει ο καθε ενας που παιζει στον ΠΑΟΚ
απο τη στιγμη ομως που δεν εχουμε σοβαρο τμημα σκαουτινγκ και τ.δ
φοβαμαι οτι τα λεφτα θα πανε σε χρεη και σε αβεβαια καλυτερο αντικαταστατη

κουφο δεν ειναι να αφηνεις ενα παικτη να φυγει και μετα απο 3 χρονια να τον αγοραζεις και ακριβα μαλιστα;

μαγκια του ΠΑΟΚ που τον εδεσε τον παικτη και δεν εφυγε τσαμπα οπως εγινε απο τις ακαδημιες μας :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Γ@μώ τα ανυπόγραφα άρθρα σας...
Γελοία σάιτ...

πολύ περίεργο που εμφανίζεται η Σανταντέρ τη στιγμή πριν τα play off μας....

Από που και ως που ο τίτλος ''Συμφωνία Βίτολο - Σανταντέρ'' ενώ εντός του κειμένου γράφει ότι ο Βίτολας είναι απλά θετικός...

Πουσταρ@δες....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Κατσε να δεις πανηγυρι που θα γινει φετος με τα δημοσιευματα εις βαρος παικτων της ομαδας...
Και ολα τα δημοσιευματα για παικτες που εχουν ακομα συμβολαιο...!!

Ουτε ενα για Μουσλι π.χ, για Φιλομενο π.χ ...

Τυχαιο ε?
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

και ο βιτολο ομως δεν μας τα λεει καλα τελευταια(ενω εχουμε αγωνες μπροστα λέει θα δουμε τι θα γινει το καλοκαιρι)....ετσι τους δινεις πατημα,εδω γραφουν οτι εχει προταθει εδω και μερες στον βάζελο....πάντως απο όλες τις συνεντευξεις του βγαινει κατι σαν ονειρο το να γυρισει στην ισπανια,για να δουμε τι θα δουμε φετος
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Μην διαβαζετε και πιστευετε μαλακιες!!!! Ο ΒΙΤΟΛΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ!!!!!!!!!! δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω πριν τα πλαυ-οφ δημοσιευματα να μας διαλυσουν θελουν ρε!!!!!! δεν θα τα καταφερουν ομως ποτε!!!! εγω ειμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΠΑΟΚ ΤΟ 2007 ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!! ΝΑΙ ΡΕ!!!! ΕΓΙΝΑ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ Μυσλι!!!! Και το βιτολακο!!!!! Ειμαι περηφανος που επελεξα αυτη την ομαδα για να με εκφραζει!!!! Ειμαι περηφανος που παρατησα την κακομοιρα την κουλα του πατερα μου και ανδρωθηκα στις ταξεις του ΠΑΟΚ!!!!! ρε αν το παμε ετσι τοτε και ο Ρυντ Βαν Νιστερλου πρεπει να επιστρεψει στην Αιντχοφεν του χρονου!!! Αφου μενει ελευθερος το καλοκαιρι!!! Αφου εκει εγινε μεγαλος παιχτης!!!! ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!! ΒΙΤΟΛΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΔΩ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!! :opaokara:
elvetos4

Δημοσίευση από elvetos4 »

Ρε πάτε καλά μερικοί εδώ μέσα; Κάνετε ακριβώς όπως τα ερπετά όταν έφευγε ο Βιτόλο. Κράζαν τον ΠΑΟΚ και όσους έγραφαν ότι ο παίκτης θα πάει αλλού.

Από τους πιο μεγάλους παπατζήδες είναι ο Βιτόλο. Και στον Άρη συνεντεύξεις κάθε μέρα στον SUPER 3 έδινε και το παιζε σουπεράς.

Κανένας παίκτης πάνω από τον ΠΑΟΚ

Τις προάλες βρίζατε τους σουηδούς που έγραψαν τις δηλώσεις μουσλίμοβιτς για τα χρέη και μετά ο Βόσνιος τα είπε και έξω από την Τούμπα στους ίδιους μας.

Εχθρός του ΠΑΟΚ είναι μόνο ο ΠΑΟΚ

Ας κάναν καλύτερο κουμάντο οικονομικό, ας είχαν μακριά όσους κάνουν επεισόδια, ας έχουν έτοιμο ισάξιο αντικαταστάτη για όποιον πουλήσουν και ας κρατήσουν μακριά τα ανεπίσημα γραφεία Τύπου που μας θυμώνουν και μας κάνουν σιγά, σιγά να αντιπαθούμε κάποιους που πιστέψαμε πολύ.

Απλά είναι τα πράγματα

(Υγ : Όταν μία ομάδα κάνει πρόταση σε μία άλλη για έναν παίκτη, σημαίνει ότι πρ΄τα έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή και ξέρει ότι θέλει να έρθει. Σήμερα τα ΣΠΟΡ γράφουν για πρόταση που έρχεται. Είναι κανένας εδώ μέσα που πιστεύει ότι δεν έχει έρθει ήδη; Εκτός αν μόνο τα ΣΠΟΡ έχουν πληροφορίες από την Ισπανία...χαχα. Ξυπνήστε!)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Τα προηγούμενα δύο χρόνια ΟΛΗ η ποδοσφαιρική Ελλάδα υποκλινόταν στα 2 αμυντικά χαφ του ΠΑΟΚ.
Ο Γκαρσία πλέον έχει μεγαλώσει επικίνδυνα, τι πιο ΠΡΟΦΑΝΕΣ από το να κρατήσεις τον έτερο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ σου κόφτη και να στήσεις τη νέα ομάδα πάνω του. Ούτε τα 28 δεν έχει κλείσει, άλλα 4 χρόνια τα έχει άνετα σε υψηλό επίπεδο. ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ τις συνθήκες για να δουλεύει σε υψηλό επίπεδο, να τού τις έχεις εξασφαλισμένες και να μην λειτουργείς ερασιτεχνικά όπως έγινε φέτος. Ειδάλλως, έχει κάθε δικαίωμα να θέλει να αποχωρήσει.

Αλλά ξέχασα, ο αντικαταστάτης του Βιτόλο είναι ο Αρίας... :?

Καληνύχτα

ΥΓ. Παπατζής και πάνω από τον ΠΑΟΚ...Μάλιστα...
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Φίλε σου διαφεύγουν δυο παράμετροι..πρώτον κάποιος που βάζει την ομάδα πάνω απ'όλα δε λέει ποτέ "το καλοκαίρι βλέπουμε"..ειδικά όταν άρχισε να χρησιμοποιείται ο Αριας κ έτρωγε πάγκο ο Βιτολο φούντωνε και η γκρίνια του στα μέσα.
Δεύτερον στα 28 του τον πουλάς,στα 32 έχει χάσει κάθε μεταπωλητική αξία.
Κ ένα τρίτο ακόμα κ αν ηταν κατσίκι ο Αριας δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρεις καλό αμυντικό χαφ Έλληνα κιόλας..Ανάκογλου,Παπαστεριανός πχ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”