Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
KOSTAS54

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

WestBlock4 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Άμα χαλάσει θα φταιει ο μιχελ

Αν κλείσει θα το κλείσει ο Γιώργης

Αν βγει παλτο θα το έκλεισε ο μιχελ

Αν βγει παικταράς ο σαββιδης

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ..
ΕΥΓΕ!!!!!
Μόνο που συνήθως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο απ αυτό που περιγράφει ο Μανιακός. Φταίει πάντα ο Ιβάν που έχει καβούρια.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

MANIAKOS έγραψε:Αυτον θα θελα

http://www.transfermarkt.de/lucas-piazo ... ler/176485
Τον ειδα λαιβ μανι πριν λιγες ημερες σε ενα φουλαμ μπραιτον 1-2. Σκοραρε κιόλας. Δεν ξερω που μπορει να φτασει αλλα πραγματικα φαινοταν φλεσουρο. Τσαμπιονσιπ θα μου πεις κατηγορια νταμαριων. Οκ θα σου πω.

Το σουλουπι του παντως ηταν μη δεμένο. Ταλέντο εχει παντως
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Με τον Μπολί τελικά τι έχει παιχτεί; Ήρθε ο παίχτης εδώ τα βρήκανε και περιμένουμε να πέσει η Ανζί; Ή απλά περιμένουμε να μας κάτσει ένας από τους πιο πάνω στόχους;
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Εγω παλι kostas δε συμφωνω γιατι πολυ απλα η ιστορια μας δειχνει οτι καθε φορα μας φταιει ο προπονητης ο τεχν διευθυντης ο γιατρος οι παιχτες και μπλα μπλα μπλα... ποτε ο γιωργος σαββιδης που για μενα ειναι ασοβαρος...απανταει για μεταγραφες στα instangram ,,βγαινει για ποτα με παιχτες κλπ κλπ... δεν ειναι σοβαρη διοικηση αυτο. Ο προεδρος πρεπει να χτισει ενα τοιχο αναμεσα σε ολους κ σαυτον κ να αποφασιζει μονο για το budget.. μεταγραφες κλπ ειναι αρμοδιοτητα αυτων που πληρωνονται
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

buffalobill4 έγραψε:

Τον ειδα λαιβ μανι πριν λιγες ημερες σε ενα φουλαμ μπραιτον 1-2. Σκοραρε κιόλας. Δεν ξερω που μπορει να φτασει αλλα πραγματικα φαινοταν φλεσουρο. Τσαμπιονσιπ θα μου πεις κατηγορια νταμαριων. Οκ θα σου πω.

Τι ειανι φλεσουρο μπιλ; :mrgreen:

Καλη επένδυση πιστευω θα Τανε
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Οριστε και η συνεντευξη που μου παραχωρησε.

ΥΓ.Μπορειτε να την βρειτε και στην κεντρικη σελιδα
"Σύντομα θα έχουμε νεότερα ..."

Το paokmania επικοινώνησε με τον Πέντρο Ενρίκε, που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ και επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις του με τον Δικέφαλο...

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Κώστα Γαλάνη:

Φήμες σε συνδέουν με τον ΠΑΟΚ. Μπορείς να μας πεις κάτι παραπάνω; "Ναι γνωρίζω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Μάλιστα υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση"

Σχετικά με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων: "Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν κανονικά. Σήμερα το βράδυ ο ατζέντης μου θα είναι στη Θεσσαλονικη για να διαπραγματευτεί με τον ΠΑΟΚ"

Για το πότε θα έχουμε κάποιο αποτέλεσμα σχετικά με τις διαπραγματεύσεις: "Σύντομα θα έχουμε νεότερα".

Όσο για το αν πρόκειται για δανεισμό ή για μεταγραφή, μας δήλωσε: "Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω. Ο ατζέντης μου είναι αυτός που χειρίζεται τη μεταγραφή"

κωστή σε κατάλαβα αμέσως με το που έγραψες οτι εχεις πηγή καλύτερη απο όλους οτι έκανες αυτο το πραγμα γιαυτο και αν ειδες έγραψα νωρις πτι πρέπει να μπει κεντρική η είδηση

οφείλουμε ολοι να πουμε ενα μεγάλο μπράβο στον κωστή και να πω την αλήθεια ειναι ο μοναδικός που σίγουρα μίλησαν με τον παίχτη ολοι οι άλλοι το κανουν για τα κλικ

ο κώστας το κανει γιατι ειναι αρρωστακι ρε σαν εμάς όλους

μακάρι να ερθει ο παίχτης και ας θυμίζει αρκετά τον αγαπημένο μου τιτικινιο

απορώ εγω που δεν τον πήγαινα το βλεπω οι θιασώτες του τιτικινιο έχουν καταλάβει τι παμε να φέρουμε
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

MANIAKOS έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:

Τι ειανι φλεσουρο μπιλ; :mrgreen:

Καλη επένδυση πιστευω θα Τανε
Φτερο στον άνεμο μανι. Βέβαια απλα να πω πως η φουλαμ εχει ενα σεντερ φορ 100κιλα. Τον matt Smith. Μιλάμε για πραγματικο παικτη ραγκμπι. Παντελως αμπαλος και μονο δύναμη

Ο πιασον εχει τεχνικη αλλα εφαγε δυο τρεις καλες και ρουφηξε το αβγο του. Ξαναλεω μπορει να κανει καριερα αλλα τωρα το σωμα του υστερει.

