Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
Καλά ας είμασταν 5000 σήμερα στα Γιάννενα απο όλη την Ελλάδα και σου λέω εγώ.
Ναι, αλλά κοιτα ποσο διακριτικά και πονηρά σκέφτηκαν τα χανούμια..
Χωρίς πανιά και μπλούζες, όλοι μαζί είχαν προαποφασίσει τι και πως και δεν το διατυμπάνιζαν από δω κι από κει..
Ουτε δικαιώματα έδωσαν ούτε τίποτα..
Από την άλλη εμείς είμαστε διαφορετικοί!
Χωρίς πανιά και μπλούζες, όλοι μαζί είχαν προαποφασίσει τι και πως και δεν το διατυμπάνιζαν από δω κι από κει..
Ουτε δικαιώματα έδωσαν ούτε τίποτα..
Από την άλλη εμείς είμαστε διαφορετικοί!
-
Ναι ρε free,και η Εξεδρα ελεγε σημερα για 500 αεκτζηδες στην κομοτηνη,ενταξει δεν ειχαν φανελες και πανο αλλα οχι πως πηγαν μυστικα...
Kaλησπερα παιδες παοκια!Ειμαι κατοχος διαρκειας στην θ4.Περσι εβγαλα τη σεζον στην 3.Πιο φλωρικη θυρα.Ειπα να παρω στην 4 για την ατμοσφαιρα την οποια εβλεπα απο τη θυρα 3.Ετσι και εκανα.Ειπα οτι οσο ειμαι ακομα μικρος και μπορω να χοροπηδαω(25) θα πηγαινω εκει να κααθετω ψυχη και σωμα.Ομως υπαρχει κατι που με ξενερωνει ρε παιδια.Αυτο ειναι τα συνθηματα.Φυσικα οχι το περιεχομενο τους αλλα η ελλειψη συντονισμου της κερκιδας.Δεν θυμαμαι να ειπαμε ενα συνθημα πανω απο 2-3 φορες επαναληψη.Λες και ειναι αγγαρεια.Αυτο που καναμε μια φορα και μου σηκωθηκε ηταν φετος 4η αγωνιστικη με το γαυρο στο 1-2 που 10 λεπτα πριν μπουν οι ομαδες ξεκινησαμε το: Γαυροι μουνια,γαμω το βρωμοπειραια και την 7 και την 8 γαμω τον ολυμπιακο.και το συνεχισαμε...Και καποιοι καυλιαρηδες(με την καλη εννοια) αρχισαν να αναβουν πυρσους.Και σε λιγο αρχισαν και οι συντηρητικες θυρες να φωναζουν μαζι μας.Ουτε την εντεκαδα δεν ακουσαμε απο τον εκφωνητη.Ετρεμαν τα φωτα στο σπιτι μου ειπε η δικια μου!!!Η καυλα,για οσους το θυμουνται, ηταν τεραστια.Ηταν η πρωτη φορα μετα απο παρα πολυ καιρο που συντονιστηκαμε ολο το γηπεδο.Ενω τωρα καθε 10 μετρα υπαρχει συντονιστης ενα παληκαρι που παει να ξεκινησει ενα συνθημα και ο διπλανος ξεκιναει ενα αλλο.Το χειροτερο: οταν οι υπολοιποι το αντιλαμβανονται και ξεκιναν το τραγουδι,χανουν καναδυο χρονους με αποτελεσμα να ακουγεται σαν ηχω...Χαλια...Βεβαια δεν συνιστω τα μεγαφωνα που εχει ο gay αλλα τα ιδια εχουν και στο μπερναμπεου.Ο μασκοφορος ο Τασος τα καταφερνε μια χαρα....
Καλο βραδυ αδερφια!
Καλο βραδυ αδερφια!
http://www.youtube.com/watch?v=vz-7-WnSJXI
Δεν ξερω αν το ξερατε αλλα ο ρυθμος της καινουριας μας συνθηματαρας ειναι των αδερφων ΠΑΡΤΙΖΑΝΩΝ...
Πρεπει να ακουστει την Κυριακη με τον βαζελο
Δεν ξερω αν το ξερατε αλλα ο ρυθμος της καινουριας μας συνθηματαρας ειναι των αδερφων ΠΑΡΤΙΖΑΝΩΝ...
για εμενα ηταν ενα καλο παραδειγμα αυτο που εκαναν οι τα χανουμακια στην κομοτηνη.
