9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Re: 9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Για να μη το αναλύουμε πολύ το θέμα εγώ είμαι κατά για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του να βρεθεί από τώρα να ψάξει ο Boto 9αρι στα καλά του χρόνια ήταν Παιχταράς τώρα τραυματιζεται για αυτό παίζει και Ελλάδα είναι 32 όχι 26 μας λείπει 9άρι με goal("να εχει'')+ το 9αρι να κουμπώνει στην ομάδα ηλικίας 25-29 ο δε πάλι Lucesku με τα νηπιαγωγεία της ομάδος μας κάνει θαύματα βλέπεται και οι ίδιοι δεν τα παραλέω σαν dna PAOKτσης. Τελος Πάντων
Πλέον έχει βρει τη φόρμα του και βοηθάει την ομάδα.
Για εμένα αν του χρόνου έχουμε 3 διοργανώσεις θα χρειαστούν 4 φορ. Με τον Ολιβειρα 2ο και Τζιμα-Μπραντον για το ροτεσιον. Πιθανό να έχουμε σημαντικό ματς για Ευρώπη και ντέρμπι κολλητά.
Προσωπικά θα του έδινα 1,5+1 χρόνο αν οι απαιτήσεις είναι υψηλές όπως λένε τα ρεπορτάζ
Για εμένα αν του χρόνου έχουμε 3 διοργανώσεις θα χρειαστούν 4 φορ. Με τον Ολιβειρα 2ο και Τζιμα-Μπραντον για το ροτεσιον. Πιθανό να έχουμε σημαντικό ματς για Ευρώπη και ντέρμπι κολλητά.
Προσωπικά θα του έδινα 1,5+1 χρόνο αν οι απαιτήσεις είναι υψηλές όπως λένε τα ρεπορτάζ
Δεν είναι ο φορ που χρειάζεται η ομάδα. Και όσο πάει καλύτερος δεν θα γίνεται. Χρειαζόμαστε κάποιον να βάζει γκολ. Καλός χρυσός και πολεμιστής, και τρώει ξύλο και χίλια δυο καλά, αλλά γκολτζης δεν ήταν και δεν πρόκειται να γίνει. Για ειδικές αποστολές και για άλλα πράγματα είναι καλός, αλλά ο νέος ΠΑΟΚ δεν νομίζω πως θα πληρώσει για ρολιστα συγκεκριμένων καθηκόντων σε θέση που πάσχει. Δεν είμαι λογιστής για να πω μισά λεφτα, αλλά μόνο για δεύτερη επιλογή κάνει.
Χωρίς να επιχειρηματολογήσω γιατί ξέρω ότι όποιος έχει αντίθετη άποψη δεν θα την αλλάξει συμφωνώ με την ανανέωση.
Ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα στηριχθεί στην ομοιογένεια και όποιος νομίζει ότι ο Ραζβαν θα μπει πάλι σε διαδικασία ραβε ξηλωνε φτάνοντας στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς χωρίς να ξέρει που πατά και που βρίσκεται, είναι γελασμενος.
Εξάλλου...ο Τζένεραλ κέρδισε το δικαίωμα να φτιάξει την ομάδα όπως την θέλει. Αφού εισηγείται παραμονή τοτε... παραμονή.
Ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα στηριχθεί στην ομοιογένεια και όποιος νομίζει ότι ο Ραζβαν θα μπει πάλι σε διαδικασία ραβε ξηλωνε φτάνοντας στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς χωρίς να ξέρει που πατά και που βρίσκεται, είναι γελασμενος.
Εξάλλου...ο Τζένεραλ κέρδισε το δικαίωμα να φτιάξει την ομάδα όπως την θέλει. Αφού εισηγείται παραμονή τοτε... παραμονή.
από όσα έχω διαβάσει, και για την ανανέωση Μπίσε, αυτός επέμενε.
Ουδείς πρέπει να έχει το Αλάθητο του Πάπα.
Κριτική σε όλους, πάντα βεβαίως με επιχειρήματα.
Δεν πίστεψα στον Ολιβέιρα.
Πλέον όμως αντιλαμβάνομαι πως για το παιχνίδι του Λούτσε, είναι καλός.
Έως να έρθει καλύτερος, είναι απαραίτητος.
Ουδείς πρέπει να έχει το Αλάθητο του Πάπα.
Κριτική σε όλους, πάντα βεβαίως με επιχειρήματα.
Δεν πίστεψα στον Ολιβέιρα.
Πλέον όμως αντιλαμβάνομαι πως για το παιχνίδι του Λούτσε, είναι καλός.
Έως να έρθει καλύτερος, είναι απαραίτητος.
Εντωμεταξύ αυτά τα γράφουν αρδοσάιτ ειδικά 1ος το ανάφερε ο Μουστάκιας στο σφινα.
Για ανανέωση Nelson+Dantas να κάνει ταξίδια ο Ζαφείρης να τον κλείσει ποιος είπε πως ισχύουν;
Έχουν κολλητούς τον Boto ή τον Ζαφείρη να τους το είπαν;; Ότι λέμε και εδώ το κάνουν copy-paste να πιάσουν τπτ που με την μυστικότητα της Ομάδος ποτέ δεν έδωσαν πληροφορίες για Μεταγραφικά ή Ανανεώσεις.
