Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
2-3 παικτες μαξιμουμ παιδια. Δεν γινεται παραπανω. Αλλα πρωτοκλασατοι. Δεξι μπακ, εξτρεμοδεκαρο, στοπερ ή φορ. Στο τελος αν δεν ερθει κανεις βεβαια σφιξαμε και τα καστανα θα τα βγαλουν οι παροντες
-
makispaspartou
Εγώ έχω έρωτα με τους Βαλκάνιους και τους Ρώσους. Πιστεύω ταιριάζουν στο μέταλλο της ομάδας μας. Και φυσικά έχω έρωτα για παίκτες που έχουν νούμερα. Ο Ντεσπόντοβ για παράδειγμα έβγαζε μάτια. Ο Κομάν είναι ανάλογη περίπτωση. Ο Μαξίμοβιτς επίσης σαν Σέρβος θα ταιριάξει γάντι όπως και ο Ζίβκοβιτς. Ο Τσαλόβ ακόμη που έχει και νούμερα και ταλέντο.
Στα του δεξιού μπακ θα ήθελα Αφρικανό με Ευρωπαική παιδεία , πχ Μπρένετ. Αλλιώς ένα σκυλί του πολέμου σαν τον Ιάπωνα.
Τέλος ένα σέντερ μπακ από τη λίστα Μπότο που όντως ήταν παικταράς , ο Βιτάο. Είχε ακουστεί και για κούλα.
Γενικά θέλω πρωτοκλασάτους παίκτες αν και εφόσον κάνουμε μεταγραφές. Τι να τους κάνω Κουαλιάτες, Φιλίπε Σοάρες και Νάσμπεργκ. Ούτε Μουργκ και Σβαπμ. Θέλω παίκτες που κάνουν διαφορά.
Καλό σέντερ φορ που είχε προτείνει ο Πάμπλο και ήταν τότε wonderkid ήταν και ο Arezo. Αλήθεια και σαν δανεικός θα ήταν τρομερή κίνηση.
Στα του δεξιού μπακ θα ήθελα Αφρικανό με Ευρωπαική παιδεία , πχ Μπρένετ. Αλλιώς ένα σκυλί του πολέμου σαν τον Ιάπωνα.
Τέλος ένα σέντερ μπακ από τη λίστα Μπότο που όντως ήταν παικταράς , ο Βιτάο. Είχε ακουστεί και για κούλα.
Γενικά θέλω πρωτοκλασάτους παίκτες αν και εφόσον κάνουμε μεταγραφές. Τι να τους κάνω Κουαλιάτες, Φιλίπε Σοάρες και Νάσμπεργκ. Ούτε Μουργκ και Σβαπμ. Θέλω παίκτες που κάνουν διαφορά.
Καλό σέντερ φορ που είχε προτείνει ο Πάμπλο και ήταν τότε wonderkid ήταν και ο Arezo. Αλήθεια και σαν δανεικός θα ήταν τρομερή κίνηση.
- keep_paokizein
Η ομάδα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο δε χρειάζεται καμία απολύτως μεταγραφή.
Κάνω μια εξαίρεση για τον Μαξίμοβιτς, προκειμένου να είναι από νωρίς έτοιμος για το καλοκαίρι.
Η ομάδα είναι έτοιμη για να παλέψει ως το τέλος πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαικό.
Κάνω μια εξαίρεση για τον Μαξίμοβιτς, προκειμένου να είναι από νωρίς έτοιμος για το καλοκαίρι.
Η ομάδα είναι έτοιμη για να παλέψει ως το τέλος πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαικό.
- ΑποστόληςΑ
Δεν θα γίνουν τελικά μεταγραφές. Δεν υπάρχει budget. Τα λεφτά πήγαν για την ορχήστρα του Σκιαδαρέση.
-
Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν θα γίνουν τελικά μεταγραφές. Δεν υπάρχει budget. Τα λεφτά πήγαν για την ορχήστρα του Σκιαδαρέση.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν θα γίνουν τελικά μεταγραφές. Δεν υπάρχει budget. Τα λεφτά πήγαν για την ορχήστρα του Σκιαδαρέση.
τριποντο!
