Δεν τα λέω εγώ ο Λαγαριάς τα λέει.Gospi έγραψε:Υπάρχει καπου το σκεπτικο να το διαβασουμε? Δεν μπορώ να το βρω πουθενα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Δεν τα λέω εγώ ο Λαγαριάς τα λέει.Gospi έγραψε:Υπάρχει καπου το σκεπτικο να το διαβασουμε? Δεν μπορώ να το βρω πουθενα...
Έτσι λέει το gazzetaPAOK_Antarctica έγραψε:Κάνε Παναγία μου να πάνε στο CAS να γελάμε μια ζωή
Βρε να χαρείτε και χαιρόμαστε όλοι.Dimitris++++ έγραψε:Έτσι ακριβώς...δηλαδή δεν πρέπει να χαρούμε...?? Σας νοιάζει πως θα το ερμηνεύσει το βοθρον10 και το ιν ?? Εμένα δε με νοιάζει...δεν με ένοιαζε όταν μας ξέσκιζαν θα με νοιαξει και θα με στιγματίσει πως ερμηνεύεται από σιχαματα μια αθωωτική υπόθεση που μας ξέσκισε τα σωθικά??? Όχι φιλαράκια μου!!! Είμαστε αθώοι στην Κολομβία της Ευρώπης....αναλογιστείτε τι ψυχική ηρεμία κερδίσαμε σήμερα!!! Ότι και να λέτε εγώ είμαι πολύ χαρούμενος!!!!tzelas έγραψε:Μη σπέρνετε αμφιβολίες ρε, μας έχουν μαυρίσει την ψυχή και δεν πιστεύετε ούτε ότι μπορείτε ελεύθερα να χαρείτε;
Και αν δεν μπορείτε εσείς να χαρείτε αφήστε να χαρούμε εμείς.
Είχαν δίκιο οι μοντς ότι το τόπικ πρέπει να διαβάζετε και να σχολιάζετε μόνο από τα μέλη του.
Αν μπορούμε να βγαζουμε μόνοι μας τα μάτια δεν χρειάζεται να προσπαθούν πολύ οι αντίπαλοι μας.
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]astral έγραψε:Για να το βρείς, πρέπει πρώτα να το βγάλει ο Καραπαπάρας από τον πάτο τουGospi έγραψε:Υπάρχει καπου το σκεπτικο να το διαβασουμε? Δεν μπορώ να το βρω πουθενα...
Δεν σε κατηγορησα αδερφε οτι το λες εσυ, απλα μιας κ το ανεφερες ειπα μηπως υπαρχει κανα λινκ!lamosas έγραψε:Δεν τα λέω εγώ ο Λαγαριάς τα λέει.Gospi έγραψε:Υπάρχει καπου το σκεπτικο να το διαβασουμε? Δεν μπορώ να το βρω πουθενα...
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Αυτό δεν μπορούμε να το πούμε με τέτοια βεβαιότητα, γνώμη μου. Αυτό που μπορούμε όμως να πούμε με περισσή σιγουριά είναι ότι βρέθηκε η ομάδα στον τοίχο, ξανά, με έναν προπονητή επικεφαλής, που δεν είχε βιώσει τι εστί αιλυνικό πρωτάθλημα και αγνοούσε υπό ποιούς όρους διεξάγεται. Και, ευλόγως, δεν κατάφερε να κρατήσει την ομάδα ατσαλωμένη. Για να μην ξεχνάμε δηλαδή και κάποια ουσιώδη πράγματα.tsou έγραψε:δεν είναι ξύσιμο πληγών.
η ομάδα δεν θα άδειαζε, θα συνέχιζε πρώτη και θα έπαιρνε και το περσινό πρωτάθλημα.
ήσουν 1ος και είχες τον γκέι στην Τούμπα.