Μόνο οι ξένοι παίζαν σήμερα από τον Πανιώνιο και ο Λάμπρου. Όλοι οι άλλοι ασε καλύτερα.Rexaris έγραψε:Καλύτερα που κέρδισε ο γάβρος σήμερα. Φοβόμουν κατάθεση ψυχής και ξέσπασμα την επόμενη βδομάδα μετά από το αρνητικό σερί. Κέρδισαν και έχασαν λίγο ατμό σήμερα.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
η ξανθια λεσβια ψαχνει εναν καλο γαμια να την ξανακανει γυναικα, δεν θα την αφησει παραπονεμενη ο Πριγιοβιτς. Μεχρι τοτε η κουκλιτσα θα ονειρευεται διαφορα πνευστα οργανα (φλαουτο, φλογερα, κλαρινο) και δεν θα ξερει γιατι εχει αυτα το ονειραnavigator11 έγραψε:Ο ... "πρωταθλητής" βρανιες επικοινώνησε με τον Πρίγιοβιτς, διαβάζω!![]()
![]()
![]()
Γουστάρω τρελά. Τρελά ομως ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Δευ 19 Φεβ 2018, 01:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μετα το γκολ εδειξε τον προπονητη του νιονιου, ειχε μια εκφραση ανακουφισης στο προσωπο του, σαν να λεει επιτελους το βαλαμε, ε φαγαμε, ε το αντιθετο, ε γκολ τελος παντων για την ομαδα μου, ωχ οχι αλλα ναι, και φιλος και εχθρος, αφηστε με να φωναξω γκοοοοολ ρε γμτ καρφωνομαιcellophan έγραψε:Μόνο οι ξένοι παίζαν σήμερα από τον Πανιώνιο και ο Λάμπρου. Όλοι οι άλλοι ασε καλύτερα.Rexaris έγραψε:Καλύτερα που κέρδισε ο γάβρος σήμερα. Φοβόμουν κατάθεση ψυχής και ξέσπασμα την επόμενη βδομάδα μετά από το αρνητικό σερί. Κέρδισαν και έχασαν λίγο ατμό σήμερα.
- Παλαιολόγος
cellophan έγραψε:Αποστόλη δεν είναι. Έκανα στοπ καρέ μόλις. Κανονικό είναι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι, καλά. Για δες το καλύτερα!
ωραια
παντως χαιρομαι που εχουμε τετοιους φιλαθλους,αν και υποστηριζουν ομαδα που φερει την ασπρομαυρη φανελα
δεν κανουν το ασπρο μαυρο συνειδητα
-
- Επικοινωνία:
Όλο το ζουμί είναι στους τρείς προσεχείς αγώνες.gay,κωλοκοτρονιτσι και κούλα.3 νίκες και αντίο ζωή για τους χαμουτζηδες.Επόμενη στάση του τρένου "ο σοδομισμος του Γανυμιδη"
-
Rorschach Ελβετία μένεις;
Σήμερα είχε ο σύλλογος κοπή της πίτας

Σήμερα είχε ο σύλλογος κοπή της πίτας

Τής ΑΕΚ τα εκπληκτικά επιτεύγματα, τα τρομερά τρεξίματα, τους μέτριους παίκτες που σε τέλος καριέρας κάνουν απίστευτα πράγματα και την αστείρευτη φυσική κατάσταση Τετάρτη-Κυριακή, εμένα λίγο περίεργα έχουν αρχίσει να μού φαίνονται. Άλλο ο ΠΑΟΚ, που έχει βάθος, ροτέισιον και ποιότητα.
- NIKOS_PAOK04
Οι γαυροκούληδες νίκησαν οι πρώτοι εύκολα οι άλλοι με έμφαση και οι δυο είχαν τα χαρακτηριστικά που βγάζουν φέτος στο 95% και εξηγώ
Ο γαυρός μας έδειξε την μεσοεπιθετική του ικανότητα αλλά έχασε και πολλά τετ-α-τετ που συνηθίζουν οι Τζουρτζεβιτς και Ανσαριφάντ και φυσικά το γκολ που έβαλαν ήταν ΔΩΡΟ από τον αντίπαλο
Η αεκ ξεκίνησε με την κλασική τύχη του μπιλιάρδου που μοιαζει να είναι καλά δουλεμένη στην προπόνηση (άσχετα αν ήταν off side η όχι) συνέχισε με τα πολλά πολλά στημένα που τις φέρνουν φάσεις και γκολ και είδαμε για πρώτη φορά πως η αμυνάρα της ξάνθης (που εμάς μας άφησαν) σε κορνερ είχε σε 6 τετραγωνικά μέτρα μόνο τον ασπρομάλλι.
Το πρώτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ και δεν θα το έπερνε κανείς πέρα από τον γαυρό στις «χρυσές μέρες» του.
Το δεύτερο είναι και το έδωσε απλά το έδωσε 5 πόντους έξω (για να μην γίνει Βάτσιος)
Το τρίτο γκολ δεν ξέρω αν είναι offside αλλά το στοπ καρέ με την γραμμή της nova εγώ προσωπικά δεν το είδα και στα δικά μου μάτια είναι μπροστά(και προσοχή στην σεντρα πρεπει να γίνει το στοπ καρε όχι όταν η μπαλλα βρίσκει έδαφος γιατί δεν την βρείκε κανένα πόδι αυτό το λέω γιατί εκεί ήταν 100% offside)
Με λίγα λόγια ο διαιτητής έπαιξε το κλασσικό 60-40 έδρα καιέδωσε πολλά φάουλ εύκολα και ο επόπτης του πρώτου ημιχρόνου έχασε αρκετές φάσεις υπέρ τις αεκ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΧΑΣΕ Η ΞΑΝΘΗ 70% και το κέρδισε η αεκ 30% όσο για τα τρεξίματα και το πρεσίνγκ αυτά μαζί με την συνεχής ΤΥΧΗ είναι οι πραγματικές τις δύνατότητες.
ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ
Αν περάσουμε αέρα από αυτό το ματς το ίδιο θα συμβεί και με την κούλα αν χάσουμε βάθμους με τον γαυρό θα χάσουμε και με την κούλα ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Αυτό που φοβάμαι πιο πολύ από αυτές τις ομάδες είναι την τύχη τους ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΝΩ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ (με το νταμπλ)
Ο γαυρός μας έδειξε την μεσοεπιθετική του ικανότητα αλλά έχασε και πολλά τετ-α-τετ που συνηθίζουν οι Τζουρτζεβιτς και Ανσαριφάντ και φυσικά το γκολ που έβαλαν ήταν ΔΩΡΟ από τον αντίπαλο
Η αεκ ξεκίνησε με την κλασική τύχη του μπιλιάρδου που μοιαζει να είναι καλά δουλεμένη στην προπόνηση (άσχετα αν ήταν off side η όχι) συνέχισε με τα πολλά πολλά στημένα που τις φέρνουν φάσεις και γκολ και είδαμε για πρώτη φορά πως η αμυνάρα της ξάνθης (που εμάς μας άφησαν) σε κορνερ είχε σε 6 τετραγωνικά μέτρα μόνο τον ασπρομάλλι.
Το πρώτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ και δεν θα το έπερνε κανείς πέρα από τον γαυρό στις «χρυσές μέρες» του.
Το δεύτερο είναι και το έδωσε απλά το έδωσε 5 πόντους έξω (για να μην γίνει Βάτσιος)
Το τρίτο γκολ δεν ξέρω αν είναι offside αλλά το στοπ καρέ με την γραμμή της nova εγώ προσωπικά δεν το είδα και στα δικά μου μάτια είναι μπροστά(και προσοχή στην σεντρα πρεπει να γίνει το στοπ καρε όχι όταν η μπαλλα βρίσκει έδαφος γιατί δεν την βρείκε κανένα πόδι αυτό το λέω γιατί εκεί ήταν 100% offside)
Με λίγα λόγια ο διαιτητής έπαιξε το κλασσικό 60-40 έδρα καιέδωσε πολλά φάουλ εύκολα και ο επόπτης του πρώτου ημιχρόνου έχασε αρκετές φάσεις υπέρ τις αεκ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΧΑΣΕ Η ΞΑΝΘΗ 70% και το κέρδισε η αεκ 30% όσο για τα τρεξίματα και το πρεσίνγκ αυτά μαζί με την συνεχής ΤΥΧΗ είναι οι πραγματικές τις δύνατότητες.
ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ
Αν περάσουμε αέρα από αυτό το ματς το ίδιο θα συμβεί και με την κούλα αν χάσουμε βάθμους με τον γαυρό θα χάσουμε και με την κούλα ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Αυτό που φοβάμαι πιο πολύ από αυτές τις ομάδες είναι την τύχη τους ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΝΩ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ (με το νταμπλ)
Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αυτό που λέω ή αν στέκει νομικα ΑΛΛΆ Ιβάν ζητά αντιντοπινγκ (πλήρωσε το εσύ στην τελικη) στα δύο ντέρμπυ που θα ακολουθήσουν στην Τούμπα! Για να είμαστε όλοι καλά να πούμε...
Με προλάβατε με το αντιντόπινγκ.
Επιβάλεται!
Επιβάλεται!
Ε δεν γίνεται ο άλλος με τόση σιγουριά να κάνει δηλωσεις(η ξανθια). Αυτά μάγκες δεν υπάρχουν πουθενα. Αυτό σημαίνει ότι κάπου πατάει και κάνει αυτές τις δηλώσεις...
Στο ματς της αεκ και τα 2 είναι καθαρά πέναλτι . Για τα οφσαιντ δεν βγάζω άκρη ούτε απ το ριπλει οποτε είτε ήταν είτε δεν ηταν δεν υπήρχε πρόθεση να την ευνοήσουν.
Ε και που έκανε δηλώσεις; τι σημαίνει αυτό; τίποτε απολύτως....paoki19 έγραψε:Ε δεν γίνεται ο άλλος με τόση σιγουριά να κάνει δηλωσεις(η ξανθια). Αυτά μάγκες δεν υπάρχουν πουθενα. Αυτό σημαίνει ότι κάπου πατάει και κάνει αυτές τις δηλώσεις...
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρακολουθώ τουλάχιστον αλλα 2 πρωταθλήματα Ευρώπης και δεν έχω διαβάσει ποτέ από επαγγελματίες ποδοσφαιριστες τετοιες δηλωσεις με τοση αλαζονεία! Εκτός αν είναι φελλός ο άνθρωπος ,πάω πάσο. Και να τονίσω ότι διάβαζα δηλώσεις ξένων ποδοσφαιριστών διότι αρθογραφουσα σε σαιτ.eorptol1 έγραψε:Ε και που έκανε δηλώσεις; τι σημαίνει αυτό; τίποτε απολύτως....paoki19 έγραψε:Ε δεν γίνεται ο άλλος με τόση σιγουριά να κάνει δηλωσεις(η ξανθια). Αυτά μάγκες δεν υπάρχουν πουθενα. Αυτό σημαίνει ότι κάπου πατάει και κάνει αυτές τις δηλώσεις...
Φελλός είναι δες το πρόσφατο επισοδειο του με μελισσανιδη για καταλάβεις