5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Ανανέωση ΧΤΕΣ!

Pablo Garcia para siempre en PAOK!
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

επειδή με εχεις φτιάξει απίστευτα ΠΑΥΛΑΡΑ, τσάκω ένα αφιερωματάκι
:)

http://www.youtube.com/watch?v=T_X_XpLoA4o
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

thoumas έγραψε:Αδερφέ η άποψη σου είναι καθ΄όλα σεβαστή.Θα μου επιτρέψεις όμως καλοπροαίρετα και το εννοώ, να σου πω ότι οι γενικεύσεις και τα συμπεράσματα που αναφέρεις στο δεύτερο κομμάτι είναι αυθαίρετοι και ατυχής.Όποιος φίλαθλος του ΠΑΟΚ θέλει ανανέωση του Pablo τώρα είναι παρορμητικός?Δεν θέλω να σε πείσω για το αντίθετο απλά άφησε την διαφορετικότητα της γνώμης έξω από χαρακτηρισμούς και γενικεύσεις.Για να μη μακρυγορώ το άρθρο του aparadektos για τον Pablo με καλύπτει και αν μου επιτρέπεις ανανέωση στον Pablo τώρα.

Με προσβάλλεις φίλε μου όταν με ρωτάς αν σου επιτρέπω να εκφράσεις την γνώμη σου.. :( Η διαφορετικότητα και ο πλουραλισμός των απόψεων μόνο καλοδεχούμενα είναι..
Στο θέμα μας, μίλησα γενικά για τον παρορμητισμό των οπαδών και όχι συγκεκριμένα πάνω στο θέμα του Garcia.
Για παράδειγμα αν εξαιτίας του περσινού παρορμητισμού μας ο Θοδωρής έδιωχνε το καλοκαίρι τον Santos και λειτουργούσε ακούγοντας τη λαική κατακραυγή, θα ήταν συμπεριφορά ώριμης και σοβαρής διοίκησης(που πηγαίνει κόντρα στα πιστεύω της, παρασυρόμενη από τους οπαδούς);
Με αυτή τη λογική όπως είπα οι αρμόδιοι θα μιλήσουν για ανανεώσεις και σχετικά όταν κρίνουν πως πρέπει και όχι τώρα όπως απαιτούμε εμείς.

Και όπως έχω πει για τον Garcia είναι παίχτης με τεράστια αγωνιστική(και μη) προσφορά που γουστάρω απίστευτα να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα.Αν όμως σε 1.5 περίπου χρόνο όταν και λήγει το συμβόλαιο του, η αγωνιστική προσφορά του δεν συμβαδίζει με τις παχυλές(για τα δικά μας οικονομικά δεδομένα) απολαβές, τότε δεν θα είμαι αντίθετος στη μη ανανέωση του συμβολαίου του.Ίσως με σωστή προετοιμασία να είναι ακόμα καλύτερος, ίσως όμως και λόγω του ότι το βιολογικό ρολόι αρχίζει και δείχνει πως πλησιάζει η δύση μιας τεράστιας καριέρας να είναι εμφανή τέτοια σημάδια και στο παιχνίδι του..

Όπως και να χει πιστεύω είναι κάπως άτοπο να το συζητάμε τώρα και να μείνουμε στο πόσο τυχεροί είμαστε που τον έχουμε στην ομάδα μας... :) :) :)
κωστας/παοκ4

Δημοσίευση από κωστας/παοκ4 »

PABLO GARCIA 100% το κατι ξεχωριστο για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικο πρωταθλημα στο αγωνιστικο και φιλοσοφικο επιπεδο,και εγω θελω να μεινη,ομως η διοικηση ειναι αυτη που αποφασιζη την ανανεωση.Αγωνιστικα σιγουρα τον ανανεωνουν την συμβαση ομως για τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ με το χαμηλο προφιλ δεν ταιριαζει η φιλοσοφια του.Εκει νομιζω υπαρχει ενα θεμα αν και η ομαδα χρειαζεται και τετοιυς ποδοσφαιριστες να τα λενε εξω απο τα δοντια.ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
aparadektos

Δημοσίευση από aparadektos »

Athanasiadhs έγραψε:
thoumas έγραψε:Αδερφέ η άποψη σου είναι καθ΄όλα σεβαστή.Θα μου επιτρέψεις όμως καλοπροαίρετα και το εννοώ, να σου πω ότι οι γενικεύσεις και τα συμπεράσματα που αναφέρεις στο δεύτερο κομμάτι είναι αυθαίρετοι και ατυχής.Όποιος φίλαθλος του ΠΑΟΚ θέλει ανανέωση του Pablo τώρα είναι παρορμητικός?Δεν θέλω να σε πείσω για το αντίθετο απλά άφησε την διαφορετικότητα της γνώμης έξω από χαρακτηρισμούς και γενικεύσεις.Για να μη μακρυγορώ το άρθρο του aparadektos για τον Pablo με καλύπτει και αν μου επιτρέπεις ανανέωση στον Pablo τώρα.

