Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PABLO GARCIA έγραψε:Οσο για συμφωνίες και υποσχέσεις πριν τις εκλογές....χαχαχαχαχαχα...το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε??
+ άπειρο. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος με αυτά που θα ακουστουν. Τι μεταγραφολογία και Σαντολογία μου λες.. Ζήτω οι εκλογές! Και σε ένα μηνα θα επιστρέψουμε στα τετριμένα..
Σεβαστείτε τον κόπο των moderator που προσπαθούν να τηρούν μία συνοχή στο forum ρε σεις. Μετά παραπονιέστε ότι έγινε το φόρουμ ρδελομπού αλλά κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη του...
Με μεγαλο σεβασμό σας γραφω αυτη την επιστολη για να σας δηλώσω το ενδιαφερον μου για την θέση του προπονητού...
Ειναι καιρος πλέον ο ΠΑΟΚ να αλλαξει σελιδα...Ειναι καιρος να θυμηθουμε το παρελθον και να επανελθουμε στις ενδοξες στιγμες του επιθετικου ποδοσφαιρου, για το οποιο παραμιλουσε ολη η Ελλαδα...
Ειμαι 85 χρονων, έχω την μεγαλυτερη (!) εμπειρια στην Ελλαδα- ακόμα και απο τον Οτο Ρεχαγκελ, ο οποιος υπηρξε μαθητης μου... Μέρα νυχτα επεξεργαζομαι συστηματα ποδοσφαιρου στον Ηλεκτρονικο Υπολογιστη μου πίνοντας φασκομηλο και τήλιο...Βεβαια έχω κατι τσογλανακια διπλα στο σπιτι μου που παιζουν συνεχεια μουσικη ντραγκα ντρουγκα με ηλεκτρικες κιθαρες και δεν μπορω να συγκεντρωθω...Και εγω επαιζα μαντολινο οταν δεν κοουτσαριζα αλλα οχι ντραγκα ντρουγκα φασαρια...
Τέλος πάντων...Έχω δουλεψει σε πολλες ομαδες στο Football Manager και ειμαι γνωστης της ψυχολογια του αθλητού...Τα παντα ολα σε λέω! Έχω ειδικευθει στο 4-4-2 και αυτο πρεπει να παιζει ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη για να παρει πρωταθλημα...
Για αυτο με καθε ειλικρινα σε προτεινω να διωξεις τον πορτογαλλο σερβιτορο που εχεις στον παγκο και να προσλαβεις εμενα...
Θα φερω τον ΠΑΟΚ της Νεας Εποχης!
Θα αναδειξω ταλεντα!
Τερμα τα σκατι σακακια στον παγκο! Θα φοραω τιραντες, ανοιχτο ασπρο πουκαμισο και τριχα να ξεχωριζει! Ειμαι ο προπονητης του 2010!
Θα... Θα... Ολοι θα λενε οτι εκανες την σωστη επιλογη...
Αυτός έδωσε υπόσχεση και σε ψηφοφόρο του...Αλλα του είπε ότι δεν έχει τις γραμματικές γνώσεις σε μια Ελλάδα που είναι τεχνολογικά αναπτυγμένη και έτσι του είπε δεν μπορεί να του βρει θέση για εργασία.
Όταν τα άκουσε αυτά ο φουκαρας ο ψηφοφορος του Αλογο-σκούφη...Ξέροντας την Ελληνική πραγματικότητα...Επαθε εγκεφαλικό και μετά από λίγο πέθανε.
Και ο Αλογοσκούφης με καμαρωτό ύφος είπε... Άλλη μια υπόθεση που την τελείωσα!!!
Έχει σκεφτεί η ΠΑΕ τη δημιουργία μιας live and on demand streaming υπηρεσίας μέσω του επισημου site της ομάδος , ώστε να μπορούμε όλοι οι απανταχού Παοκτσήδες να βλέπουμε τα match του ΠΑΟΚ χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουμε όλο τον κυβερνοχώρο και όλους τους δορυφόρους της γης?