*Άλλο που λέμε τι γνώμη μας εδώ τι θα θέλαμε.. για την ομάδα μας
Για ανανέωση Nelson+Dantas να κάνει ταξίδια ο Ζαφείρης να τον κλείσει ποιος είπε πως ισχύουν;
Έχουν κολλητούς τον Boto ή τον Ζαφείρη να τους το είπαν;; Ότι λέμε και εδώ το κάνουν copy-paste να πιάσουν τπτ που με την μυστικότητα της Ομάδος ποτέ δεν έδωσαν πληροφορίες για Μεταγραφικά ή Ανανεώσεις.
*Άλλο που λέμε τι γνώμη μας εδώ τι θα θέλαμε.. για την ομάδα μας
H προσπαθεια ανανεωσης Ολιβειρα ειναι προφανως λογικη.Παραλογο θα ειναι αν ανανεωσει και ο Μπραντον.Διδυμο επιθετικων με 11 γκολ σε 26 αγωνιστικες πρωταθληματος ειναι λιγο.
Το πρόβλημα δεν είναι η ανανέωση του παίκτη. Το πρόβλημα είναι η φοβία που μας έχει πιάσει με διάφορους αντικαταστάτες που έχουμε πάρει κατά καιρούς. Δώσαμε Τσουμπα πήραμε Τσολακ. Δώσαμε Τσολακ πήραμε Μπραντον(που εμένα μου αρέσει αλλά όχι για φορ)
Ευτυχώς υπάρχει και ο Κρεμτσικ για να έχουμε μια εικόνα τι κυκλοφορεί εκεί έξω.
Να μείνει ο Νελσον; Ναι. Αλλά να έρθει και μια φορακλα.
Ευτυχώς υπάρχει και ο Κρεμτσικ για να έχουμε μια εικόνα τι κυκλοφορεί εκεί έξω.
Να μείνει ο Νελσον; Ναι. Αλλά να έρθει και μια φορακλα.
Ε ναι! Και προσωπικα θεωρω πως η τελικη 3αδα των φορ για του χρονου θα δειξει και την στοχευση της διοικησης και την διαθεση ή μη για διεκδικηση κατι περαν της αξιοπρεπους παρουσιας στο ελληνικο πρωταθλημα. Αν μεινουμε με Νελσον Μπραντον Τζίμα, τοτε προφανως ουτε η διοικηση ουτε ο ιδιοκτητης εχουν υψηλες βλεψεις. Μονο με καποιον καλυτερο απο αυτους π εχουμε, για βασικο, μπορουμε να ελπιζουμε σε κατι καλυτερο του χρονου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
Πολύ σωστά. Δεν έσπασε τα μούτρα του ο Ραζβαν 5 μήνες στην αρχή μέχρι να αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού η ομάδα για να τον αλλάξει του χρόνου. Η μεγαλύτερη παρακαταθήκη για τη νέα σεζόν θα είναι η ομοιογένεια. Όποιος καταλαβαίνει πώς παίζει η ομάδα θα καταλάβει ότι ο προπονητής δύσκολα θα συναινέσει στην αλλαγή προσώπων κάτι με το οποίο εγώ συμφωνώ.nunies4 έγραψε:Χωρίς να επιχειρηματολογήσω γιατί ξέρω ότι όποιος έχει αντίθετη άποψη δεν θα την αλλάξει συμφωνώ με την ανανέωση.
Στο μόνο που έχω μια ένσταση είναι ότι θα ήθελα και έναν άλλο τρόπο παιχνιδιού να δουλευτεί πχ σε ένα 433 με γρήγορο παιχνίδι αλλά για να γίνει αυτό θέλουμε και 2 διαφορετικά εξτρεμ οπότε δύσκολο το βλέπω
Βεβαια η ομοιογενεια θα διαταρχθει αναγκαστικα στους μεσους, ισως και στα εξτρεμ...
- buffalobill4
Γιατί να διαταραχθει στους μέσους και στα εξτρεμ; ο κουρτιτς θα φύγει αλλά δεν είναι στο πλάνο ούτως ή άλλως. Στα εξτρεμ δεν νομίζω να πωληθεί ο ναρει ούτε ο ζιφκοβιτς. Τώρα αν έρθει κάποια σοβαρή πρόταση για παίκτη θα συζητηθεί.
Ετσι το βλέπω κι εγώ.Totem_pk έγραψε:Το πρόβλημα δεν είναι η ανανέωση του παίκτη. Το πρόβλημα είναι η φοβία που μας έχει πιάσει με διάφορους αντικαταστάτες που έχουμε πάρει κατά καιρούς.
Η επιθυμία των περισσότερων για παραμονή του παίκτη έχει να κάνει κυρίως με την έλλειψη μεταγραφικής εμπιστοσύνης του στυλ ότι αν φύγει αυτός θα φέρουν χειρότερο. Και όχι άδικα. Οι αστοχίες στην επιλογή των φορ είναι δυστυχώς πολλές.
Στα εξτρέμ όποιος και να έρθει θα είναι αναβάθμιση.buffalobill4 έγραψε:Γιατί να διαταραχθει στους μέσους και στα εξτρεμ; ο κουρτιτς θα φύγει αλλά δεν είναι στο πλάνο ούτως ή άλλως. Στα εξτρεμ δεν νομίζω να πωληθεί ο ναρει ούτε ο ζιφκοβιτς. Τώρα αν έρθει κάποια σοβαρή πρόταση για παίκτη θα συζητηθεί.
Στα χαφ όμως όλα είναι στον αέρα και τίποτε δεν είναι σίγουρο.
Οι μόνοι δεδομένοι είναι ο Αγκούστο και Σβαμπ...