Με προσβάλλεις φίλε μου όταν με ρωτάς αν σου επιτρέπω να εκφράσεις την γνώμη σου.. :( Η διαφορετικότητα και ο πλουραλισμός των απόψεων μόνο καλοδεχούμενα είναι..
Στο θέμα μας, μίλησα γενικά για τον παρορμητισμό των οπαδών και όχι συγκεκριμένα πάνω στο θέμα του Garcia.
Για παράδειγμα αν εξαιτίας του περσινού παρορμητισμού μας ο Θοδωρής έδιωχνε το καλοκαίρι τον Santos και λειτουργούσε ακούγοντας τη λαική κατακραυγή, θα ήταν συμπεριφορά ώριμης και σοβαρής διοίκησης(που πηγαίνει κόντρα στα πιστεύω της, παρασυρόμενη από τους οπαδούς);
Με αυτή τη λογική όπως είπα οι αρμόδιοι θα μιλήσουν για ανανεώσεις και σχετικά όταν κρίνουν πως πρέπει και όχι τώρα όπως απαιτούμε εμείς.

Και όπως έχω πει για τον Garcia είναι παίχτης με τεράστια αγωνιστική(και μη) προσφορά που γουστάρω απίστευτα να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα.Αν όμως σε 1.5 περίπου χρόνο όταν και λήγει το συμβόλαιο του, η αγωνιστική προσφορά του δεν συμβαδίζει με τις παχυλές(για τα δικά μας οικονομικά δεδομένα) απολαβές, τότε δεν θα είμαι αντίθετος στη μη ανανέωση του συμβολαίου του.Ίσως με σωστή προετοιμασία να είναι ακόμα καλύτερος, ίσως όμως και λόγω του ότι το βιολογικό ρολόι αρχίζει και δείχνει πως πλησιάζει η δύση μιας τεράστιας καριέρας να είναι εμφανή τέτοια σημάδια και στο παιχνίδι του..

Όπως και να χει πιστεύω είναι κάπως άτοπο να το συζητάμε τώρα και να μείνουμε στο πόσο τυχεροί είμαστε που τον έχουμε στην ομάδα μας... :) :) :)

Μάλλον φίλε δεν γνωρίζεις την ποδοσφαιρική αγορά. Έναν παικτη της αξίας του ονο΄ματος και του βιογραφικού του Γκαρσία ή του ανανέωνεις πρόωρα το συμβόλαιο (όπως έκανες με τον Κοντρέρας) έτσι ώστε να τον κρατήσεις ή να τον πουλήσεις. Αυτό διότι τα Χριστούγγενα τα άλλα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο θέλει και να σου φύγει και να μην πάρεις φράγκο. Έναν παικτη με μεγάλο συμβόλαιο βασικό ή του ανανεώνεις πρόωρα το συμβόλαιο ή δεν το κάνεις και τον αφήνεις να φύγει με κοινή συνανέση ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιο του. Δεν περιμένεις αν γεράσει... λίγους μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο του!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο Pablo είναι η αλήθεια πως υστερεί σε φυσική κατάσταση.Δεν ξέρω τι παίζει αλλά πρέπει να ανεβεί εκτός και αν υπάρχει πρόβλημα γιατί και ο ίδιος το τόνισε στη συνέντευξη τύπου που έκανε πως αν δεν μπορεί να παίξει όπως θέλει θα σταματήσει...

