Μόνο φέτος κάνει καριέρα ο Ιμπάρμπο? Τι να σε πω έχω μάτι. Όσο για τον Εμποκού δεν τον πήρανε ακόμη και είναι ευκαιρία για τρύπημα. Μην τρελαθούμε καντε τον κόπο να δείτε το βίντεο του Εμποκού και πείτε μου μετά αν αυτός ο παίκτης δε σου δίνει το πρωτάθλημα. Εμποκού σε σχέση με Ιμπάρμπο είναι 2 φορές καλύτερος.sourmenetes έγραψε:Τον εμποκου που τον ειδες;;;επισης τον ιμπαρμπο με 2 παιχνιδια τον εβγαλες καλυτερο του νταλμα...vs40 έγραψε:Δηλαδή ο Γκάρι είναι καλύτερος από Εμποκού?Magpies4 έγραψε:Λοιπόν... Τέλος το κοντρόλ της διαιτησίας απο την ΕΠΟ (όπως και των δικαστών). Τους το κόβει τελείως η ΦΙΦΑ.
Με καθαρό πρωτάθλημα, ούτε καν με νοιάζει αν θα πάρουμε φορ γιατί είμαστε καλύτεροι. Δεν χρειάζεται πια να κερδίσουμε και τους δια(ι)τητές (ΑΑ).
Ο Τζαλμά καλύτερος του Ιμπάρμπο?
Ο Μύστα (ή Ζάιρο) καλύτερος του Γουακάσο? (στο ροτέεισον)
Ο Κλάους καλύτερος του Μπεργκ?
Στο κεντρο είμαστε καλύτεροι πιστεύω, και έχουμε δεμένη άμυνα και λόγω του σοβαρου Ίβιτς. Ο Γκάρυ είναι πολύ ασταθής και χαλάει ένα κάρο επιθέσεις και πάλι βγαίνει ο MVP μας. Όταν θα δέσουν οι ομάδες και θα χαθεί το πρωτάθλημα από το βάζελο, ειδικά αν είναι 50-50, εκεί να δω αντιδράσεις.
Αυτή τη στιγμή αν τους πάρεις μέσα από τα χέρια τον Εμποκού είναι σαν να κάναμε 2 μεταγραφές, γιατί τους τον πήραμε. Σε σύγκριση θα λέω:
Αρ. Εξτρέμ: Έχω Εμποκού, πολύ καλύτερος απο το Βασικό σου Γουακάσο.
Έχεις βάζελε ένα μικρό πλεονέκτημα στη σύγκριση Τζαλμά Ιμπάρμπο.
Έχεις βάζελε ένα μικρό πλεονέκτημα στο Μπεργκ έναντι του Κλάους.
Εχω πλεονέκτημα στο 3ο εξτρέμ Γκάρυ Ροντρίγκες έναντι του δικού σου Λέτο ή ποιον άλλον έχουν.
Η επίθεση οπότε έρχεται στα μέτρα μας. Γινόμαστε ξεκάθαρα καλύτεροι μόνο με μια μεταγραφή. Μετά βάλε και τη ψυχολογική νίκη με τέτοιο τρύπημα. Τους δειχνεις ποιος είναι το αφεντικό και ποια η μικρή ομάδα.
Edit: GoMaRoS, αν διώξουν το Στραματσόνι θα είναι κέρδος για αυτούς. Ήδη πολλοί τους λένε κάνε τις μεταγραφές (κορόιδο) και μετά θα πάρουμε και προπονητή (Οκτώβρη-Νοέμβρη).
Τι να πω...
https://www.youtube.com/watch?v=pz_xGF-mgj4
Gomaros εξτρέμ είναι ο Εμποκού και έχει παίξει Φορ σε μερικά παιχνίδια με Εθνικη Βελγίου. Σε όσα παιχνίδια τον είχα δει με την εθνική Βελγίου (που είναι ομαδάρα), έτριβα τα μάτια μου. Τέτοιο παίκτη μόνο στο μανατζερ έπαιρνα στον ΠΑΟΚ. Έχουμε τα φράγκα, ας σκάσουμε 5εκ στη Βερόνα και ας τον πάρουμε με μεταγραφή, και άσε το βαζελο να κλαίγεται.