Βόλεϊ 2016/17

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Βόλεϊ 2016/17

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Cubano και Miltos Nero*, καλώς ήρθατε! :)

* το Nero που σημαίνει μαύρο;; Από το ne(g)ro..
Miltos Nero

Δημοσίευση από Miltos Nero »

Το nero προέρχεται από την αδυναμία μου στα Ιταλικά και φυσικά το χρώμα που παίρνω κάθε καλοκαίρι...Μαυρίζω και μόνο που περπατάω στην πόλη...Δεν χρειάζομαι καν παραλία....!!!!
Όσο για την ομάδα μας...Θα τη στηρίξουμε και φέτος με αγάπη Διαρκείας...!!!!
Πήγε στα σίγουρα ο Καλμαζίδης....σε παίκτες έμπειρους , που τους ξέρει καλά και τους έχει προπονήσει και στο παρελθόν!
Μεγάλος μέσος όρος ηλικίας , αλλά πολλές παραστάσεις σε υψηλό και παγκόσμιο επίπεδο για το ρόστερ μας φέτος!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Videos του Petkovic

Vladan στο ποδόσφαιρο, Vlado στο volley...παράδειγμα από τα περσινά του μπάσκετ με τους Σέρβους δεν παίρνουμε φαίνεται... :|
Σερβική παροικία το Παλατάκι! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

οπως φαινεται πολυ σημαντικη ενισχυση στην θεση του πασαδορου,ειναι και εμπειρος ο παιχτης,αλλα ας κλεισει πρωτα
με εναν ακραιο επιπεδου φτιαχνουμε δυνατη ομαδα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Miltos Nero έγραψε:Το nero προέρχεται από την αδυναμία μου στα Ιταλικά και φυσικά το χρώμα που παίρνω κάθε καλοκαίρι...Μαυρίζω και μόνο που περπατάω στην πόλη...Δεν χρειάζομαι καν παραλία....!!!!
Όσο για την ομάδα μας...Θα τη στηρίξουμε και φέτος με αγάπη Διαρκείας...!!!!
Πήγε στα σίγουρα ο Καλμαζίδης....σε παίκτες έμπειρους , που τους ξέρει καλά και τους έχει προπονήσει και στο παρελθόν!
Μεγάλος μέσος όρος ηλικίας , αλλά πολλές παραστάσεις σε υψηλό και παγκόσμιο επίπεδο για το ρόστερ μας φέτος!

Ευχαριστώ για την απάντηση! :)

Ο μεγάλος μέσος όρος ηλικίας πιστεύω δεν είναι πρόβλημα, ο Κουρνέτας είδαμε πόσο βοήθησε.. Επίσης και ο Gomes δεν ήταν και κανένα νιάτο πρόπερσι.. Καλή είναι η εμπειρία, χρειάζεται!

Έχω την αίσθηση ότι στο volley είναι κάτι σαν τον τερματοφύλακα του ποδοσφαίρου... Μπορεί να τρέχεις τα 100 μέτρα σε 20 δευτερόλεπτα, αλλά έχεις αποκτήσει την εμπειρία να καταλαβαίνεις το πού και το πώς θα πάει η μπάλα και να διαβάζεις τις κινήσεις του αντιπάλου.. Το stamina δεν είναι το παν.

Ας με διορθώσει κάποιος αν νομίζει ότι κάνω λάθος και θα τον έχουμε ξανά μαζί μας τον 15αύγουστο :)
Miltos Nero

Δημοσίευση από Miltos Nero »

Σπουδαίος Παίκτης ο Βραζιλιάνος...Σημαντική και σίγουρη λύση....Σωστή η επιλογή του από Καλμαζίδη...Δύο Πρωταθλήματα με Ολυμπιακό πήρε...Αν το λέει ακόμη η καρδιά του , παρά την ηλικία του θα κάνει μεγάλα πράγματα στο παλατάκι....!!!!

Leonardo Caldeira

Nationality : Brazilian
Height : 195
Position : Position 4 + reception
TEAMS :

2015/2016: Volei Canoas (Brazil Superliga)
2014/2015: Besiktas (Turkey)
2013/2014: Olympiakos (Greece)
2012/2013: Pamvochaikos (Greece)
2011/2012: Chaumont (France)
2010/2011: Forli (Italy)
2009/2010: Olympiakos (Greece)
2008/2009: Syros (Greece)
2007/2008: Reina Crema (Italy)
2006/2007: Santa Croce (Italy)
2005/2006: Fonte Bastardo (Portugal)
2004/2005: Araraquara (Brazil Superliga)

TITLES:

Cup Champion in Greece 2010 and 2014
League Champion in Greece 2009/10 and 2013/14
Italy A2 League Champion 2005/2006
3 Seasons MVP of League in Greece
France ProB Champion 2001/12
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