:?
thoumas

Δημοσίευση από thoumas »

aparadektos έγραψε:
Athanasiadhs έγραψε:

Μάλλον φίλε δεν γνωρίζεις την ποδοσφαιρική αγορά. Έναν παικτη της αξίας του ονο΄ματος και του βιογραφικού του Γκαρσία ή του ανανέωνεις πρόωρα το συμβόλαιο (όπως έκανες με τον Κοντρέρας) έτσι ώστε να τον κρατήσεις ή να τον πουλήσεις. Αυτό διότι τα Χριστούγγενα τα άλλα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο θέλει και να σου φύγει και να μην πάρεις φράγκο. Έναν παικτη με μεγάλο συμβόλαιο βασικό ή του ανανεώνεις πρόωρα το συμβόλαιο ή δεν το κάνεις και τον αφήνεις να φύγει με κοινή συνανέση ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιο του. Δεν περιμένεις αν γεράσει... λίγους μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο του!!

Φίλε πίστεψε με αν ήθελα να σε προσβάλω θα το έκανα.Φιλικά και καλοπροαίρετα συμβουλή σου έδωσα και για να το ελαφρύνω με δόση χαβαλέ σου ανέφερα αν επιτρέπεις ανανέωση στον Pablo τώρα.Όπως και να έχει αν το εξέλαβες σαν προσβολή(ΠΑΟΚ είσαι) το παίρνω πίσω.Όπως είπα και παραπάνω o aparadektos στο άρθρο του αναλύει πολλές από τις παραμέτρους του Pablo Garcia με τις οποίες συμφωνώ απόλυτα.Και λέω πολλές γιατί τα οφέλη από έναν τέτοιο παίχτη ξεφεύγουν από τα αυστηρά όρια της αγωνιστικής του απόδοσης.Ούτως η άλλως ο Pablo είναι ο ορισμός του κόφτη με τεράστια εμπειρία και παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα και ομάδες.Το θέμα είναι αλλού.Ο Pablo είναι τεράστιο σχολείο για τον ΠΑΟΚ μας που χτίζεται τώρα.Παιδαγωγός.Αυτός όπως και ο Sergio έχουν επιλεγεί και με κάποια άλλα κριτήρια.Έχουν επιφορτιστεί να δώσουν μέταλλο στην ομάδα.Την παλιά της αίγλη.Είναι παίχτες με πνεύμα νικητή με ψυχή και νοοτροπία ασυμβίβαστη.Ειδικά για τον Pablo όλα αυτά δεν είναι μόνο αγωνιστικά χαρακτηριστικά είναι στάση ζωής.Kαι όπως πολύ σωστά εγραψε και ο Photis παίχτες με τέτοιο χαρακτήρα αν δουν ότι δεν μπορούν να αποδώσουν φεύγουν.Είναι αυτοί που θα το ζητήσουν.Δεν σηκώνει η περηφάνια τους και ο εγωισμός τους να ξεφτιλιστούν.Η ξεφτίλα και η υποκρισία είναι ο χειρότερος τους εχθρός.Τα κέρδη από την παραμονή του Pablo θα είναι μακροπρόθεσμα.Για πολλά χρόνια θα εξοφλούμε γραμμάτια από αυτή την νοοτροπία. Αυτό φάνηκε και από το τελευταίο αποτέλεσμα της ομάδας μας.Πόσες συζητήσεις πριν για το σύστημα?Πόσες για τους επιθετικούς?Ο el mechanico γιατί μίλησε μετά το ματς?Για το σύστημα?Όχι.Για την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.Και τι έγινε αν κάποια αδέρφια μας εδώ μέσα είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για τον Santos.Τι και αν δεν τον πίστευαν ή ακόμη και τώρα αν δεν τον πιστεύουν,αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και χωρίς αφορισμούς.Ο διάλογος και η διαφορετική άποψη όταν γίνεται με υγεία είναι πάντοτε επικοδομητική.Και τι μαγκιά και τι λεβεντιά όταν πολλοί από αυτούς μετά από καιρό βγαίνουν και λένε απλά και ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ήμουν λάθος.Έχουμε επιτέλους ανθρώπους στο τιμόνι φίλε μου που και τον ΠΑΟΚ αγαπάνε και το αντικείμενο το γνωρίζουν πολύ καλά.ΥΠΟΜΟΝΗ τώρα χτίζουμε.Να είσαι καλά πολύ καιρό είχα να γράψω τόσο.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Photis έγραψε:Ο Pablo είναι η αλήθεια πως υστερεί σε φυσική κατάσταση.Δεν ξέρω τι παίζει αλλά πρέπει να ανεβεί εκτός και αν υπάρχει πρόβλημα γιατί και ο ίδιος το τόνισε στη συνέντευξη τύπου που έκανε πως αν δεν μπορεί να παίξει όπως θέλει θα σταματήσει...