-
papwolf
4 μεταγραφές δεν είναι καραβιές, είναι απαραίτητα μπαλώματα σε θέσεις που έχουμε πρόβλημα, ώστε να γίνει το βήμα παραπάνω.Miles έγραψε:Και κάνεις την ομάδα μπουρδέλο... Μεταγραφές φέρνεις τον Ιανουάριο όσους χωράνε, όχι όσους νομίζουμε εμείς ότι θα βελτιώσουν την ομάδα σε θέσεις που υπάρχουν ακόμα παίχτες ερωτηματικά. Θεωρητικά μπορούμε να βρούμε και 11 ακόμα καλύτερους απ' αυτούς που έχουμε, θα τους πάρουμε; Και ύστερα κοροϊδεύουμε τον γαύρο με τις καραβιές κάθε έξι μήνες που έχει γίνει καφενείο.
Παίκτες ερωτηματικά δεν υπάρχουν, υπάρχουν αυτοί που μπορούν να κάνουν τη δουλειά κι αυτοί που δε μπορούν. Κάποιες από τις μεταγραφές βγήκαν, κάποιες άλλες όχι, όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Αλίμονο αν με 3-4 αλλαγές γίνονταν οι ομάδες οίκοι ανοχής, μη κοιτάς το γαύρο αυτοί έχουν τη πουτανιά στο DNA τους.
Αλλιώς καθόμαστε όπως είμαστε και περιμένουμε απλά να μάθουμε ποιος γαύρος θα το σηκώσει. Κάνουμε και οικονομία και του χρόνου πάλι έχει ο Θεός.
-
Jack_MeHoff
Κάθε Γενάρη τα ίδια και μετά έχει Σλόβαν Μπρατισλάβας, Λέφσκι Σόφιας και Έστερσουντkeep_paokizein έγραψε:Η ομάδα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο δε χρειάζεται καμία απολύτως μεταγραφή.
Ο Ιανουάριος είναι κυρίως για το καλοκαίρι και έπειτα για την τρέχουσα σεζόν, ειδικά όταν έχεις έναν προπονητή που δεν βάζει τους παίκτες αμέσως.
-
Leonardo10
Η ομάδα αν και με την μπαλα στα πόδια και στην παραγωγικότητα είναι παρα πολυ καλή, έχει σοβαρο θέμα σε αθλητικοτητα και σκληράδα. Νόμιζα ότι ήταν συγκυρία στην ΑΕΚ που έπαιξε με μεγάλη ένταση και ξαφνικα κλείδωσαμε και καναμε την χειρότερη εμφάνιση, έτσι και με τον αρη που φάγαμε ποδοσφαιρικό ξύλο από την αρχή και χάθηκε όλη η αυτοπεποίθηση. Πάντα είχες κάποιον να παίζει ποδοσφαιρικό ξύλο περσυ είχες ινγκασον αουγκουστο πχ ακόμα και τον Ολιβέιρα. Έχετε δει ότι σε όλα τα παιχνίδια πλιν βαζελου έχουμε πολύ λιγότερα φαουλ; Θα μπυ πείτε έχουμε την μπαλα στα πόδια πολύ και για αυτό δεν γίνονται, ελα όμως που γίνεται και στα ντέρμπι που το παιχνίδι είναι μοιρασμένο. Για αυτό θα πρέπει να συνδυαστεί η ανάγκη των θέσεων που υπάρχουν με συγκεκριμένα στοιχεία πιστευω. Πρέπει αυτοί οι 2 που θα έρθουν να είναι και aggressive γιατί η ομάδα είναι λίγο soft
-
psychologos
Αυτό ακριβώς
Δεν κάνουμε παράθεση όταν αναφερόμαστε ή απαντάμε στο αμέσως προηγούμενο post.
Mod Team
Δεν κάνουμε παράθεση όταν αναφερόμαστε ή απαντάμε στο αμέσως προηγούμενο post.
Mod Team
Εγώ πάντως με όσα εξωαγωνιστικά βλέπω, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για τις επερχόμενες διορθωτικές κινήσεις.
