Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από obanebane »

Για εκτος εδρας ματς μια χαρα σταθηκε η κουλα, το κακο με αυτους ειναι οτι πιστευουν οτι ειναι για περισσοτερα αλλα δεν ειναι.
Απο τις 16 ομαδες μονο οι 8-9 ειναι σε καλο επιπεδο αυτη την εποχη,οι υπολοιπες ειναι απροετοιμαστες και με αδεια ροστερ.
Το κακο ειναι οτι με ολες τις καλες ομαδες της λιγκας παιζουμε στις πρωτες αγωνιστικες του πρωταθληματος.
Πανθρακικος,πλατανιας,καλονη,πανιωνιος,λεβαδειακος αυτη την εποχη ειναι αστειες ομαδες.
Με ποσους απο αυτους παιζουμε τις πρωτες 9 αγωνιστικες;
Ολως τυχαιως με κανεναν.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Thanix έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:
black death έγραψε:Πάντως αυτοί μάλλον δεν συμφωνούν ότι έπαιξαν καλά.

http://i.imgur.com/Uvd2PhC.jpg

Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ τον Τσιριγώτη να λέει καλό λόγο για τον ΠΑΟΚ σε ματς που δεν έχει κάνει ευκαιρία, ακόμα κι αν παίζουμε στο Καμπ Νου. 8-)
Λυπάμαι που με βλέπεις έτσι, αλλά εγώ έχω όνειρα για την ομάδα μου. Με πιάνει στεναχώρια να βλέπω συνοπαδους να έχουν ρίξει τόσο πολύ τον πήχη και να μου λένε ότι για τον ΠΑΟΚ είναι απαραίτητος ο τζιολης, ή ότι οτζαβελλας είναι μια χαρά και δεν χρειαζόμαστε αμυντικό. Όταν βλέπεις ότι τον τζιολη οι βαζελες τον έδιωξαν χρόνια πριν ή ότι εάν αφήσεις ελεύθερο τον τζαβελλα θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε ποιες ομάδες θα εκδηλωναν ενδιαφέρον (βλέπε σαλπι ). Εγώ νιώθω ΠΑΟΚ, πίστεψέ με
Αδερφέ σαν γενική σκέψη δεν έχεις άδικο...αλλα αν δεν είσαι 50αρης να έχεις δει ΠΑΟΚ1970-1980 τότε
Πάλι καλα που είδαμε λίγο ΠΑΟΚ από το 2009 και μετά!
Γκαρσία, κονσεισαο, βιερινια, κοντρερας, μαγκντι, τουρσουνιδης ζαγορακης, φρατζεσκος,ολιβαρες, ναγκμπε, εγκωμιτης ακόμα ακόμα.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Γκαρσια κονσεισαο βιερινια κοντρερας σε μια ομάδα μετά το 2009 και οι υπόλοιποι σε ακόμα 2 σχετικά καλες ομάδες που ειχαμε τα τελευταία 25 χρονια... ήταν περισσότερα τα μέτρια χρονια μας από αυτά που αναφέρεις. Όπως επίσης οι απίθανοι έως αστείοι παίχτες που έχουν φορέσει την απρομαυρη φανέλα δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ιδιαιτερα αδυνατη βλεπω την Καλλονη φετος
καλο υποβιβασμο
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

(για το ποστ του τσιριγώτη)

Ο Τζιόλης έφυγε από τον ΠΑΟ
α. αρχικά δανεικός στη Βερντερ
β. τη χρονιά που δώσανε καμια 35αριά εκατομμυρια στο ρόστερ τους, όταν αγόρασαν σισε (μαρσέιγ), λέτο (λιβερπουλ) και κατσουράνη (μπενφίκα) και είχαν και το ζιλμπερτο και τον καραγκούνη. Δηλαδή στη θέση του είχαν Κατσουρ, Ζιλμπερτο, Καραγκούνη, Σαριέγκι.
Τη χρονιά εκείνη πήραν το νταμπλ. Δεν ήταν καμια μέτρια ομάδα και δεν τον διώξαν ως "παλτό".
Εμείς τον πήραμε στα 28 του και ενώ είχε πάρει παραστάσεις από Βερντερ, Μονακό και Σαντατερ.
Το να γράφεις ότι πήραμε τα ρετάλια του βάζελου δεν είναι και πολύ ακριβές δηλαδή. Να μου πεις για δάρλα, τσίγκα, τόργκελε, σπυρόπουλο θα το καταλάβαινα.

