ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

marsantos

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Δημοσίευση από marsantos »

Μπορεί και να είμαι επηρεασμένος από όσα ζούμε όμως νομίζω πως το το ευρωπαϊκό ταξίδι τελειώνει εδώ.
Δεν είναι ενα μονο ματς οπως με τη Μπετις. Είναι διπλά ματς και στο πρώτο λείπουν 2 βασικοί παίκτες του άξονα.
Οι χειρότερες ομάδες που μπορεί να αντιμετωπίσει σε διπλά ματς ο ΠΑΟΚ είναι οι Γαλλικές και οι Ισπανικές.
Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη φετινή πορεία.
Η ομάδα έδειξε πως είναι ξεκάθαρα ομάδα 24αδας europa league με σαφείς ενδείξεις πως βρίσκεται στις παρυφές 16αδας.
Μπράβο στα παιδιά και στον προπονητή.
Ας ελπίσουμε του χρόνου να παίξουμε στην από πάνω διοργάνωση.
These users thanked the author marsantos for the post:
-Paoktzis
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Όλα κι όλοι στην ώρα τους. Ας μην προτρέχουν κάποιοι, αν το έχουν ήδη κάνει, να μας θεωρήσουν εύκολη λεία, διότι θα τη "φάνε" από εκεί που δεν το περιμένουν. Υπό την αίρεση βέβαια ότι δε θα υπάρξουν ξανά χυδαιότητες σαν τις χθεσινοβραδινές. Αν είναι συνολικά καλύτεροι, ας προκριθούν. Όχι όμως με απευθείας ανάθεση.

Άσχετο. Εκείνος ο υπέρβαρος γίγαντας, δε θυμάμαι εθνικότητα αλλά νομίζω πως ήταν Φιλανδός, που μας είχαν στείλει στη λεωφλώρο πριν κάτι χρόνια, μήπως διαιτητεύει σε ευρωπαϊκά παιχνίδια; Θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή στο αμέσως προσεχές παιχνίδι με τα θελτόπουλα μετά τον χθεσινό βρωμόπ@υστ@.
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

Μαθαμε να κερδιζουμε τους διαιτητες εντος συνορων, θα μαθουμε να το κανουμε και εκτος.

Με υγεια και καθαρο μυαλο δεν την φοβαμαι αυτη την ομαδα. Εχθες εδειξαν οτι στις πιο δυσκολες και ασχμημες συνθηκες παραμενουν σκυλια του πολεμου και παλευουν.
These users thanked the author Kaizen for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Τουλάχιστον, με αυτή την κλήρωση, δε θα ξαναδούμε μπροστά μας το χτεσινό σίχαμα.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Κατι θα ηξερε ο ξεφτιλας χιχο ντε πουτα,που αφησε την ομαδα χωρις προπονητη και τους δυο
κομβικους μας παιχτες εκτος,απο την πρωτη αναμετρηση..
Φυσικα το καρμα θα του περιποιηθει τον πατο του αναλογως..
Θεωρω οτι θα περασουμε αερα απ'το πρωτο ματς κιολας..
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Αυτό που εννοούσα ήταν ότι τα ματς με τους γαύρους της Σερβίας θα ήταν πολύ υψηλής επικινδυνότητας για εξωαγωνιστικούς λόγους. Καλύτερα Θέλτα, που και τα δύο ματς θα παιχτούν στο γήπεδο
Παρότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα ήταν πράγματι υψηλού κινδύνου, οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα ανέβασαν και πανό για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους (όπως και αυτοί της Θέλτα), οπότε οι τόνοι σίγουρα είναι πεσμένοι μετά το τραγικό γεγονός.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

marsantos έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 14:58 Μπορεί και να είμαι επηρεασμένος από όσα ζούμε όμως νομίζω πως το το ευρωπαϊκό ταξίδι τελειώνει εδώ.
Δεν είναι ενα μονο ματς οπως με τη Μπετις. Είναι διπλά ματς και στο πρώτο λείπουν 2 βασικοί παίκτες του άξονα.
Οι χειρότερες ομάδες που μπορεί να αντιμετωπίσει σε διπλά ματς ο ΠΑΟΚ είναι οι Γαλλικές και οι Ισπανικές.
Η ομάδα έδειξε πως είναι ξεκάθαρα ομάδα 24αδας europa league με σαφείς ενδείξεις πως βρίσκεται στις παρυφές 16αδας.
Θεωρώ δεδομένο ότι είσαι επηρεασμένος. Όχι ότι θα προκριθούμε σίγουρα, προφανώς. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην το παλέψουμε μέχρις εσχάτων.
Δεν πειράζει, όλοι έχουν δικαίωμα να λυγίζουν προσωρινά. Σε συγχωρώ :mrgreen:
Νίκη μεθαύριο με μηδέν παθητικό. Για να μην ξεχνιόμαστε.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
leomatos88, marsantos
Miles

Δημοσίευση από Miles »

marsantos έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 14:58 Μπορεί και να είμαι επηρεασμένος από όσα ζούμε όμως νομίζω πως το το ευρωπαϊκό ταξίδι τελειώνει εδώ.
Δες την εντεκάδα που είχαμε κατεβάσει μ' αυτούς, δεν το θυμόμουν. Μπορεί και ν' αλλάξεις γνώμη.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

θα περασουμε σιγουρα!!!!

