25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
Ναι , έκανε κ ο Ολσεν μια έξοδο , κ άφησε την μπάλλα επειδή δεν έιδε ότι ερχότανε επιθετικός (δεν είδα ποιός ήτανε) .
Κ ευτυχώς δεν φάγαμε κ 3ο ...
Κ ευτυχώς δεν φάγαμε κ 3ο ...
Ο τερματάς θα κάνει λάθη. Όλοι μα όλοι κάνουνε λάθη. Ακόμη και Ντε χέα.Odi έγραψε:Καλά ας έμπαιναν οι 2 φάσεις του Κλάους που ο Ρομπέρτο βγαίνει στο γάμο του καραγκιόζη και θα βλέπαμε για ποιον Ρομπέρτο θα μιλούσαμε.
Κάνουμε κακό στους εαυτούς μας αλλά και στον Όλσεν με το να έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις που μπορεί να είχαμε από τον ρομπέρτο.
Ο Ολσεν κάνει 500 χιλιάρικα και ο Ρομπέρτο 5 εκατομύρια. Δώσε κι εσύ 5 εκατομύρια να πάρεις Ρομπέρτο.
Ούτε τους συγκρίνω,ούτε τις ίδιες απαιτήσεις έχω.Μεγάλα λάθη έκανε και ο Ρομπέρτο σήμερα,απλά δεν έγιναν γκολ.
Πριν λιγες μερες λοιδωρηθηκα απο καποιους ειδημονες της θεσης του τερματοφυλακα και ΔΥΣΤΥΧΩΣ σημερα δικαιωνομαι με βαση την εικονα του αγωνα.
Πρεπει να το παρουμε χαμπαρι οτι τερμα δεν εχουμε(δεν φταιει σημερα για κανενα απο τα δυο γκολ).
Σε 3 περιπτωσεις φανηκε οτι υπαρχει σοβαρο προβλημα με τον Ολσεν και οσοι τις ειδαν ή τις θυμουνται καλως.
Δεν μ αρεσει να κραζω κανενα παικτη που φοραει την φανελα της ομαδας αλλα δεν αντεχεται να βλεπω να γινεται το ασπρο-μαυρο οταν προκειται για την αποδοση του.
Τον πηραμε βαση του βιογραφικου του ειτε θελουμε να το καταλαβουμε ειτε οχι.Οπως ειπε ενα αλλο παλικαρι,απο τις 10τοσες μεταγραφες ειναι λογικο να μην βγουν οι 3-4 ισως και παραπανω.Ε αυτη δεν θεωρω οτι μας βγηκε.
Ο τερματοφυλακας υπαρχει για να σου δινει βαθμους και να εμπνεει εμπιστοσυνη και σιγουρια στην ομαδα.
Περιμενω να μου πειτε ποιον απο εσας σας εμπνεει εμπιστοσυνη και σιγουρια;
Πρεπει να το παρουμε χαμπαρι οτι τερμα δεν εχουμε(δεν φταιει σημερα για κανενα απο τα δυο γκολ).
Σε 3 περιπτωσεις φανηκε οτι υπαρχει σοβαρο προβλημα με τον Ολσεν και οσοι τις ειδαν ή τις θυμουνται καλως.
Δεν μ αρεσει να κραζω κανενα παικτη που φοραει την φανελα της ομαδας αλλα δεν αντεχεται να βλεπω να γινεται το ασπρο-μαυρο οταν προκειται για την αποδοση του.
Τον πηραμε βαση του βιογραφικου του ειτε θελουμε να το καταλαβουμε ειτε οχι.Οπως ειπε ενα αλλο παλικαρι,απο τις 10τοσες μεταγραφες ειναι λογικο να μην βγουν οι 3-4 ισως και παραπανω.Ε αυτη δεν θεωρω οτι μας βγηκε.
Ο τερματοφυλακας υπαρχει για να σου δινει βαθμους και να εμπνεει εμπιστοσυνη και σιγουρια στην ομαδα.
Περιμενω να μου πειτε ποιον απο εσας σας εμπνεει εμπιστοσυνη και σιγουρια;
Το ίδιο λέμε.Odi έγραψε:Ούτε τους συγκρίνω,ούτε τις ίδιες απαιτήσεις έχω.Μεγάλα λάθη έκανε και ο Ρομπέρτο σήμερα,απλά δεν έγιναν γκολ.
Ο ΠΑΟΚ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ τερματοφυλακα εδω και τριαντα χρονια.
Δεν εχει υπαρξει ουτε ΕΝΑΣ που να μη σχολιαστηκε ως ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ. Ουτε ΕΝΑΣ που να περιβληθηκε με εμπιστοσυνη.
Τα συμπερασματα δικα σας.