Προσωπικά θα προτιμούσα να πληρώνω την ΠΑΕ μέσω του site της (πιστωτική κάρτα) και να ξέρω ότι όλοι οι αγώνες του ΠΑΟΚ θα είναι διαθέσιμοι ανά πασα στιγμή (γι αυτό έκανα αναφορά όχι μονο σε live , αλλα και σε on demand υπηρεσία).Ίσως αυτός να είναι και ένας άλλος τρόπος για να μπούν έσοδα στο ταμείο της ΠΑΕ.
Κι επίσης , αν και δεν γνωρίζω κατά ποσο είναι εφικτό , υπάρχει πιθανότητα στην επομενη AMK , οι πληρωμές να γίνονται μέσω πιστωτικής από το internet?Κάνω αυτή τη δεύτερη ερώτηση γιατί για εμάς του εξωτερικού είναι λίγο χρονοβόρα και ψυχοφθόρα η διαδικασία του να πάμε στο προξενείο και να κάνουμε όλα τα απαραίτητα που ακολουθούν για να πάρουμε μετοχές.
Και στο κάτω κάτω , προτιμώ να δώσω τα λεφτά που θα έδινα στο προξενείο για επικύρωση της υπογραφής , για να πάρω ακόμα πιο πολλές μετοχές του ΠΑΟΚ.
Ευχαριστώ"
Πριν τη στείλω , δώστε μια βοήθεια όσον αφορά την ορθογραφία και το συντακτικό.....Thanks
Aδερφέ για το πρώτο ερώτημα σου....δεν θα ήταν δυνατόν το όποιο κανάλι έχει τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ να επέτρεπε κάτι τέτοιο. Εκτός κι αν εννοείς ο ΠΑΟΚ να διαχειρίζεται μόνος του τα τηλεοπτικά του, πράγμα που θα ήταν για μένα και δύσκολο και λιγότερο προσοδοφόρο. Δεν ξέρω αν μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει μόνο για τους απόδημους.Αυτό όντως θα ήταν μιά καλή ιδέα.Διευκρίνησε το..... Κατά τ' άλλα ορθογραφία και συντακτικό άψογα!!!!!!
Εκτός και αν γίνει συμφωνία να το δείχνουν και τα δύο..και κανάλι και η ομάδα μέσα από το sait της.Το να γίνει μόνο μέσα από το sait αυτό δεν παίζει με τίποτα.όχι μόνο για τα χρήματα αλλά γιατί δεν νομίζω ότι έχουν όλοι δυνατότητα να βλέπουν μέσα από το ίντερνετ αγώνες.
Παίρνω αφορμή από το σημερινό πρωτοσέλιδο και απευθύνομαι ξανά στον πρόεδρο (εξ ου και το βάζω στο τοπικ αυτό).
Θόδωρε, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία σε μια ανώνυμη εταιρεία ο κόσμος να είναι ο ΜΟΝΟΣ επενδυτής, αλλά να μην έχει το πλειοψηφικό πακέτο. Σκοπεύεις να διορθώσεις ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ την αδικία αυτή, με κάποιον τρόπο όπως ενδεικτικά ανέφερα παραπάνω?
Φουζ αν μου επιτρέπεις. Επενδυτής είναι αυτός που βάζει λεφτά. Τα τελευταία χρόνια ο μόνος που το κάνει αυτό είναι ο κόσμος.
Κάποιος τύπου Παγώνης μπορεί να έχει μετοχές από το 1821 και έκτοτε να μην έχει βάλει ούτε 1€. Ο μόνος τρόπος να εκτοπιστεί είναι μετά από συνεχείς ΑΜΚ το ποσοστό του να απαξιωθεί. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει και ούτε είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Το αντίθετο μάλιστα, είναι πολύ συνηθισμένο. Αν εμείς είχαμε καταφέρει να μαζέψουμε και το 22€ της ΑΜΚ τότε θα έβλεπες το ποσοστό του Παγώνη και του κάθε Παγώνη που θα κατρακύλαγε. Μαζέψαμε όμως μόνο το 10% από αυτά οπότε....