χαλαρα!!!
These users thanked the author theodorsalonika for the post:
nunies4
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εδώ και χρόνια έχω καταλάβει ότι στην ατζέντα του Θεοδωρίδη και του γαυρου είναι το να μη μπει ο ΠΑΟΚ ομίλους Champions league. Τόσα χρόνια ύποπτες κληρώσεις. Δεν είναι τραβηγμένο αυτό που θα πω: κατά πάσα πιθανότητα το rebalancing θα δώσει 2 εισιτήρια απευθείας στους ομίλους του Champions league στον πρωταθλητή Ελλάδος. Έτσι πώς είναι τώρα η βαθμολογία το παίρνουμε εμείς αλλά θα παίξουν ρόλο οι πόντοι που θα μαζέψουμε φέτος vs οι ανταγωνιστές μας. Χθες η ομάδα άξιζε τη νίκη ούτε καν το Χ που εγώ προέβλεψαν. Κόκκινη στημένη στον καλύτερο παίκτη, και 3 γκολ στημένα. Κλήρωση με τη χειρότερη δυνατή ομάδα ενώ θα μπορούσε να είναι το άλλο το λιμο για την επόμενη φάση. Αηδία. Έτσι πώς ήταν το ματς στο 0-1 θα μπορούσε με κανονική διαιτησία να νικήσουμε με 2 γκολ διαφορά και ίσως να μπαίναμε 8αδα, δεν το είδα αν θα μπαίναμε. Αίσχος. Αίσχος. Σφαγή μετά από τέτοια τραγωδία!
These users thanked the author vs40 for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

δηλαδη τα μπαλακια στην κληρωση ηταν κατευθεινομενα,και οι ομαδες βαλτες...μην βλεπουμε παντου φαντασματα!!!εξαλλου ετσι λεγαμε και για την κλαμπ μπριτζ και δεν ακουμπησαμε....περιμενετε...ισως τελικα να βγει οτι ηταν καλυτερα που παιξαμε με θελτα!!!χααλαρωστε...ΠΑΟΚ εισαι...
These users thanked the author theodorsalonika for the post (total 3):
dimitris7777, katafraktos, margas
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Φαβορί ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καμία περίπτωση,αλλά αυτές οι μαλακιες οτι είμαστε αποκλεισμένοι, πριν καν παίξουμε,υποτιμούν την ομάδα μας.
Για να μην πω τίποτα πιο βαρύ.
Μην βιάζεστε παλικάρια.
These users thanked the author obanebane for the post (total 3):
Sera4, BWmystis, Maklaz
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Προσπαθώ να θυμηθώ πότε χάσαμε από την ίδια ομάδα 2 φορές μέσα σε μια σεζόν.
These users thanked the author zissos for the post:
navigator11
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Τον ΠΑΟΚ μην τον φοβάσαι όταν το όλο κλίμα (αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό) τον υποχρεώνει σε ταπεινότητα, Πιο πολύ φοβάμαι τα ματς με το βάζελο στο κύπελο παρά με τη Θέλτα. Με το βάζελο όλοι είναι σίγουροι ότι θα περάσουμε και (πάλι) τον υποτιμούν αγωνιστικά, όπως έγινε στο πρωτάθλημα, όπου ο βάζελος με ενδεκάδα ανάγκης μας είχε στο ημίχρονο 2-0 .
Με τη Θέλτα ξέρουμε πως θα μπούμε, αυτοί είναι το φαβορί και αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι άλλο ΠΑΟΚ νίκησαν από αυτόν που είναι σήμερα. Για την ακρίβεια καμία σχέση. Άσε που και με τις απουσίες Ντέλια και Γιακουμάκη ίσως αποκοιμηθούν ακόμη πιο πολύ....νίκη μ' ένα γκολ στο πρώτο παιχνίδι και μετά ελάτε να τα πούμε στη ρεβάνς....
These users thanked the author dimitris7777 for the post (total 2):
Kabamaru11, leomatos88
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

zissos έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 15:16 Προσπαθώ να θυμηθώ πότε χάσαμε από την ίδια ομάδα 2 φορές μέσα σε μια σεζόν.
Στεάουα;
These users thanked the author tolis14 for the post:
Kaizen
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”