Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αυτός είναι από Chelsea δανεικός στο Chievo μένει ελεύθερος.
Πιάνει και Ιταλός 24-25 winger.
Ο σκύλος μπορώ να το εξηγήσω μόνο για τον 32χρονο της Chelsea που έπαιζε Κίνα δεν νομίζω ο πιτσιρικάς.
Εδώ καιγόμαστε να έρθουν άτομα να κλείσουμε τρύπες να κάνουν προετοιμασία αρ.μπακ 8άρι δεξί μπαλ κτλπ
δεν νομίζω να πάρουμε εξελίξιμο ακόμα αυτά μετά που θα ολοκληρωθεί το ρόστερ και που θα φύγουν αρκετοί.
Άλλη περίπτωση Βραζιλιάνου είναι ο Douglas(Barcelona δανεικός που ήταν στην Sivaspor και μένει ελεύθερος 28άρης)
άλλη είναι ο Mattheus Oliveira της Sporring Lisbon που έχουμε δανεικό με όψιον τον Misic πιάνει και Πορτογάλος τον ξέρει ο Branco έπαιζε στην Estoril.
Σήμερα έμεινε ελεύθερος κ ο, πρώην Παλέρμο κ Γουοτφορντ, Άμπελ Χερναντες (Ουρουγουάη) από τσσκα μοσχας. Πως σας φαίνεται για αντί Καντουρι (Αν φύγει;) Ξέρει κανείς τι κάνει τα τελευταια χρόνια;
Έχει φτάσει στα χέρια της διοίκησής τους χειρόγραφη επιστολή - πρόταση του Ιησού που αιτείται κατηγορηματικώς τη μετακίνηση του παίκτου στην Τούμπα. Όσο να πεις είναι ρίσκο να πας κόντρα σε μιαν άνωθεν βούληση. Το ζήτημα εκφεύγει του αμιγώς ποδοσφαιρικού.
Πάντως η ανανέωση Βαρέλα δημιουργεί νέα δεδομένα στον μεταγραφικό σχεδιασμό, στην ουσία θέλουμε μόνο έναν παίχτη για το κέντρο της άμυνας και όχι δύο, φεύγει μόνο ο Χατσερίδης, οπότε με την έλευση ενός στόπερ είμαστε κομπλέ, αν υποθέσουμε ότι την πέμπτη θέση στα στόπερ θα την καλύψει ο Βέρνμπλουμ αν χρειαστεί, ή ο Μιχόγιεβιτς, ή κάποιος άλλος πιτσιρικάς από τις ακαδημίες. Επίσης μας δίνει μία ακόμα επιλογή στα αριστερά, γιατί μπορει να παίζει ο Κρέσπο αρ μπακ, και Βαρέλα-Ινγκασον στο κέντρο της άμυνας. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα περιμένουμε μέχρι 31 αυγούστου για κινήσεις, αλλά πριν καν ξεκινήσει η προετοιμασία να είναι εδώ οι νέοι παίχτες για την άμυνα και το κέντρο, γιατί είναι πολύ σημαντικό για την ομοιογένεια της ομάδας να είναι από την αρχή της προετοιμασίας εδώ. Φυσικά, για να συνεχιστεί η αγωνιστική άνοδος της ομάδας, οι νέοι παίχτες να είναι τέτοιοι που θα βάλουν αυτούς που έχουμε στον πάγκο
όσο για τις βραζιλιάνικες σημαίες του Γιώργου, εώς τώρα έχουν γραφτεί
Ραμίρες (χαφ) από την Μπάια
Ντάγκλας (δ.μπακ) από Μπαρτσελόνα (ο οποίος το transfermarkt δείχνει πως μένει ελεύθερος, ίδιο μάνατζερ με Μπονατίνι και Ματέους Ολιβέιρα που θέλαμε τον χειμώνα)
Ζιλμπέρτο (δ.μπακ) από Φιορεντίνα
Καλημέρα έχω μια λύση στο αίνιγμα με τις βραζιλιάνικες σημαίες, τωρα σίγουρα έχει τρύπες το σενάριο μου και είναι πολύ ψαγμένο για να εχει βγάλει ενα τέτοιο αίνιγμα!
βραζιλια = βραζιλιάνος παιχτης.
σκύλος= μια ράτσα σκύλου που συνδέετε με όνομα ποδοσφαιριστή είναι ο Bernard που θέλαμε πέρυσι και κατέληξε στην εβερτον!
Bernard = Saint Bernard , για όσους δεν γνωρίζουν είναι η ράτσα που μεταφράζεται ως Σκύλος Αγίου Βερνάρδου!
με τον όρο σκύλος ο Γιώργης δεν εννοούσε οτι ειναι σκυλί στο μαρκάρισμα, αλλά οτι το όνομα του ειναι σκύλος, ράτσα σκύλου.
αρα αν η σημαία της βραζιλιας σχετίζεται με τον σκύλο που έβαλε μετά τοτε ναι είμαι κοντά στο αίνιγμα, αν το ένα ποστ με το άλλο δεν εχει καμιά σχέση τοτε τζάμπα ξενύχτισα...