4.Marin Leovac
Re: 4.Marin Leovac
Για μένα υπήρξε τίμιος παίχτης δυο χρόνια κι ό,τι μπορούσε το έδωσε. Έχει κλείσει όμως ο κύκλος του στην ομάδα και το δείχνει όσο πιο καθαρά μπορεί. Είναι μια εκκρεμότητα που έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ κι ένα μήνα, αν όχι από την αρχή του καλοκαιριού. Κι όχι φυσικά με αντικαταστάτη του τον Λεβέκ.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Ο Βαρελα,ειναι της μοδας αλλωστε,ομαδα με 20 μυρια μπατζετ και παιζει μπακ ενα στοπερ,γιατι να μη γινουν δυο;
θα επαιζε ο λεβεκ αν δεν εβγαζε τα 2/3 της χρονιας στην κερκιδα λογω τραυματισμων...αυτο ομως φανταζομαι το ηξεραν οταν τον εφεραν...
απο την αλλη υπηρχε και ο γιαννουλης ο οποιος ειναι ενας φυσιολογικος αριστερος μπακ αλλα βιαστηκαμε να τον στειλουμε αρων αρων...παντως αυτη τη στιγμη ειναι 2 επιπεδα πανω απο τον προκλητικο κροατη...
απο την αλλη υπηρχε και ο γιαννουλης ο οποιος ειναι ενας φυσιολογικος αριστερος μπακ αλλα βιαστηκαμε να τον στειλουμε αρων αρων...παντως αυτη τη στιγμη ειναι 2 επιπεδα πανω απο τον προκλητικο κροατη...
Όχι, πρώτα ο Μαλεζάς δεν επιτρέπει σουτ σε πρώτο χρόνο και τελικά ο Βαρέλα είναι αυτός που βάζει το πόδι και κόβει το πλασέ του Γιακουμάκη.Mattias_g4 έγραψε:Εγώ ξέρω ο Λέοβατς μας έσωσε από το 0-1 στην τελευταία φάση του αγώνα...
Ειναι μετριος κ τωρα κακος όπως περσι για καν διμηνο
Μακρι πωληση αλλα το θεωρώ δυσκολο
Μακρι πωληση αλλα το θεωρώ δυσκολο
- painkiller4
Δεν είναι ότι είναι μόνο κακιστος σε όποιο ματς εμφανίστηκε αλλά κυρίως σαν να είναι ένας που τα χει γράψει όλα. Παντελώς αδιάφορος λες και πήρε μεταγραφή και τον βάζουν με το ζόρι και παίζει.Odi έγραψε:Βρωμάει αδιαφορία.

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- efthimis_paok
Μία φάση που θα μου μείνει από χθες: Χάνεται η μπάλα στην επίθεσή και βγαίνουν στην κόντρα από αριστερά μας.
Κυνηγάει μόνο ο Μπίσε που στο τέλος παραχωρεί πλάγιο λίγο πριν τη γραμμή του άουτ. Και όταν εκτελείται το πλάγιο, εμφανίζεσαι κι εσύ. Αν δεν θες, στο καλό.
Κυνηγάει μόνο ο Μπίσε που στο τέλος παραχωρεί πλάγιο λίγο πριν τη γραμμή του άουτ. Και όταν εκτελείται το πλάγιο, εμφανίζεσαι κι εσύ. Αν δεν θες, στο καλό.