Ήρθε βαρύς και αγύμναστος λίγο, και λόγω γιγαντόσωμης κορμοστασιάς άργησε να βρεί φυσική κατάσταση.. (βλέπε σέρτζιο πέρσι, άν και όχι τόσο χάλια)
Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και καλύτερος. Του χρόνου θα τον δούμε 100% ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ :) :) :)
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

εχει ανεβει πάρα πολυ ο γκαρσια και ειναι για μενα ισως το καλυτερο αμυντικο χαφ στην ελλαδα.
αν και την περιοδο που δεν πηγαινε καλα τον ειχα ψιλοκράξει τωρα ειναι το κάτι άλλο και βοηθάει και αμυντικά πάρα πολυ αλλά και προωθει το παιχνιδι πολυ καλα.ξερει μπαλα και έχει πολυ καλο αριστερο ποδι και ανοιγει το παιχνιδι της ομαδας με μπαλιες ακριβειας.

οσον αφορα την ανανεωση αυτο πρεπει να το συζητησουμε του χρονου τέτοιον καιρο πιστευω γιατι εχει και μια ηλικια και γενικα με τους τραυματισμους δεν ξερεις τι σου ξημερωνει
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

thoumas έγραψε:Φίλε πίστεψε με αν ήθελα να σε προσβάλω θα το έκανα.Φιλικά και καλοπροαίρετα συμβουλή σου έδωσα και για να το ελαφρύνω με δόση χαβαλέ σου ανέφερα αν επιτρέπεις ανανέωση στον Pablo τώρα.Όπως και να έχει αν το εξέλαβες σαν προσβολή(ΠΑΟΚ είσαι) το παίρνω πίσω.

Εννοείται αδερφέ και εγώ ψιλοχιουμοριστικά το είπα θέλοντας να δείξω ότι είναι τελείως "ανθυγιεινό" να έχουμε τέτοιου είδους άδειες.. :) :)

Τώρα για τον Pablo σα να με πείσατε και εσύ και ο aparadektos...
Μάλλον έχετε δίκιο ως προς την διαχείρηση των συμβολαίων τέτοιων παιχτών.. 8)

Οπότε [κωλοτούμπας mode:on] Ανανέωση στον Pablo ΤΩΡΑ[/κωλοτούμπας mode]

:) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η συζήτηση περί ανανέωσης του Πάμπλο Γκαρσία στην ομάδα μας.Ντάξει τον ρωτήσανε στη συνέντευξη και είπε ο άνθρωπος ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεχίσει και μετά τη λήξη του τωρινού συμβολαίου.Το θέμα είναι άλλο.Θεωρείτε μερικοί πως έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ομάδα που να θεωρείται επιτακτική ανάγκη η ανανέωση του συμβολαίου του μπας και μας τον πάρουν άλλοι???Μάγκες 32 είναι ο άνθρωπος του χρόνου 33.Αμυντικό χάφ παίζει και έχει ήδη χάσει πολλά από θέμα φυσικής κατάστασης απ'ότι όταν ήταν στη ρεάλ ή ακόμα ακόμα και στην οσασούνα.Με αυτό το σκεπτικό η διοίκηση δε πρόκειται μέχρι το τέλος της χρονιάς να τον καλέσει για ανανέωση εκτός ρε παιδί μου και αν βγάζει μάτια και να οργώνει το γήπεδο.Είναι έναας παιχταράς,τον αγαπάμε αλλά ποιο είναι στην τελική το συμφέρον της ομάδας μας??Κια για να μην ξεχνίομαστεέχουμε τεχνικό διευθυντή τον Ζήση μάγκες....όλο και κάτι θα μαγει΄ρεεψει αν φύγει ο Παμπλίτος.
Ά...ξέχασα να ανφέρω πως τις μαγκιές του πάμπλο και όλα αυτά τα ωραία που κάνει και εμένα μου αρέσουν,τον αποθεώνω αλλά δε το θεωρώ και λόγο για να ανανεώσει ένας πίκτης το συμβόλαιό του!

Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Αν παίζει έτσι όπως παίζει τώρα ο Πάμπλο με ελλειπή προετοιμασία φανταστείτε απλά τι θα γίνει του χρόνου!

Ανανέωση χτές!

:)
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

Ρε παιδιά μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πει τη φράση από το tattoo του Garcia πως είναι στα Ισπανικά?????

:D :D
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Caer está permitido, levantarse es obligatorio.
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

Ευχαριστώ πολύ!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”