8. Χάρης Χαρίσης
Re: 8. Χάρης Χαρίσης
Κανέναν δεν εκθέτει τρέξιμο με πάρα πολλά λάθη.... Στα Γιάννενα έκανε λιγότερα λάθη.... Πρέπει να δουλέψει πολύ για να είναι στο ροστερ.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει αξία, αλλά πρέπει να βάλει πολύ μυαλό στο παιχνίδι του.eorptol1 έγραψε:Όχι δεν ήταν αδικημένος ταλαντούχος αλλά πολύ επιπόλαιος ελπίζω να αλλάξει
- john4serres
Οχι μονο εκτεθεσε τον Βλάνταν, αλλα εβγαλε και amber alert για τους εξαφανισμενους Τσιμιροτ και Κανιας που δεν εβγαλαν 2η μπαλιά.
Δηλαδή τώρα πρέπει να δεχθούμε ότι ο Χαρίσης είναι καλύτερος του Τσίμιροτ, του Κάνιας και του Σακχοφ?
Χθες ναι ήταν καλύτερος γιατί είναι ξεκούραστος.
Χθες ναι ήταν καλύτερος γιατί είναι ξεκούραστος.
Για πει καποιος οτι ενας παικτης ειναι αδικημενος πρεπει να βρισκεται διπλα στην ομαδα 24 ωρες.
Δεν νομιζω ο Ιβιτς και ο καθε Ιβιτς να εχει ενα εργαλειο και να μη το χρησιμοποιει ηθελημενα απο τη στιγμη που η χρησιμοποιηση του δεν εχει ρισκο,καθως εαν παιξει καλα γινεται ο κοουτς που βγαζει ασσους απο το μανικι και αν δεν παιξει καλα γινεται ο ''σας τα λεγα,το παιδι δεν κανει" προπονητης.
Νομιζω οτι αν εγω τυγχανει να γνωριζω την εξωγηπεδικη ζωη του φανταζομαι οτι ο προπονητης του θα εχει αλλους 10+ λόγους...
Μακαρι να μας εβγαινε η εστω να μας βγει γιατι τα χαρακτηριστικα του ειναι πολυτιμα αλλα πρεπει να καταλαβουμε οτι με το στανιο δεν γινονται οι παικτες παικταραδες.
Δεν νομιζω ο Ιβιτς και ο καθε Ιβιτς να εχει ενα εργαλειο και να μη το χρησιμοποιει ηθελημενα απο τη στιγμη που η χρησιμοποιηση του δεν εχει ρισκο,καθως εαν παιξει καλα γινεται ο κοουτς που βγαζει ασσους απο το μανικι και αν δεν παιξει καλα γινεται ο ''σας τα λεγα,το παιδι δεν κανει" προπονητης.
Νομιζω οτι αν εγω τυγχανει να γνωριζω την εξωγηπεδικη ζωη του φανταζομαι οτι ο προπονητης του θα εχει αλλους 10+ λόγους...
Μακαρι να μας εβγαινε η εστω να μας βγει γιατι τα χαρακτηριστικα του ειναι πολυτιμα αλλα πρεπει να καταλαβουμε οτι με το στανιο δεν γινονται οι παικτες παικταραδες.
- ΑποστόληςΑ
Δεν ήταν μόνο καλύτερος. Ίσως να μην ήταν καθόλου. Έπαιξε όμως με ψυχή, ενώ οι άλλοι δύο ήταν ψόφιοι.
Δεν καταλαβαίνω πως σας άρεσε χθες όταν εκτός από τρέξιμο δεν έκανε απολύτως τίποτα ουσιαστικό.
Και δεν αναφέρομαι στην φάση που δεν πρόλαβε να σπρώξει μέσα των μπάλα.
Θυμάμαι 3 φάσεις στο πρώτο ημίχρονο που ενώ έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε ευκαιρεια κάνει λάθος και σταματάει η φάση.
Επίσης η φάση που παίρνει κίτρινη θα μπορούσε να δοθεί και κόκκινη απευθείας.
Τον βάζω στην ίδια κατηγορία με Πέλμα Κιτσιου Κουλουρη, δεν κάνουν γιατί δεν μπορούν να δώσουν αυτό που χρειάζεται η ομάδα.
Προσωπικά δεν μου κάνουν ούτε για αλλαγή στο 75.
Παράδειγμα ο Πελκας χθες. Τον κατάλαβε κανείς ότι μπήκε ?
Και δεν αναφέρομαι στην φάση που δεν πρόλαβε να σπρώξει μέσα των μπάλα.
Θυμάμαι 3 φάσεις στο πρώτο ημίχρονο που ενώ έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε ευκαιρεια κάνει λάθος και σταματάει η φάση.
Επίσης η φάση που παίρνει κίτρινη θα μπορούσε να δοθεί και κόκκινη απευθείας.
Τον βάζω στην ίδια κατηγορία με Πέλμα Κιτσιου Κουλουρη, δεν κάνουν γιατί δεν μπορούν να δώσουν αυτό που χρειάζεται η ομάδα.
Προσωπικά δεν μου κάνουν ούτε για αλλαγή στο 75.
Παράδειγμα ο Πελκας χθες. Τον κατάλαβε κανείς ότι μπήκε ?
- john4serres
Γενικά ο χαρισης αν κ εχει πολυ αξιόλογα χαρακτηριστικά όπως ταχυδυναμικη, σουτ κλπ ωστόσο οποτε παιζει στο κέντρο μας τοτε το ματς γίνεται Ροντέο. Δηλαδή ούτε ρυθμό ούτε τπτ, μόνο συνεχές τρανζισιον. Κ φυσικά αυτα δεν τα λεω με βάση το χθεσινό 10λεπτο
Ίσως να τον δοκίμαζε καποιος δεξί μπακ...
Ίσως να τον δοκίμαζε καποιος δεξί μπακ...
- ΑποστόληςΑ
εκει που πηγαινεις θα μπορεσεις να εχεις αποκλειστικα το μυαλο σου στη μπαλα...πιστυεω η εξελιξη σου θα ειναι μεγαλη το χρειαζοσουν κατι τετοιο...
καλη επιτυχια να εχεις
καλη επιτυχια να εχεις

- pisakaipoupoula
τον καραγουστάρω σαν παίκτη και προσωπικότητα....κρίμα...20-21 χρονών τη τρέλα μου μέσα
Μακάρι να αρπάξεις την ευκαιρία που σου δίνεται και να εξελιχθεις γιατί ικανότητες έχεις.
Υ.Γ. Δεν πιστεύω εκεί που πας να αλλάξεις το χρώμα των παπουτσιών σου;
Υ.Γ. Δεν πιστεύω εκεί που πας να αλλάξεις το χρώμα των παπουτσιών σου;