Δεν αμφιβάλλω ότι παντού χρειαζόμαστε παιχτες.makispaspartou έγραψε:Έχεις δίκιο αλλά εμένα το ίδιο με τρομάζει να πάμε του χρόνου με Κούρτιτς Ντάγκλας Τσιγγάρα Σοάρες Σβαμπ και Ελ Καντουρί στα χαφ ή με Ολιβέιρα Τσόλακ στους φορ. Κοινώς παντού χρειαζόμαστε παίκτες.JohnDag έγραψε:Αντε πάλι.
Ρε σεις, στα χαφ έχουμε Κουρτιτς, Αουγκουστο, Σοαρες, Τσιγγαρα και μένει να δούμε τι θα γίνει με τον Σβαμπ.
Δεν έχει πρόβλημα στα χαφ η ομάδα. Ή τουλάχιστον δεν είναι το βασικό μας θέμα αυτή την εποχή.
Σε ένα μήνα ξεκινάει η σεζόν και σε ενάμιση παίζουμε το πρώτο παιχνίδι.
Αυτή την στιγμή που μιλάμε έχουμε:
- 0 τερματοφυλακες
- 0 αριστερά μπακ
- 1 στόπερ συν τον ο Θεός να μας φυλάει Μιχαι
- 0 αριστερά εξτρεμ
Και το θέμα σας εσάς είναι τα χαφ στα οποία είμαστε γεμάτοι;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλα παιχτες με συμβόλαιο δεν είναι εύκολο να φύγουν. Δεν είναι μάνατζερ η πραγματικότητα.
Ποιος θα πάρει τον Καντουρι με αυτό το ιστορικό τραυματισμών που έχει πχ;
Τι θα κανεις; θα τον αποδεσμευσεις;
Ένα χρόνο συμβόλαιο έχει, για να το λύσει πρέπει να του δώσεις τουλάχιστον το 60-70%. Εφόσον δεν προέβλεψες για ρήτρα συμμετοχών δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Επίσης, να είστε σίγουροι ότι το κέντρο και η επίθεση θα είναι τελείως διαφορετική αν έρθουν 2 παιχταράδες με ποιότητα και αριθμούς στο 10 και στο αριστερό εξτρεμ.
Κοινώς, πάμε πρώτα να κλείσουμε το τρύπες όπου είναι ορθανοιχτες και ποιοτικά αλλά και ποσοτικά πλέον και βλέπουμε αργότερα για το κερασάκι στην τούρτα (χαφ και φορ).
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk