banis έγραψε:Είναι το λιγότερο αστείο ... για να μην χρησιμοποιήσω και κάποιον βαρύτερο χαρακτηρισμό το ban που έγινε στον αδελφό Hide ... επειδή χρησιμοποίησε τον όρο μικρομέγαλος για κάποιον απο τους νέους mod ... χαρακτηρισμός ο οποίος στο κάτω-κάτω ήταν και απολύτως εύστοχος κατα την άποψη μου διότι έτσι συμπεριφέρεται πολλάκις ο συγκεκριμένος ... απο εκεί και μετά αν η νέα ομάδα των mod πίστεψε πως για να δείξει τα δόντια της δεν θα ανεχτεί κανέναν ... έκρινε μάλλον σκόπιμο να μπανάρει ακόμα και άτομα όπως ο Hideguti που πιστεύω πως η παρουσία του εδω μέσα κοσμούσε το φόρουμ αλλά και το site γενικότερα ... αν αυτό είναι δείγμα της νέας τάξης πραγμάτων ... λυπάμαι ειλικρινά ... δεν μπορεί για έναν χαρακτηρισμό (μικρομέγαλος) ... να διαγράφεις μια σχέση ετών ...
Πρώτον, αναφέρεσαι σε μένα, μην μιλάς με μισόλογα. Αν ο λόγος που ο Χίντε έφαγε μπαν ήταν αυτός που γράφεις, τώρα θα είχες φάει και εσύ μπαν. Αλλά από ότι βλέπεις μια χαρά μπορείς να γράφεις. Γιατί ούτε κομπλεξικός είμαι, ούτε μπαίνω εδώ μέσα για να "ξεσπάω" σε όποιον βρω.
Με τον Χίντε κανείς δεν είχε κάτι προσωπικό. Όταν όμως μετά από αρκετά συνεχόμενα ειρωνικά ποστ, όχι μόνο δεν συμμορφώνεται στις παρατηρήσεις που του έγιναν, αλλά αρχίζει και χαρακτηρίζει κι όλας (εμένα μικρομέγαλο, τον Μόικαν φασίστα, νοσταλγό των ες ες και άλλα ωραία σε φυσικά άκυρες στιγμές και άκυρα τόπικ) λογικό είναι να τιμωρηθεί. Όχι γιατί προσβληθήκαμε εμείς, αλλά γιατί ενώ του γίνεται παρατήρηση για να σταματήσει να ειρωνεύεται, αυτός όχι μόνο δε σταματάει αλλά συνεχίζει παραβιάζοντας και άλλους κανόνες.
Υπάρχουν κανόνες. Όποιος τους σέβεται, έχει το δικαίωμα να γράφει εδώ την όποια άποψη του. Ή θα μάθουμε όλοι μας να μιλάμε πολιτισμένα, ή εδώ θα παραμείνουμε μόνο όσοι μπορούμε να μιλήσουμε πολιτισμένα, ή το φόρουμ θα κλείσει. Κι επειδή κανένας δεν νομίζω να θέλει να κλείσει το φόρουμ, καλό θα ήταν να σέβεστε τους κανόνες τους οποίους εσείς αποδεχτήκατε με την εγγραφή σας.
ΥΓ: Αύριο έχουμε αγώνα και καθόμαστε και ασχολούμαστε με το γιατί τιμωρήθηκε κάποιος που παραβίασε τους κανόνες... Έχουμε χάσει τη μπάλα...