33 μια χαρα ηλικια νομιζω ειναι για βολευμπολιστας

εδω που τα λεμε για 7 ματς την χρονια τους παιρνουμε ολους αυτους,δεν εχουμε και καμια ανταγωνιστικη λιγκα :)
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Μπράβο Milito nero...O Καλντέιρα είχε πολύ καλά ποσοστά τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα στην Ελλάδα απλά δεν γνωρίζω σε ποια κατάσταση βρίσκεται....Αν γνωρίζει κάποιος φίλος, ας ενημερώσει...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Πραγματικα μπραβο στον φιλο που το βρηκε.
Αν και δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι τωρα ο παιχτης απο τα νουμερα που βλεπω ειναι οντως πολυ καλα εξαλλου εχει περασει απο την χωρα μας εχοντας παρει και πρωταθληματα εδω και γνωστης του Καλμα.
Εξαιρετικα θα λεγα :D :opaokara:
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Miltos Nero έγραψε:Παλικάρια έλυσα τον γρίφο του ακραίου...χάρη στη αγάπη μου για το βόλλευ και φυσικά την τεράστια βοήθεια του aver!!!
B...Brazilian , L...Leonardo , C...Caldeira , O....Olympiacos , S....Syros , V...Volei Canoas !!!!!
Απο την πρωτη μερα που γραφτηκα κ γω εδω μεσα ποτε δεν ειπα ψεμα στα ΑΛΑΝΙΑ κ το ξερουν.
Απο την στιγμη που το βρηκες εννοειτε οτι θ πω την αληθεια. Ναι αυτος ειναι. Μονο που σου τελος το V.... Εγω εβαλα βραχατι που εχει παιξει. Του καναμε προταση ολα πανε καλα κ ειμαστε στην ανταλαγη συμβολαίων. Ο παιχτης ειναι κανονικος νικητης τεραστια εμπειρια. Καλος στο μπλοκ κ στην επιθεση. Στο σερβις οχι τοσο δυνατο το κανει κυματιστο οπου μπερδευει τον αντιπαλο.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Καλημερα σε ολους και ενα καλως ηρθατε στα καινουρια μελη....
Εαν υποθεσουμε οτι ισχυει η παροιμια καθε εμποδιο για καλο τοτε μια χαρα μας καθησε η αποπομπη του καλβο..γιατι λαμβανοντας υποψη τα λεγομενα συμφουρομιτων που κατεχουν το αθλημα δεν εχει καμια σχεση ο βλαντο με τον καλβο..αν κ μια ματιά στο βιογραφικο αρκει να καταλαβεις..μπραβο σε διοικηση και προπονητη..αντε ο ακραιος τωρα..
Αβερ πολλα μπραβο και ενα μεγαλο ευχαριστω για τις αποκλειστικες ειδησεις...
Μπορεις λιγο να μας πεις δυο λογια για πετκοβιτς και καλντειρα και κατα ποσο δυνατη θα ειναι η ομαδα σε σχεση με αλλες χρονιες;;(θεωρητικα παντα)...και εαν δν βαριέσαι μια θεωρητικη συγκριση με τον ανωμαλο εχθρο...συγγνωμη για το πρηξιμο..
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ειμαι πολυ χαρουμενος για την επιλογη του πασαδορου και μακάρι να κλείσει ο Πετκοβιτς.1.98 ο Πετκοβιτς που ισχυροποιεί το μπλοκ μας σε μεγάλο βαθμό.Εχω τις επιφυλάξεις μου όμως για τον Βραζιλιάνο.Με δεδομένο οτι ο ένας μας ακραίος ο Σαφρανοβιτς ειναι 1.94,αν δεν κανω λαθος,δεν είναι και ιδιαίτερα αθλητικός και δεν διαθέτει jump service... περίμενα ο δεύτερος ακραίος μας να εχει περισσότερες επιθετικές αρετές,περισσοτερο ύψος ίσως και φυσικά να διαθέτει ισχυρό jump service.Απο την άλλη εμπιστευομαι τον Κάλμα και τις επιλογές του απεριόριστα.Οποτε μακάρι να κλείσει κι ο Καλντειρα.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Aver μιας και δειχνεις οτι το κατεχεις το αθλημα καλυτερα απο εμας δωσε μας τα φωτα σου....με πετκοβιτς και καλντειρα χτυπαει ολους τους τιτλους και φετος ο ΠΑΟΚ????ο πετκοβιτς θα ειναι ο καλυτερος πασαδορος στο πρωτθλημα μακραν μονο απο το βιογραφικο του το καταλαβαινει κανεις,ο καλντειρα θα ειναι καλυτερος του χιμενεζ???υστερουμε σε κεντρικους δεν πιστευεις???παιδια αν γνωριζει καποιος ποτε ειναι η προθεσμια για διαρκειας???παμε ολοι ενα ντου ενα πενηνταρικακι ειναι...εγω περιμεν την ολοκληρωση του ροστερ τωρα θα παρω :D
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

O Leonard Caldeira εχει και κανάλι στο youtube που ανεβάζει τα παιχνιδια του ,απο φετινο παιχνίδι.
https://www.youtube.com/watch?v=leQlAwUNYGo
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Unpsofable78 έγραψε:Ειμαι πολυ χαρουμενος για την επιλογη του πασαδορου και μακάρι να κλείσει ο Πετκοβιτς.1.98 ο Πετκοβιτς που ισχυροποιεί το μπλοκ μας σε μεγάλο βαθμό.Εχω τις επιφυλάξεις μου όμως για τον Βραζιλιάνο.Με δεδομένο οτι ο ένας μας ακραίος ο Σαφρανοβιτς ειναι 1.94,αν δεν κανω λαθος,δεν είναι και ιδιαίτερα αθλητικός και δεν διαθέτει jump service... περίμενα ο δεύτερος ακραίος μας να εχει περισσότερες επιθετικές αρετές,περισσοτερο ύψος ίσως και φυσικά να διαθέτει ισχυρό jump service.Απο την άλλη εμπιστευομαι τον Κάλμα και τις επιλογές του απεριόριστα.Οποτε μακάρι να κλείσει κι ο Καλντειρα.
Εχω την εντυπωση οτι κανεις λαθος...jump service εχει ο σαφρα...
Αβερ περιμενω απαντησεις στον λαο σου.... :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”