Επίσης, ότι μια ομάδα "διώχνει" έναν παίκτη δε σημαίνει πάντοτε ότι κάνει και καλά.
Εμείς ας πούμε διώξαμε κάποτε το Σκαρτάδο 32 χρονών και μετά πήγε και έπαιξε εξαιρετικά σε Ηρακλή και Ολυμπιακό (στα 35 του). Μάλλον μαλακία είχαμε κάνει ;)
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

αν βρουμε ανοιχτες αμυνες σαν αυτη της χθεσινης καλλονης , θα εχουμε ρεκορ στο σκορ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ξεχασανε την καμπαλα οι λιγδες ......και δεν εχουν περασει 3 μερες .....πανε για πρωταθλημα
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Καλά, ας ονειρεύονται, θα έρθουν και τα για αυτούς καρπαζιες μπόλικες
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

john4serres έγραψε:αν βρουμε ανοιχτες αμυνες σαν αυτη της χθεσινης καλλονης , θα εχουμε ρεκορ στο σκορ.
Δε θα βρούμε.
9/10 ματς θα παίζεις με κλειστές άμυνες.
Αυτή την άσκηση είχαν να λύσουν, χρόνια τώρα. Δεν είναι φετινό, δεν πέφτει κανείς από τα σύννεφα.
Να φτιάξουν μια ομάδα να τρυπάει τα ταμπούρια και τα λεωφορεία.
Με 0,75 σεντερ φορ όμως χλωμό.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Παντως στα ως τωρα ματς που εχω δει η αεκ παιζει καλυτερα απ ολους δυστυχως. Δε με πειραζει να τερματισω πισω απο βαζελο και αντζουγιες φετος αλλα πισω απο τα χανουμια με χαλαει πολυ

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Χάρμα ιδεσθαι χτες, μισή τελική

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

aquila έγραψε:Παντως στα ως τωρα ματς που εχω δει η αεκ παιζει καλυτερα απ ολους δυστυχως. Δε με πειραζει να τερματισω πισω απο βαζελο και αντζουγιες φετος αλλα πισω απο τα χανουμια με χαλαει πολυ

σε αρεσε με την ξανθη ?
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Ε μ αρεσε ενταξει δεν ηταν και η μπαρτσα αλλα απο τους υπολοιπους μεγαλους μου φανηκε η πιο επικινδυνη, αλλαζαν και πεντε δεκα μπαλιες και επαιζαν καθετο ποδοσφαιρο.. Ο βαζελος κι ο γαυρος ηταν τυχεροι και παιζανε με πολυ κατωτερες ομαδες

παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

οταν θα αρχισει τα 0-0 στο ΟΑΚΑ θελω να τους δω τους Αεκτσηδες..
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Ε όχι και διώξαμε το Σκαρτάδο! Για τα λεφτά του Ολυμπιακού έφυγε που τότε τον ήθελε για λίμπερο που θα βγάζει την ομάδα στην επίθεση.

Τι έγινε ρε; Τρία σέντερ φορ πήρε ο χοντρός; Κι εμείς παλεύουμε για ένα; :lol:

Έρχεται ο Μπερμπάντης; Θα κλείσουμε και δεκάρι;!!! Ο Σάλπι στην Μπάρτσα για δεξί μπακ;;;!!!Κοσμογονία!
4 ώρες μόνο έλειψα μόνο αφού!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”