Η ομάδα δομήθηκε απόλυτα ορθολογικά το καλοκαίρι με εμφανή στόχο την επίτευξη της εισόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το οποίο θα ολοκλήρωνε τον πολυπόθητο οικονομικό εξορθολογισμό, και αξιοπρεπές στήσιμο στο Πρωτάθλημα. Στις διαβουλεύσεις της ΠΑΕ δεν συμμετέχω, αλλά δεν νομίζω πως ο καλοκαιρινός μεταγραφικός σχεδιασμός είχε σοβαρές αξιώσεις για το Πρωτάθλημα. Πρωταθλητισμό στο να 'σαι ανταγωνιστικός για τις θέσεις 2-3 και σοβαρή πορεία σε Ευρώπη ναι, το Πρωτάθλημα all-in πάσει θυσία όπως το 2018-19, όχι.
Κι αυτό φαίνεται από την ταυτόχρονη απόλυτη σιγή του ΠΑΟΚ σε οτιδήποτε έχει να κάνει με εξωαγωνιστικές ζυμώσεις και την ανοχή μας στην εξοργιστική εύνοια ΑΕΚ και ΠΑΟ. Από το 2016 (ακυρωθέν ημιτελικός Κυπέλλου με γαύρο) έως και την πολυϊδιοκτησία, η ΠΑΕ δεν άφηνε να πέσει το παραμικρό. Τους πηγαίναμε όλους καροτσάκι και υπήρχε διάχυτη η προσήλωση στο Στόχο. Τώρα είμαστε σε φάση "δεν ενοχλούμε κανέναν, "γαμώ τον γαύρο" φιλαράκια μας Πόντιε λαθρέμπορα και βάζελε καναλάρχη και χα-χα".
Μακάρι να είμαι...άπιστος Θωμάς και όλο αυτό να αποτελεί στρατηγική επιλογή του οργανισμού ώστε να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη..."κλοπή" τίτλου στα χρονικά, χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς. Αλλά να αναλωθώ τώρα στο αν μπορεί / δεν μπορεί ο Αρχηγός, αν ο Μαρκαντώνης επαρκεί, αν χωράει παρτενέρ στον Κούλιε, κ.λπ. όταν βλέπω ΚΑΘΕ αγωνιστική τους κάτω να περνάνε επί πτωμάτων και ενώ έχουμε έναν ιδιοκτήτη με κάκαλα, να σιωπούμε, ε δεν με βγαίνει. Έχεις μια διοίκηση που φαίνεται ικανοποιημένη με το status quo και έναν προπονητή σταθερά δυσκοίλιο στο να ανακατεύει την τράπουλα μεσούσης της περιόδου.
Να με σχωράτε για τη μιζέρια, το εύχομαι να διαψευστώ, καθώς ακόμα κι αν έχω δίκιο (=στόχος η Ευρώπη), υπάρχουν περιθώρια να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω με 2-3 ποιοτικές προσθήκες.
Η ομάδα δομήθηκε απόλυτα ορθολογικά το καλοκαίρι με εμφανή στόχο την επίτευξη της εισόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το οποίο θα ολοκλήρωνε τον πολυπόθητο οικονομικό εξορθολογισμό, και αξιοπρεπές στήσιμο στο Πρωτάθλημα. Στις διαβουλεύσεις της ΠΑΕ δεν συμμετέχω, αλλά δεν νομίζω πως ο καλοκαιρινός μεταγραφικός σχεδιασμός είχε σοβαρές αξιώσεις για το Πρωτάθλημα. Πρωταθλητισμό στο να 'σαι ανταγωνιστικός για τις θέσεις 2-3 και σοβαρή πορεία σε Ευρώπη ναι, το Πρωτάθλημα all-in πάσει θυσία όπως το 2018-19, όχι.
Κι αυτό φαίνεται από την ταυτόχρονη απόλυτη σιγή του ΠΑΟΚ σε οτιδήποτε έχει να κάνει με εξωαγωνιστικές ζυμώσεις και την ανοχή μας στην εξοργιστική εύνοια ΑΕΚ και ΠΑΟ. Από το 2016 (ακυρωθέν ημιτελικός Κυπέλλου με γαύρο) έως και την πολυϊδιοκτησία, η ΠΑΕ δεν άφηνε να πέσει το παραμικρό. Τους πηγαίναμε όλους καροτσάκι και υπήρχε διάχυτη η προσήλωση στο Στόχο. Τώρα είμαστε σε φάση "δεν ενοχλούμε κανέναν, "γαμώ τον γαύρο" φιλαράκια μας Πόντιε λαθρέμπορα και βάζελε καναλάρχη και χα-χα".
