70. Mbwana Ally Samatta
- Amsterdamer_87
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Μην τον κραζετε τοσο πολυ τον Σαματα..
Βγαζει πολυ βρωμοδουλεια για τους συμπαικτες του..
θυμηθητε λιγακι και εκεινο το καδρονι τον Τσολακ,που δεν ειχε ουτε κοντρολ,,
Βγαζει πολυ βρωμοδουλεια για τους συμπαικτες του..
θυμηθητε λιγακι και εκεινο το καδρονι τον Τσολακ,που δεν ειχε ουτε κοντρολ,,
- AlxNeapoli1
-
Τι παίρνει πάνω του; πόσο θα χρυσωνετε το χάπι πια; ;
Τσολακ; ; ήδη αναπολώ τον Ολιβειρα
Τσολακ; ; ήδη αναπολώ τον Ολιβειρα
Ανέβα λίγο ψυχολογικά ρε μλκ. Είσαι πολύ καλός παίχτης . Άσε τα χαμογελάκια μπες σε Μπιστ μοουντ και δεν θα βλέπεις κανέναν .
- Μπαρκαρούτσος
kataramenos5 έγραψε:Τα ιδια διαβαζα για τον Τομας περσι.Θα περιμενω
Ακριβώς.
Στο γκολ π βαζει ο Μπαμπα, αν προσεξετε τη φαση, τραβαει πανω του 2 αμυντικους κ ερχεται με ανεση ο Μπαμπα κ το καρφωνει
Απασχολει την αντιπαλη αμυνα κ βρισκουν χωρο ολοι οι υπολοιποι για να σκοραρουν, αλλα χρειαζεται να γινει κ ο ιδιος πιο παραγωγικος με το γκολ
Απασχολει την αντιπαλη αμυνα κ βρισκουν χωρο ολοι οι υπολοιποι για να σκοραρουν, αλλα χρειαζεται να γινει κ ο ιδιος πιο παραγωγικος με το γκολ
-
Εντάξει.. τραβάει τους αντιπάλους, απίστευτη η δουλειά που κάνει. Πολύ δύσκολη για επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
Με το στανιο παιχταράς, αφου έτσι θέλετε.
Εγώ θα αποθεωσω τον μπραντον, γιατί το γκολ που βάζει θύμισε φορ μεγάλης κλάσης
Ενταξει ο φορ ειναι....προφανως θα τραβηξει πανω του τα αντιπαλα στοπερ.Special 4 έγραψε:Στο γκολ π βαζει ο Μπαμπα, αν προσεξετε τη φαση, τραβαει πανω του 2 αμυντικους κ ερχεται με ανεση ο Μπαμπα κ το καρφωνει
Πολυ μπερδεμενος με τον συγκεκριμενο. Εχει τις κινησεις, εχει την τεχνικη αλλα κατι λειπει που στην μεχρι τωρα εικονα τον κανει να δειχνει μετριος.
Βεβαια μιλαμε για τον φετινο ΠΑΟΚ που εχει διαλυσει ολες τις στατιστικες και που εχει κανει την θεση του φορ μια απλη αναφορα στην 11αδα.
Τσιριγωτη που βλεπεις το «με το στανιο παιχταρας»;; Γιατι τοση ειρωνια;τσιριγωτης έγραψε:Εντάξει.. τραβάει τους αντιπάλους, απίστευτη η δουλειά που κάνει. Πολύ δύσκολη για επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
Για ποιο λόγο τραβάει αντίπαλους παίχτες;Φοβούνται μηπως τους βάλει γκολ; 

αν το παρουμε και βγουμε απευθειας τσ λ .. τους κρατας ολους και φενρεις τσαλοφ και ενα σεντερ μπακ επιπεδου και μαξιμοβιτς και το παιρνεις αητητο... το πρωταθλημα..
έβαλε γκολ Μουργκ δηλαδή...τσιριγωτης έγραψε: Εγώ θα αποθεωσω τον μπραντον, γιατί το γκολ που βάζει θύμισε φορ μεγάλης κλάσης
Εγώ πάντως πιστεύω ότι ο Σέντερ φορ ο ποιοτικός το κολαει εκεί γιατί πρέπει να έχει καλύτερο ξεπέταγμα από τους Σέντερ μπακ του ΟΦΗ. Τώρα τραβάει τους αμυντικούς κλπ ναι αλλά όχι σε αυτήν την φάση. Ο Μπράντον εκεί θα το κολαγε. Επισης καλά είπε ένα παιδιά σε κάποιο τοπικ που διάβαζα χτες. Μπαίνει ο Μπράντον και μας κάνει να νομίζουμε ότι μπαίνει ο Σοαρες. Όχι ένας από τους δικούς μας. Ο άλλος ο καλός της Μπαρτσα.
-
Καμία ειρωνεία. Εγώ καταθέτω αυτό που βλέπω. Πρέπει με το ζόρι να τον βγάλουμε καλό παίχτη, καλό φορ. Ε,για μένα δεν είναι..aivas19 έγραψε:Τσιριγωτη που βλεπεις το «με το στανιο παιχταρας»;; Γιατι τοση ειρωνια;τσιριγωτης έγραψε:Εντάξει.. τραβάει τους αντιπάλους, απίστευτη η δουλειά που κάνει. Πολύ δύσκολη για επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
Καλή χρονιά να έχουμε φίλε μου
Παιδιά Οκ, δεκτά όλα τα επιχειρήματα και οι απόψεις.
Αλλά το να αναφέρεται ως θετικό στοιχείο ενός φορ το ότι «τραβάει παίκτες πάνω του» είναι φάση ανακαλύπτω την Αμερική.
Σε ομαδικό άθλημα οι αμυντικοί μιας ομάδας μαρκάρουν τον επιθετικό της άλλης. Δυσκολεύομαι πραγματικά να το πιστέψω, τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αλλά το να αναφέρεται ως θετικό στοιχείο ενός φορ το ότι «τραβάει παίκτες πάνω του» είναι φάση ανακαλύπτω την Αμερική.
Σε ομαδικό άθλημα οι αμυντικοί μιας ομάδας μαρκάρουν τον επιθετικό της άλλης. Δυσκολεύομαι πραγματικά να το πιστέψω, τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας;
Sent from my iPhone using Tapatalk