Άντε να οργανωθούμε για κανένα 5X5.
- PAOKfanAthens
Re: Άντε να οργανωθούμε για κανένα 5X5.
Μεσα οπως παντα!Για Κυριακη ομως!Πεμπτη δυσκολο λογω σχολειου...
Δυστυχώς Κυριακή θα είμαι εκτός Αθήνας, και Πέμπτη δουλεύω απόγευμα οπότε εγώ εκτός 

Μπάλα στον Ναό.
Έχετε παίξει ποτέ μπάλα μέσα στην Τούμπα;
Και εάν ναι με ποιά ομάδα, πότε και για ποιο θεσμό ( κύπελλο- φιλικό κ.τ.λ)
Μια που το άνοιξα το θέμα λοιπόν...εγώ έπαιξα τρεις φορές μέσα στον Ναό μας, δυο φορές με την ε.π.σ.μ και μια φιλικό με την τότε ομάδα μου Μακεδονικό Νεάπολης.
Θυμάμαι οτι είχαμε παίξει και στην ευκαρπία και κερδίσαμε 2-1 ...εγώ στο ημίχρονο μάλωσα με τον Λαγωνίδη γιατί έχανε η ΠΑΟΚΆΡΑ ΜΑΣ ...και θυμάμαι του έλεγα άντε ρε τρέξτε λίγο στον ΠΑΟΚ ΠΑΙΖΕΤΑΙ..
με κοιτάει ο Μιχάλης (Λεοντιάδης ) και τους λέει " καλά σας λέει ρε ο μικρός" και κάτι άλλα ψιλά "γαλλικά"...
Είπαμε πάνω από όλα η ΠΑΟΚΑΡΑ.
YΓ: Άσχετο αλλά πολύ θα ήθελα μαζί με Γκαρσία να ήταν και ο Μιχάλης Λεοντιάδης……και καταλαβαίνεται τα υπόλοιπα χαχαχαχα
Και εάν ναι με ποιά ομάδα, πότε και για ποιο θεσμό ( κύπελλο- φιλικό κ.τ.λ)
Μια που το άνοιξα το θέμα λοιπόν...εγώ έπαιξα τρεις φορές μέσα στον Ναό μας, δυο φορές με την ε.π.σ.μ και μια φιλικό με την τότε ομάδα μου Μακεδονικό Νεάπολης.
Θυμάμαι οτι είχαμε παίξει και στην ευκαρπία και κερδίσαμε 2-1 ...εγώ στο ημίχρονο μάλωσα με τον Λαγωνίδη γιατί έχανε η ΠΑΟΚΆΡΑ ΜΑΣ ...και θυμάμαι του έλεγα άντε ρε τρέξτε λίγο στον ΠΑΟΚ ΠΑΙΖΕΤΑΙ..

Είπαμε πάνω από όλα η ΠΑΟΚΑΡΑ.
YΓ: Άσχετο αλλά πολύ θα ήθελα μαζί με Γκαρσία να ήταν και ο Μιχάλης Λεοντιάδης……και καταλαβαίνεται τα υπόλοιπα χαχαχαχα
Ψηνεστε για κανα ματσακι ρε παρταλια?????
Εσεις οι βόρειοι!!!
Εσεις οι βόρειοι!!!
κατσε πρωτα θες μπασκετ μετα μπαλα? και λειπει και ο κυρ-μακης να παρουμε κανα φαρμακο... 

Ρε ας κανονισουμε εμεις και παιζουμε μεσημερι μπαλα και βραδυ μπασκετ, εκει κολλαμε??

- khaledfreepaok
και οι καλυτεροι παιχτες του τουρνουα να προσφερουν τις υπηρεσιες τους στην πολυπαθη ομαδα μας.μην ξοδευουμε και για μεταγραφες
Πωπω παίδες εγώ ψήνομαι τρελά, και για μπάσκετ, αλλά τα γόνατα μου είναι σε πραγματικά ελεεινή κατάσταση, κατεβαίνω σκάλες και ακούγονται σα να διαλύονται.. Οπότε δεν θα το δοκιμάσω..
αχαχαχα λες; Άστα να πάνε.. Καταραμένο πανεπιστήμιο απ την ώρα που μπήκα τα σκάτωσα παντού..
Free παιρνεις κατι ρε και θες και μπαλα και μπασκετ???? ΑΑΑ μαζι με τον κυριο με το πουρο ε ??