Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Σουρμε τον καγκαβα τον βλέπω φτιαγμένο απο τα βιντεάκια και πολλές συνομιλίες με λουτσε ...μακάρι να μπορέσει να δώσει έστω το 50%από αυτό που ξέρει
- sourmenetes
- Moderator
Κάτι τέτοιο μου παν.
Κάτι παρομοιο
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάτι παρομοιο
- sourmenetes
- Moderator
Δε νομίζω Ν αλλάξει κάτι.kosths BXL έγραψε:για φορ τι γινετε κανα ινφο ? η πολλα ζηταμε ?sourmenetes έγραψε:Ξέρω ότι μιλάμε για καλό παίκτη με καλές παραστάσεις και είναι σύσταση λουτσεσκου.laska4 έγραψε: Άντε τι μόνο αυτό δώσε κάνα ινφο να ψάξουμε
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk![]()
![]()
- sourmenetes
- Moderator
Όλοι αυτό θέλουμε.laska4 έγραψε:Σουρμε τον καγκαβα τον βλέπω φτιαγμένο απο τα βιντεάκια και πολλές συνομιλίες με λουτσε ...μακάρι να μπορέσει να δώσει έστω το 50%από αυτό που ξέρει
Να τον εμπνεύσει κι αυτόν και αν δεήσει ο Θεός και τον μπισε.
Είναι παίκτες με τρομακτική ποιότητα.
Απλά το θέμα είναι να βρουν το κίνητρο.
-
kosths BXL
καλα αλλες περιπτωσεις..ο καγκαβα ειναι στεγνος ...το μονο που χρειαζεται ειναι ο ρουμανος να του δωσει κινητρο γτ προφανως αυτο του λείπει ...ο μπισε πρωην ποδοσφαιριστης με καθε σεβασμο καθως εχει προσφέρει και αυτος
-
xrisitsapa
O Καγκάβα αν μπορέσει και παίξει, είναι παίκτης μισό πρωτάθλημα.
Κάτι σαν τον Βαλμπουενα όταν πρωτοήρθε στο γαύρο.
Αδιαμφισβήτητη ποιότητα και βιογραφικό, μπορεί να κάνει πλάκα στο αργο ελληνικό πρωτάθλημα.
Για τον Μπίσε δεν έχω ελπίδες.
Για Ολιβέιρα δεν συμφωνώ, αλλά από τη στιγμή που θα βάλει τη φανέλα για μένα θα είναι καλύτερος του Ζλάταν.
Κάτι σαν τον Βαλμπουενα όταν πρωτοήρθε στο γαύρο.
Αδιαμφισβήτητη ποιότητα και βιογραφικό, μπορεί να κάνει πλάκα στο αργο ελληνικό πρωτάθλημα.
Για τον Μπίσε δεν έχω ελπίδες.
Για Ολιβέιρα δεν συμφωνώ, αλλά από τη στιγμή που θα βάλει τη φανέλα για μένα θα είναι καλύτερος του Ζλάταν.
Οπότε για τον ΧΑΦ του "εκατομμυρίου" να γκουγκλάρουμε για κάποιον που δεν πιάνει θέση ξένου φαντάζομαι
google search : παικτης+εκατομμυριου+με+καλο+βιογραφικο+κοινοτικος+του+μιλησε+λουτσεσκου
Κεν το γραψα και πατησα I'm feeling lucky και μου βγαλε τον Μανταλο
Ας πιάσουμε λοιπόν τις "αγάπες" του Ρασβάν.
Για χαφ χαφ θα το ψάξω, αλλά για εξτρέμ ξέρω σίγουρα ότι ήθελε διακαώς να πάρει στην Αλ Χιλάλ τον κοντούλη Βραζιλιάνο Bernard από την Έβερτον https://www.transfermarkt.com/bernard/p ... ler/175169, αλλά δεν τα κατάφερε. Παίχτης σημαία για πολλά χρόνια της Σαχτάρ του μπαμπά Μιρτσέα.
Ένας χρόνος μένει ακόμα στο συμβόλαιό του και διαβάζω ότι η Έβερτον θέλει να τον βγάλει από τα βιβλία της, καθώς θα τις κοστίσει από 3,3-6.3 εκ. λίρες (ανάλογα με την ιντερνετική πηγή
) μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.
Αν υπάρχει κάποιος που ζητάει 1.6 εκ. καθαρά και έχει τον τρόπο να σπάσει το συμβόλαιό του, μπορεί να του "φέρνει" κάπως. Έχει και Ισπανικό διαβατήριο το ζιζάνιο αυτό.
Για χαφ χαφ θα το ψάξω, αλλά για εξτρέμ ξέρω σίγουρα ότι ήθελε διακαώς να πάρει στην Αλ Χιλάλ τον κοντούλη Βραζιλιάνο Bernard από την Έβερτον https://www.transfermarkt.com/bernard/p ... ler/175169, αλλά δεν τα κατάφερε. Παίχτης σημαία για πολλά χρόνια της Σαχτάρ του μπαμπά Μιρτσέα.
Ένας χρόνος μένει ακόμα στο συμβόλαιό του και διαβάζω ότι η Έβερτον θέλει να τον βγάλει από τα βιβλία της, καθώς θα τις κοστίσει από 3,3-6.3 εκ. λίρες (ανάλογα με την ιντερνετική πηγή
Αν υπάρχει κάποιος που ζητάει 1.6 εκ. καθαρά και έχει τον τρόπο να σπάσει το συμβόλαιό του, μπορεί να του "φέρνει" κάπως. Έχει και Ισπανικό διαβατήριο το ζιζάνιο αυτό.
Φιλε αυτος winger ειναι, για 8αρι δεν λεμε;seaman έγραψε:Ας πιάσουμε λοιπόν τις "αγάπες" του Ρασβάν.
Ένας χρόνος μένει ακόμα στο συμβόλαιό του και διαβάζω ότι η Έβερτον θέλει να τον βγάλει από τα βιβλία της, καθώς θα τις κοστίσει από 3,3-6.3 εκ. λίρες (ανάλογα με την ιντερνετική πηγή) μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.
Αυτό έγραψα. Ότι δεν είναι χαφ χαφ αλλά ανήκει στους "εκλεκτούς" του Λουτσέσκου.