Υγ. Α ναι! Ο Φερναντεζ! Ευτυχως διαψευστηκα. Δεν εχουμε προβλημα με τους τερματοφυλακες, ξερουμε πως παιζεται η θεση και τι αναγκες εχει, βλεπουμε οτι ΔΕΝ ειναι ψυχολογικο το προβλημα του Ολσεν και απλα διακρινουμε οτι κι αυτος ειναι ανικανος.
Δεν εχει υπαρξει ουτε ΕΝΑΣ που να μη σχολιαστηκε ως ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ. Ουτε ΕΝΑΣ που να περιβληθηκε με εμπιστοσυνη.
Τα συμπερασματα δικα σας.
Υγ. Α ναι! Ο Φερναντεζ! Ευτυχως διαψευστηκα. Δεν εχουμε προβλημα με τους τερματοφυλακες, ξερουμε πως παιζεται η θεση και τι αναγκες εχει, βλεπουμε οτι ΔΕΝ ειναι ψυχολογικο το προβλημα του Ολσεν και απλα διακρινουμε οτι κι αυτος ειναι ανικανος.
προσωπικα τον Χαλκια τον εμπιστευομουν.Ο πιο σταθερος τα τελευταια χρονια.Τον Ολσεν απλα τον πιστευω.rainmaker έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ τερματοφυλακα εδω και τριαντα χρονια.
- desperando
- Επικοινωνία:
το μεγαλύτερο πρόβλημα μας είναι Ότι κρίνουμε τους παίκτες μας με βάση το συναίσθημα και όχι αυτό που πραγματικά βλέπουμε.
νομίζουμε ότι όλοι είναι παικταράδες
ποιος Ρόμπερτ Έχω ολσεν
ποιος φορτουνης έχω πελκα
ποιος κασαμι έχω κάτσε χαχαχαχαχα
νομίζουμε ότι όλοι είναι παικταράδες
ποιος Ρόμπερτ Έχω ολσεν
Στην θέση μεγάλο ρόλο παίζει η ψυχολογία και αυτήν στοχεύσαν να την μαμησουν με τα αφιερώματα στις γκάφες για μια αμφιλεγόμενη φάση της Πέμπτης. Ας έπαιζαν και αφιερώματα ενόψη του μάτς για το πως τα κατέβασε τα ρολά ο Ολσεν απέναντι στον γάβρο πέρσυ και να δείτε διαφορά ψυχολογίας, ίοως να είχαμε καλύτερες αντιδράσεις στα γκολ. Η εγκληματική όμως το δούλεψε σωστά και όχι μόνο δεν έπαιξε τέτοια αφιερώματα αλλά τον απόδομησαν.
ΕΙΧΕ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΟΛΣΕΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΓΚΕΙ. ΕΙΔΑΤΕ ΕΝΑ έστω ΕΝΑ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ; . ΕΙΔΑΤΕ ΕΝΑ έστω ΕΝΑ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΓΚΕΙ;[
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΤΣΛ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΓΚΕΥ;
ΕΙΧΕ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΟΛΣΕΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΓΚΕΙ. ΕΙΔΑΤΕ ΕΝΑ έστω ΕΝΑ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ; . ΕΙΔΑΤΕ ΕΝΑ έστω ΕΝΑ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΓΚΕΙ;[
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΤΣΛ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΓΚΕΥ;
Καλό είναι και αυτό ΠΑΟΚ είμαστε εξάλλου.
Να τους στηρίζουμε ενώξέρουμε ότι μπορεί να υστερούνε.
Μου θυμίζει τι συζήτηση που γινόταν πρόπερσι ειδικά με Κλάους-Μπεργκ.
Το ζήτημα είναι να μην ισοπεδώνουμε ή πετάμε στα ουράνια.

Μου θυμίζει τι συζήτηση που γινόταν πρόπερσι ειδικά με Κλάους-Μπεργκ.
Το ζήτημα είναι να μην ισοπεδώνουμε ή πετάμε στα ουράνια.
Γιατι δεν μας τις δειχνεις εσυ που εισαι το ματι του αετου?VAGGT έγραψε: Σε 3 περιπτωσεις φανηκε οτι υπαρχει σοβαρο προβλημα με τον Ολσεν και οσοι τις ειδαν ή τις θυμουνται καλως.
;
Ποιος Ρομπερτο ρε πλακα κανετε? Που πηγαιναν οι μπαλες ακριβως πανω του? Κι οπως ειπε ο οντι να μην που αν ειχε κανει ο Ολσεν τις εξοδους του.
στο 1ο συμφωνουμεdesperando έγραψε: ποιος Ρόμπερτ Έχω ολσεν
στο δευτερο διαφωνω
στο τριτο συμφωνω για την συγκριση αν και σε σχεση με τον Σαμπο δεν βλεπω να υπερτερει καπου ο Κασαμι.
Ο κασαμι ειναι ορισμός οκταριου απλα ήθελε να φυγει
Και παρότι νεότερος του σαμπο π καλυτερος και έτοιμος
Και παρότι νεότερος του σαμπο π καλυτερος και έτοιμος