Αυτοι μου κανανε τρομερη εντύπωση απο φουλαμ

http://www.transfermarkt.com/tom-cairne ... ler/123275. Τρομερος χαφ.

Αντιγκαρι. Τσαπατσουλης αλλα φουλ ενεργεια. http://www.transfermarkt.com/sone-aluko ... eler/42198

Οντοπικ τωρα. Φουλαμ και μπραιτον απο κοντα γκολ γκολ και οβερ παντου. Βαζουν τρωνε. Η μπραιτον πολυ καλη παντως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Παρ 13 Ιαν 2017, 01:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

che4 έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Οριστε και η συνεντευξη που μου παραχωρησε.

ΥΓ.Μπορειτε να την βρειτε και στην κεντρικη σελιδα
"Σύντομα θα έχουμε νεότερα ..."

Το paokmania επικοινώνησε με τον Πέντρο Ενρίκε, που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ και επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις του με τον Δικέφαλο...

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Κώστα Γαλάνη:

Φήμες σε συνδέουν με τον ΠΑΟΚ. Μπορείς να μας πεις κάτι παραπάνω; "Ναι γνωρίζω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Μάλιστα υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση"

Σχετικά με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων: "Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν κανονικά. Σήμερα το βράδυ ο ατζέντης μου θα είναι στη Θεσσαλονικη για να διαπραγματευτεί με τον ΠΑΟΚ"

Για το πότε θα έχουμε κάποιο αποτέλεσμα σχετικά με τις διαπραγματεύσεις: "Σύντομα θα έχουμε νεότερα".
Che4 έγραψε:Οφείλουμε ολοι να πουμε ενα μεγάλο μπράβο στον κωστή και να πω την αλήθεια ειναι ο μοναδικός που σίγουρα μίλησαν με τον παίχτη ολοι οι άλλοι το κανουν για τα κλικ

ο κώστας το κανει γιατι ειναι αρρωστακι ρε σαν εμάς όλους...
+ 1...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

che Εγώ δε βλέπω Λούκας με τίποτα,αν έβλεπα κάτι τέτοιο θα ήμουν ενθουσιασμένος.
Βασικά είναι εντελώς διαφορετικοί παίχτες,ας έρθει με το καλό,να τον δούμε πως ανταποκρίνεται και τα ξαναλέμε.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Μου θυμιζει κατι απο De Blasis,τον παλιο παικτη της Τριπολιτσας
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

MANIAKOS έγραψε:Κ εναν λευκό νοτιαφρικανο η μαυρο Ιάπωνα μετα :mrgreen:
μαυρος δεν ηταν αλλα ο μπατμαν εκανε τα κουμαντα του να μας φερει καποτε μαεζονο μασακιγιο.αλλα ορμηξαν τα αρδ και χαλασαν το ντηλ.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

obanebane έγραψε:che Εγώ δε βλέπω Λούκας με τίποτα,αν έβλεπα κάτι τέτοιο θα ήμουν ενθουσιασμένος.
Βασικά είναι εντελώς διαφορετικοί παίχτες,ας έρθει με το καλό,να τον δούμε πως ανταποκρίνεται και τα ξαναλέμε.

μπανε κοιτά πρέπει να δουμε ολόκληρο ματς απλα εγω βλεπω γρήγορα πόδια καλα τελειώματα δεξί αριστερό και αμα με τζάρτζαρουν πέφτω

λουκας του ΠΑΟΚ

δε λέω για τον άλλον στη λακορουνια ;)
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Αυτο που εμενα με ''φτιαχνει'' πολυ στον παικτη ειναι οτι επαιξε Γαλλια.Στη Γαλλια δεν υπαρχει παικτης που να μην εχει τακτικη παιδεια.Αυτο για μενα ειναι πολυ σημαντικοτερο απο τα γκολ και τις ασσιστ.Το ειχα καταγαψει κι ολας στο αποχαιρετιστηριο αρθρο μου για τον Γκαρι.Γι'αυτο και δηλωνω ξεκαθαρα οτι τον προτιμαω απο παικτες στυλ Στοχ
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Μου θυμιζει κατι απο De Blasis,τον παλιο παικτη της Τριπολιτσας

εσυ να μας πεις ποτε θα τον κλείσει ο μάνατζερ που ειναι σημερα εδω και ασε τον ντεμπλασις :opaokara:

οτι θα μου εφερνες εσυ τον τιτικινιο β δεν το περίμενα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Παρ 13 Ιαν 2017, 01:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Ο παιχτης ειναι πολυ καλος παιδια φετος εχει 2 γκολ κ 2 ασσιστ σε 4 ματς που επαιξε βασικος τα αλλα 9 ματς ηταν αλλαγη κ εμπαινε στο 70 +
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”