Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
icue έγραψε:Ποιος ειναι αυτος ο ιος ο Sudikobi ρε παιδια που "χτυπησε" την καημενη την γενικη γραμματεια αθλητισμου και μπορει λεει να "χαθηκαν" και καποια εγγραφα. Τετοιους κομπογιαννιτες πραγματικα δεν θυμαμαι αλλη φορα.
Ο ίδιος ιός που αρπάζει χιλιάδες ευρώ από ταμεία ΠΑΕ και ΚΑΕ της χώρας...
στόχους τους είναι να τσιμπήσουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να κάνουνε καμια προβοκατσια... να φάμε κανα μείον
να έχουν αερα σε βαθμούς πριν απο το μεταξύ μας παιχνίδι...
Πλέον υπάρχει και σοβαρή διοίκηση στον ΠΑΟΚ, πέρα από το ότι, θεωρώ, έχει συνειδητοποίησει το συντριπτικά μεγάλο μέρος του κόσμου το τι συμβαίνει. Δεν έχουν την παραμικρή πιθανότητα να μας οδηγήσουν πλέον σε αυτογκόλ. Θα χρειαστεί να επιχειρήσουν πραξικόπημα, δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Και το ότι ο δούλος τους εκ Κρήτης έχει ξεκινήσει από Σεπτέμβρη μήνα την προσπάθεια να μας προετοιμάσει για "ξήλωμα του πουλόβερ" στο ποδόσφαιρο της βαλκανικής Μοζαμβίκης είναι ενδεικτικότατο. Θα αναγκαστασούν να προκαλέσουν πολύ χειρότερα. Εμείς το νου μας. Και πρώτιστα η ομάδα το νου της στο αγωνιστικό.
Μια χαρά τα λέει ο Σικ.
Την Τετάρτη θα είμαι και Μόναχο με τη δουλειά και ψήνομαι να πάω Μαρίενπλατζ (που μαζεύονται συνήθως οι φιλοξενούμενοι ¨υπό την διακριτική παρακολούθηση των βαυαρέζικων ΜΑΤ με τα λυκόσκυλα¨) να αρχίσω τα γαμιέται ο γκέι κι ο Μπιρεάς και αν πάει να γίνει μανούρα ωραίος γραβατωμένος με τη γερμανική ταυτότητα να πάω στα όργανα της τάξης...
tolis01 έγραψε:Μια χαρά τα λέει ο Σικ.
Την Τετάρτη θα είμαι και Μόναχο με τη δουλειά και ψήνομαι να πάω Μαρίενπλατζ (που μαζεύονται συνήθως οι φιλοξενούμενοι ¨υπό την διακριτική παρακολούθηση των βαυαρέζικων ΜΑΤ με τα λυκόσκυλα¨) να αρχίσω τα γαμιέται ο γκέι κι ο Μπιρεάς και αν πάει να γίνει μανούρα ωραίος γραβατωμένος με τη γερμανική ταυτότητα να πάω στα όργανα της τάξης...
Όχι κάτω στην πλατεία. Ανέβα δημαρχείο κι όταν βγαίνει το μηχανικό σόου που είναι νομίζω 12:00 το μεσημέρι βγες και φώναξε το σύνθημα.....))
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk