11.Χρήστος Τζόλης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: 11.Χρήστος Τζόλης

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Doom αυτά ακριβώς σκέφτομαι και εγώ. Προσωπικά τρέμω σε κάθε πώληση. Όχι μόνο σε πωλήσεις τζολη και Γιαννουλη. Αλλά ακόμα και σε πιθανή πώληση εσιτι. Είμαστε ικανοί να πουλήσουμε εσιτι και να φέρουμε ακόμα χειρότερο.

Καλώς ή κακώς τα τελευταία πολλά χρόνια έχει παγιωθεί μια κατάσταση που όλες μα όλες οι ακριβές μεταγραφές μας βγαίνουν παλτά μακροπροθεσμα η άμεσα. Αντιθέτως οι φθηνές βγαίνουν.

Δηλαδή αν ήμουν Σαββίδης μέχρι να λυθεί αυτό θα Εκοβα κάθε μεταγραφή πάνω από 1 μυριο και κάθε ελεύθερο με μεγάλο συμβόλαιο. Μην σου πω μέχρι να λυθεί θα έλεγα προσθήκες μόνο από την Ακαδημία που έχει καλό ποσοστό επιτυχιών. Η στατιστική είναι πολύ σοβαρή επιστήμη.

Για τον τζολη συγκεκριμένα τώρα μιας και φαίνεται και σοβαρό παιδί πέρα από παικταράς εγώ λέω να του μιλήσεις να του εξηγήσεις ότι προφανώς δεν θα του κόψεις την εξέλιξη αλλά πρέπει και ο ίδιος να παίξει Ευρώπη με ΠΑΟΚ να πάρει τίτλο και κυρίως να παίξει ντέρμπι με γεμάτα γήπεδα. Είναι κρίμα να φύγει πριν από αυτά.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ αδερφέ. Μέχρι να βρεθεί ο τεχνικός διευθυντής που θα μπορέσει να κάνει επιτυχημένες μεταγραφές πάμε μόνο για ελεύθερους (Σβαμπ, Ζιφκοβιτς), δανεικούς με οψιόν και μεταγραφές μικρών με κόστος κάτω του εκατομμυρίου. Πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα αν αντί για Τσόλακ και Μουργκ είχαμε πάρει Κρεμτσικ και εξτρέμ δανεικό με οψιόν....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

15 και ποσοστο μεταπωλησης ανω του 20%. Με κορδελα.
Αν περιμενεις να τιναξεις τη μπανκα θα φυγεις ξεβρακωτος.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

σημερα δεν ησουν καλος

αλλά και παλι μπραβο σου,γι αυτα που ειπες
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

παιξαμε καλο ποδοσφαιρο λεει σημερα...
ειμαι σιγουρος οτι μεσα του δεν βλεπει την ωρα να φτασει το καλοκαιρι και να ερθει καμια λειψεια να τον γλιτωσει απο αυτη την τραγικη ποδοσφαιρικα φετινη ομαδα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κάκιστος. Ίσως γιατί τον εκνεύρισε ο Μολό. Η φάση που δεν δίνει τη μπάλα στον Κάρολο που ήταν μόνος του και σε απόσταση 2 μέτρων, αλλά την δίνει στο πουθενά, μου έχει μείνει.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τζολαρε, σε αυτα τα ματς θελει καθαρο μυαλο. Καθε τετοιο ματς σου ειναι μαθημα.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Τον Αντρίγια τον έχουν ποια διαβάσει και κάθε παιχνίδι είναι μια επανάληψη του προηγούμενου. Ξέρεις ακριβώς το τι θα δεις και το τι δεν θα δεις. Ελπίζω να μη συμβεί αυτό και με το μικρό. Ποδοσφαιριστή που τον έχεις αποδεδειγμένα στη βιτρίνα, αλλά πιστεύεις ότι θα κρατηθεί εκεί από μόνος του. Ομαδική υποστήριξη και πλάνο μηδέν.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ινπαοκ

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος», Τάσος Τρύφωνος ρώτησε έναν παίκτη σε ποια ομάδα αγωνίζεται ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, με τον διαγωνιζόμενο να… ντύνει τον διεθνή άσο στα κίτρινα!

το βίντεο:
https://inpaok.com/wp-content/uploads/2 ... 0P.mp4?_=1
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Γάμησε τους σήμερα να το θυμούνται για καιρό
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Μακάρι να πουληθεί ο Τζόλης τώρα που είναι στα καλά του προβλέπω κράξιμο σε λίγο καιρό. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που κράζουν αλλά με γεμάτο γήπεδο αν συνεχίσει να χάνει ευκαιρίες θα τον πάρει από κάτω και με την πίεση του κόσμου προβλέπω να πέφτει η ψυχολογία του και να γίνεται ο νέος Πελκας. Όσο για σήμερα εύχομαι να πετύχει άλλο ένα χατ τρικ ο μικρός. Υγεία σε όλους οπαδούς και παίκτες του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Θέλω γκολ σήμερα!
(και σε κάθε αγώνα)
ligontakis4

Δημοσίευση από ligontakis4 »

ο τζολης καλο θα ειναι να παιζει απο αριστερα, απο εκει εκανε τα οργια απο εκει να παιζει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

10 ασίστ φέτος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”