Μακάρι να είμαι...άπιστος Θωμάς και όλο αυτό να αποτελεί στρατηγική επιλογή του οργανισμού ώστε να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη..."κλοπή" τίτλου στα χρονικά, χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς. Αλλά να αναλωθώ τώρα στο αν μπορεί / δεν μπορεί ο Αρχηγός, αν ο Μαρκαντώνης επαρκεί, αν χωράει παρτενέρ στον Κούλιε, κ.λπ. όταν βλέπω ΚΑΘΕ αγωνιστική τους κάτω να περνάνε επί πτωμάτων και ενώ έχουμε έναν ιδιοκτήτη με κάκαλα, να σιωπούμε, ε δεν με βγαίνει. Έχεις μια διοίκηση που φαίνεται ικανοποιημένη με το status quo και έναν προπονητή σταθερά δυσκοίλιο στο να ανακατεύει την τράπουλα μεσούσης της περιόδου.
Να με σχωράτε για τη μιζέρια, το εύχομαι να διαψευστώ, καθώς ακόμα κι αν έχω δίκιο (=στόχος η Ευρώπη), υπάρχουν περιθώρια να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω με 2-3 ποιοτικές προσθήκες.
- FreeWatcher
+1926Baldur έγραψε:Εγώ πάντως με όσα εξωαγωνιστικά βλέπω, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για τις επερχόμενες διορθωτικές κινήσεις.
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα!
Άσχετα από μπάλα κ μεταγραφές,
οποιος δεν βλέπει οτι κάνουμε εδώ και καιρό τις παπιες μη τυχόν κ ενοχληθούν τα αφεντικά στο λεκανοπέδιο εθελοτυφλει!!!
Αγωνιστικά η ομάδα είναι η καλύτερη στη χωρα και αυτή είναι η δουλειά της διοίκηση και του προπονητή. Οποτε ως τώρα τη δουλειά τους την έχουν κάνει πολύ καλά.
Συμφωνώ με τον Baldur, ότι το πρωτάθλημα δεν παίζεται στο γήπεδο, αλλα για αυτό δεν φταίει ούτε κατά ένα χιλιοστό η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Αν παλιότερα υπήρχε ένα μικρό παράθυρο για λιγη ισονομία, το κυνηγήσαμε και το πετύχαμε αλλα αυτό είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Aυτό εξαφανίστηκε όταν η χωρα παραδόθηκε στους κολλητούς των διαφορων συμμοριων (για να μην πω τίποτα χειρότερο).
Τα εξωαγωνιστικά είναι αρρώστια και δεν μπορούμε να ζητάμε από κάποια διοίκηση ΠΑΕ να τη γιατρέψει με τσαμπουκά γιατί απλά ΔΕΝ γίνεται.
Φιλε εσύ που δεν είσαι παπια, τι κανεις για όλα αυτά? Ενόχλησες καθόλου τα αφεντικά η απλά πληκτρολογείς για τους άλλους? Τι θα πει "άσχετα από μπάλα και μεταγραφές";
on topic: φέρτε δεξιό οπισθοφύλακα.
Συμφωνώ με τον Baldur, ότι το πρωτάθλημα δεν παίζεται στο γήπεδο, αλλα για αυτό δεν φταίει ούτε κατά ένα χιλιοστό η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Αν παλιότερα υπήρχε ένα μικρό παράθυρο για λιγη ισονομία, το κυνηγήσαμε και το πετύχαμε αλλα αυτό είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Aυτό εξαφανίστηκε όταν η χωρα παραδόθηκε στους κολλητούς των διαφορων συμμοριων (για να μην πω τίποτα χειρότερο).
Τα εξωαγωνιστικά είναι αρρώστια και δεν μπορούμε να ζητάμε από κάποια διοίκηση ΠΑΕ να τη γιατρέψει με τσαμπουκά γιατί απλά ΔΕΝ γίνεται.
Φιλε εσύ που δεν είσαι παπια, τι κανεις για όλα αυτά? Ενόχλησες καθόλου τα αφεντικά η απλά πληκτρολογείς για τους άλλους? Τι θα πει "άσχετα από μπάλα και μεταγραφές";
on topic: φέρτε δεξιό οπισθοφύλακα.