7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- thomas Murg
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Μας έχει κακομάθει, Γιάνναρε. Έκανες και σήμερα φοβερό παιχνίδι και ήδη όλα αυτά που κάνεις τα θεωρούμε αυτονόητα. Μπράβο σου! Απίστευτη βελτίωση.
αυτές οι υποδοχές με πλάτη στην εστία, που τη σπας με τη μία (χωρίς κοντρόλ) πλάγια, δημιουργούν πάντα υπεραριθμία. μπράβο στον πιτσιρικά
κατά τη γνώμη μου σήμερα ήταν το καλύτερο παιχνίδι του
κατά τη γνώμη μου σήμερα ήταν το καλύτερο παιχνίδι του
Όντως κάνει απίστευτα πράματα και πλέον θεωρούνται αυτονόητα . Είχε συμμετοχή σχεδόν σε ολες τος επικίνδυνες καταστάσεις που δημιουργήσαμεthomas Murg έγραψε:Μας έχει κακομάθει, Γιάνναρε. Έκανες και σήμερα φοβερό παιχνίδι και ήδη όλα αυτά που κάνεις τα θεωρούμε αυτονόητα. Μπράβο σου! Απίστευτη βελτίωση.
- figurehead4
Ναι, δυστυχώς τα θεωρούμε αυτονόητα όσα κάνει. Την επαθα κι εγώ που τον λατρεύω. Έγραψα σε τόσα threads και όχι εδώ, ενώ έκανε παπάδες πάλι. Ουσία, τσαμπουκάς, ποιότητα, τρέξιμο μέχρι τέλους...
Για πλάκα θα έχει φέτος 10 γκολ και 10 ασίστ και λίγα λέω. Χώρια όλα τα υπόλοιπα.
Για λίγο που έπαιξε μαζί με Τζιμα ευχήθηκα να είναι μαζί στον ΠΑΟΚ στα 100 χρόνια. Ξέρω ότι είναι τρελό όνειρο, αλλά Χριστούγεννα είναι και μια ευχή δεν πειράζει.
Δεν θα τους σταματά κάνεις και πουθενά. Όχι στο αιλαδισταν. Αυτό Κλάιν. Πουθενά
Για πλάκα θα έχει φέτος 10 γκολ και 10 ασίστ και λίγα λέω. Χώρια όλα τα υπόλοιπα.
Για λίγο που έπαιξε μαζί με Τζιμα ευχήθηκα να είναι μαζί στον ΠΑΟΚ στα 100 χρόνια. Ξέρω ότι είναι τρελό όνειρο, αλλά Χριστούγεννα είναι και μια ευχή δεν πειράζει.
Δεν θα τους σταματά κάνεις και πουθενά. Όχι στο αιλαδισταν. Αυτό Κλάιν. Πουθενά
-
Πολυ καλό τελείωμα στο πρώτο γκολ. Μπορεί η μπάλα να αλλάζει πορεία επειδή χτυπάει στον αμυντικό αλλα απο το ριπλέι φένεται οτι τη στέλνει στην άλλη γωνία απο εκεί που έχει φορά το σώμα του τερματοφύλακα. Και να μην υπήρχε κόντρα πάλι γκολ θα ταν.
- trelopaoki444
Ρε Γιαννακη αγορι μου.
Πως την χαιδευεις ετσι τη μπαλα. Σαν να ειναι γκομενα στο κρεβατι τη γυρνας ρε παιδι μου. Τι ερωτα κανεις ρε φιλε. Δε χορταινω να σε βλεπω.
Μακαρι να κατσεις κανα δυο (και 5-6 μη σου πω) χρονια ακομα.
Μην ξεχνας ποσο πολυ απολαμβανεις τη μπαλα φετος με τους συμπαιχτες σου. Καλο κ το εξωτερικο αλλα ας περιμενει λιγο να σε χορτασουμε πρωτα.
Σημερα που σε εβλεπα να γυριζεις στο 6 κ να περνεις τη μπαλα ειχα ονειρωξεις. Σαν να εβλεπα εναν τεραστιο μαεστρο να περνει τη μπακετα του κ να οργανωνει τη συμφωνικη ορχηστρα του.
ΥΓ. ΜΕΙΝΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Πως την χαιδευεις ετσι τη μπαλα. Σαν να ειναι γκομενα στο κρεβατι τη γυρνας ρε παιδι μου. Τι ερωτα κανεις ρε φιλε. Δε χορταινω να σε βλεπω.
Μακαρι να κατσεις κανα δυο (και 5-6 μη σου πω) χρονια ακομα.
Μην ξεχνας ποσο πολυ απολαμβανεις τη μπαλα φετος με τους συμπαιχτες σου. Καλο κ το εξωτερικο αλλα ας περιμενει λιγο να σε χορτασουμε πρωτα.
Σημερα που σε εβλεπα να γυριζεις στο 6 κ να περνεις τη μπαλα ειχα ονειρωξεις. Σαν να εβλεπα εναν τεραστιο μαεστρο να περνει τη μπακετα του κ να οργανωνει τη συμφωνικη ορχηστρα του.
ΥΓ. ΜΕΙΝΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Μπανιστιρτζήδες θα μας κάνει όλους.trelopaoki444 έγραψε: Πως την χαιδευεις ετσι τη μπαλα. Σαν να ειναι γκομενα στο κρεβατι τη γυρνας ρε παιδι μου. Τι ερωτα κανεις ρε φιλε. Δε χορταινω να σε βλεπω.
Είσαι άλλη κατηγορία ρε Ντελια αγόρι μου και το αστείο είναι ότι όσα εξωπραγματικα κάνεις μας φαίνονται πλέον φυσιολογικά
Μου αρεσε π ενας πολυ κοντος κομπλεξικος αθηνεζος με ερυθρολευκα αισθηματα, ελεγε οτι ο Ντελιας δεν σκοραρει
Για πολυ γελιο θα ειναι αμα το φτιαξουν βιντεακι, να λεει αυτος τη μ@λακια του κ στο επομενο καρε να παστελωνει αβερτα ο Ντελιας
Για πολυ γελιο θα ειναι αμα το φτιαξουν βιντεακι, να λεει αυτος τη μ@λακια του κ στο επομενο καρε να παστελωνει αβερτα ο Ντελιας
- Μπαρκαρούτσος
«Είναι αλήθεια, υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Όλοι έχουμε εξαιρετική σχέση μεταξύ μας και αυτό φαίνεται και βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο στα παιχνίδια. Και στις προπονήσεις ακόμα το κλίμα είναι πολύ καλό και η δουλειά γίνεται ακόμα καλύτερη για όλους. Ο ένας μεταδίδει χαρά στον άλλον και αυτό μας κάνει να το απολαμβάνουμε το παιχνίδι. Οι καλές σχέσεις που έχουμε όλοι μας αποτυπώνονται στον αγωνιστικό χώρο».
Αυτό!
Αυτό!
«Προσπαθώ να είμαι το ίδιο παιδί και να βελτιώνομαι κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο σε όλους τους τομείς. Αυτός είναι ο στόχος μου. Να βελτιώνομαι αρχικά ως άνθρωπος πρώτα από όλα και μετά ως ποδοσφαιριστής»
- kataramenos5
Δε σας εφταναν τα Ελγινια ρε κοκκινομουρηδες ?θελετε ν αρπαξετε κι αλλα?
https://www.express.co.uk/sport/footbal ... ran-Cashin
https://www.express.co.uk/sport/footbal ... ran-Cashin
- Μπαρκαρούτσος