χωρις διακριτικα(το προτιμω απο το να μην μπουμε καθολου),μικρες παρεες που μπηκαν σε συγκεκριμμενη θυρα,με διακριτικοτητα κ με υπομονη,ωσπου την καταλληλη στιγμη αποκαλυφθηκε η ταυτοτητα τους απο τον πυρηνα που σχηματισαν...τοτε ηταν πια αργα για τα οργανα της ''ταξης'' να επεμβουν..
αυτο χρειαζεται καποια οργανωση,αλλα θα πετυχει σχεδον σιγουρα τον αντικειμενικο σκοπο,να μην μενει η ομαδα μονη της!
ελπιζω στο επομενο παιχνιδι εκτος εδρας να οργανωθουμε καλυτερα.με αυτον τον τροπο δεν μπορει κανενας να μας σταματησει με καμμια αφορμη.
χωρις διακριτικα(το προτιμω απο το να μην μπουμε καθολου),μικρες παρεες που μπηκαν σε συγκεκριμμενη θυρα,με διακριτικοτητα κ με υπομονη,ωσπου την καταλληλη στιγμη αποκαλυφθηκε η ταυτοτητα τους απο τον πυρηνα που σχηματισαν...τοτε ηταν πια αργα για τα οργανα της ''ταξης'' να επεμβουν..
αυτο χρειαζεται καποια οργανωση,αλλα θα πετυχει σχεδον σιγουρα τον αντικειμενικο σκοπο,να μην μενει η ομαδα μονη της!
ελπιζω στο επομενο παιχνιδι εκτος εδρας να οργανωθουμε καλυτερα.με αυτον τον τροπο δεν μπορει κανενας να μας σταματησει με καμμια αφορμη.
trellos4 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=vz-7-WnSJXI
[youtube]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/foENv_7ZTO0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/foENv_7ZTO0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
Εχει ακουστεί σε όλα τα γήπεδα από την ώρα που βγήκε, άρα και την Κυριακή θα ακουστεί!
Οντως της Παρτιζάν είναι ο ρυθμός..
ΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ
ΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ Η ΜΕ ΤΡΕΝΑ Η ΜΕ ΑΜΑΞΙ
ΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΣΤ @@ ΜΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ
ΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΕΓΩ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ Σ'ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ
οπως το ααααα ευλαμπια το ρεφρεν(ακυρο το song το ξερω
)!!!σχολια προτασεις διορθωσεις
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ
ΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ Η ΜΕ ΤΡΕΝΑ Η ΜΕ ΑΜΑΞΙ
ΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΣΤ @@ ΜΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ
ΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΕΓΩ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ Σ'ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ
οπως το ααααα ευλαμπια το ρεφρεν(ακυρο το song το ξερω

Σύμφωνα με σημερινα πρωτοσελιδα θα μοιραστουν 20.000 σημαιες.
Καλα π@παρια κερκιδα θα ναι οπως σε καθε ματς που σκανε μυτη οι ντερμπακηδοκαναπεδακηδες, αλλα τι να κανουμε... Θα τους φαμε στη μαπα αναγκαστικα...
υ.γ. Α ρε Ζαγορ βαλε διπλες τιμες τωρα που μερικοι θυμηθηκαν τον ΠΑΟΚ...
- Pegasus1589
Έβαλε πιο υψηλές τιμές.
Κι εμένα με προβληματίζουν οι καναπεδοντερμπάκηδες αλλά δε γ@μείς... Δεν είμαι αρμόδιος απλά νομίζω ότι καλό είναι να μην εξαντληθούν τα "χάπενινγκ" στην είσοδο των ομάδων. Όλο και κάτι θα έχουν σκεφτεί πάντως αυτοί που πρέπει.
Κι εμένα με προβληματίζουν οι καναπεδοντερμπάκηδες αλλά δε γ@μείς... Δεν είμαι αρμόδιος απλά νομίζω ότι καλό είναι να μην εξαντληθούν τα "χάπενινγκ" στην είσοδο των ομάδων. Όλο και κάτι θα έχουν σκεφτεί πάντως αυτοί που πρέπει.

novito έγραψε:Καλα π@παρια κερκιδα θα ναι οπως σε καθε ματς που σκανε μυτη οι ντερμπακηδοκαναπεδακηδες, αλλα τι να κανουμε... Θα τους φαμε στη μαπα αναγκαστικα...
Οχι και διπλες τιμες...