Μόνο 400.000 χλμ απόσταση διαφορά!tasso85 έγραψε:τι κροατισσα τι κορεατισσα
Και 8.772 χλμ άμα πας με αεροπλάνο.
Μόνο 400.000 χλμ απόσταση διαφορά!tasso85 έγραψε:τι κροατισσα τι κορεατισσα
miburosaito έγραψε:
EDIT
Ο Τζουλιανι εμεινε ελευθερος και απο την εθνικη Τουρκιας...Φερτον με διετες να κανει δουλεια, ετσι κι αλλιως χαμενη χρονια ειναι η φετινη

miburosaito έγραψε: Η Ντεακ που ειδα βιντεακια ολοκληρα απο αγωνες εχει κοψια Ηλιοπουλου, ειναι ιδια ηλικια, παιζει καλα τον πρωτο χρονο και εχει καλες γρηγορες πασες..
Για ποιο λογο να φερω τη Κροατισσα Ηλιοπουλου και να μην προωθησω (επιτελους μετα απο τοσα χρονια που τη ταλαιπωρω) τη δικια μου Ηλιοπουλου??
Παλι μανατζεροδουλειες μυριζει η κατασταση...

Πρώτα ας διώξει τον πατέρα Χαριτωνίδη και θα έχει γίνει το πρώτο βήμα.miburosaito έγραψε:Ασε τον κυριο Γιωργο εκει επι γενικων καθηκοντων και παρε εναν πρωην αθλητη να τρεξει το τμημα βρε ανθρωπε..
Για να μη σε πιανουν κοτσο τα κορακια.. Ημαρτον πια
Korean BBQ και το κορασιο θα πέσει.Aeon έγραψε: Αν μπορείς να φέρεις τη Lee Da-Yeong φέρτην εχθές και ενημερώστε μας τι ώρα έρχεται να πάμε στο Αεροδρόμιο με λουλούδια και Kimchi. Διαφορετικά, η Ηλιοπούλου είναι έτοιμη, βασική πασαδόρος με εμπειρίες δίπλα στην Da-Yeong, και την Αlbuquerque.
Συμφωνώ, είναι σπουδαίο επίτευγμα οι Ακαδημίες.PaokCuba4 έγραψε:Μακάρι να δούμε περισσότερη ανάδειξη των παικτριών. Έχουμε την τιμή να έχουμε οργανωμένες ακαδημίες και είναι άδικο να μην δίνουμε ευκαιρίες.
PaokCuba4 έγραψε:Korean BBQ και το κορασιο θα πέσει.![]()
![]()
Έβγαλε ανακοίνωση ο ΑΣ Δευτέρα πήγαν οι άντρες και κάνει διπλό κάλεσμα και για τα δύο ματς, αλλά είμαστε και εμείς που έχουμε διάρκειας και στα 2 τμήματα βόλεϊ. Πέμπτη νομίζω παίζουμε με Wiesbaden, εμένα με απασχολεί γιατί τις οποίες αλλαγές δεν τις κάναμε νωρίτερα, δεδομένου πως δεν είναι καθόλου αμελητέο να είσαι στους 8 του Challenge cup. Τώρα το κύπελλο και τα play off είναι ξεχωριστά. Στο κύπελλο είναι 2 παιχνίδια στο final 4 και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένη -ος σε αυτά τα δύο παιχνίδια, πράγμα που το εφαρμόζει το ανδρικό τμήμα κατακορων. Και τα play off είναι άλλο πρωτάθλημα, που και σε αυτό ήταν άμαθος ο ΠΑΟΚ πέρσι. Γενικά μου δίνεται η εικόνα πως το γυναικείο τμήμα ώρες ώρες είναι χειρότερο σε σχέση με τα διοικητικά λάθη του ανδρικού βόλεϊ, περίμενα να γινόταν και στο γυναικείο τμήμα μάθημα.Cylon-4 έγραψε:Συμφωνα με το σαιτ της ομοσπονδιας, παιζουμε με τον ολυμπιακο την Κυριακη στις 18:00.
Την Κυριακη στις 17:00 ομως, παιζουν σιγουρα οι αντρες με τον γαβρο στο παλατακι.
Ειναι λαθος η ομοσπονδια ή θα παιξουν οι γυναικες στην μικρα?
Μεγαλη μαλακια παντως , αν εχουν βαλει τα δυο τμηματα να παιζουν ιδια ωρα σε διαφορετικα γηπεδα και μαλιστα ντερμπι
με τον γκει....