ανημποροι να κανουμε φαση μπροστα
Ενώ χτες απήλαυσες τα ξένα.Sekeris4 έγραψε:Δεν χορταινω να βλεπω ελληνικο ταλεντο
Εχει και φασεις να δεις αν και τι καναμε, και τι φασεις και δοκαρια μας κανανεDimg4 έγραψε:Πετρο κρινω αυτα που βλεπω, οχι αυτα που διαβαζω.
συν αυτο.Παρε μου τον 20χρονο που πιστευεις θα πιασει και βαλτον στη βασικη ομαδα που παιζει καλα να δεις τι ψαρια πιανει. Οπως ο Σταφ πχ, οπως ο Δεληγιαννιδης πχ
Να παρεις 10 μικρους να τους βαλεις μαζι να περιμενεις πρωτη φορα να βγαλουν ματια ολοι μαζι ε δε θα γινει ρε αδερφε
Σιμπα, σχολιαζω οποτε βλεπω με τα ματια μου. Οπως καποιοι ειδατε οτι σερνομασταν με την ολυμπικ, εγω ειδα πως αν δεν ημασταν φλυαροι θα ριχναμε ταλιρο και ολα μελο γαλα. Δευτερον, δεν περιμενα να βγαζει ματια το σημερινο ροστερ αλλα ουτε να με πατησει η λαμια ετσι μεσα στην τουμπα.simba έγραψε:ντιμ, ή θα "σχολιασεις" και τις 2 μερες ή καθολου.
μη σου πω καθολου, ειδικα τη 2η, με τα 19 χρονα που δεν εχουν παιξει ποτε μαζι, και δη σ'αυτο το σχημα..
συν αυτο.Παρε μου τον 20χρονο που πιστευεις θα πιασει και βαλτον στη βασικη ομαδα που παιζει καλα να δεις τι ψαρια πιανει. Οπως ο Σταφ πχ, οπως ο Δεληγιαννιδης πχ
Να παρεις 10 μικρους να τους βαλεις μαζι να περιμενεις πρωτη φορα να βγαλουν ματια ολοι μαζι ε δε θα γινει ρε αδερφε
Και ότι είμαστε ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι είπε. Να τα γράφουμε όλα γιατί αλλιώς βγαίνει η αίσθηση ότι ο Στάνο είναι στον κόσμο του.pgetsos έγραψε:Ευχαριστημενος απο την αποδοση καποιων παιχτων, δηλωσε ο Στανογεβιτς
ΣαςταλεγαSekeris4 έγραψε:Αυριο ακολουθει η αναμενομενη ηττα απο τη λαμια,υπομονη
Αυτα τα ειπε μετα, οταν εγραφα ειπε αυτο και επισης ειπα ΚΑΠΟΙΩΝ, οποτε υποννοειταιGuitarman έγραψε: Και ότι είμαστε ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι είπε. Να τα γράφουμε όλα γιατί αλλιώς βγαίνει η αίσθηση ότι ο Στάνο είναι στον κόσμο του.
Δως μου να βλεπω ελληνακια κι ας μας κανει πλακα ο τεννες.Απαραδεκτος ο Στανογιεβιτς που δεν τα βαζει να παιξουν.KOSTAS54 έγραψε:Ενώ χτες απήλαυσες τα ξένα.Sekeris4 έγραψε:Δεν χορταινω να βλεπω ελληνικο ταλεντο
Υπονοείται ότι είναι στον κόσμο του, υπονοείς?pgetsos έγραψε:Αυτα τα ειπε μετα, οταν εγραφα ειπε αυτο και επισης ειπα ΚΑΠΟΙΩΝ, οποτε υποννοειταιGuitarman έγραψε: Και ότι είμαστε ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι είπε. Να τα γράφουμε όλα γιατί αλλιώς βγαίνει η αίσθηση ότι ο Στάνο είναι στον κόσμο του.