Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Άαααρα άααλλο είναι το πρόβλημααα!
Ταξικό! !!!!!!
Ταξικό! !!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Κυρ 11 Ιουν 2017, 17:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ρε μπαρλοου
μηπως καταπιες μαλακο μαγνητη?
μηπως σκληρο?
κατι θα εκανες δεν μπορει
μηπως επεσες απο την κουνια μικρος?
μηπως σκληρο?
κατι θα εκανες δεν μπορει
μηπως επεσες απο την κουνια μικρος?
- desperando
- Επικοινωνία:
Γιατί τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά?barlow4 έγραψε:ντεσπε?εκραζα γιωργη πριν μπει στο δσ?
πλακα πλακα εκραζα.
αντε να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.
Γενικά μιλάω,καθώς δεν μπορώ να παρακολουθώ και μου είναι και αδιάφορο ποιος γράφει τι
Αλλά το ότι πέφτει κραξιδι στον Γιώργο επειδή είναι μέλος στο ΔΣ είναι ψέμα, γιατί και πριν μπει στο ΔΣ το ίδιο πανηγύρι γίνονταν.
ζηλευεις γιατι δεν εχεις "νεκταρ"
ζηλευεις γιατι δεν εχεις ξυλοφουρνο
ζηλευεις γιατι ο καταψυκτης σου δεν εχει αγριογουρουνα
παρα μονο φασολακια και μπαμιες
εγω ειμαι καλος Χριστιανος,ελα να μοιραστουμε τους...."χιτωνες" μου
Πολύ μεγάλο ψέμα τον κράζανε και πριν μπει στο ΔΣ τα σχόλια είναι εδώ.....και δεν μιλάω για τον Κεν.....τότε ενδιαφέροταν για τον Ιβάν γιατι λέει τον εκθέτειdesperando έγραψε:Γιατί τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά?barlow4 έγραψε:ντεσπε?εκραζα γιωργη πριν μπει στο δσ?
πλακα πλακα εκραζα.
αντε να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.
Γενικά μιλάω,καθώς δεν μπορώ να παρακολουθώ και μου είναι και αδιάφορο ποιος γράφει τι
Αλλά το ότι πέφτει κραξιδι στον Γιώργο επειδή είναι μέλος στο ΔΣ είναι ψέμα, γιατί και πριν μπει στο ΔΣ το ίδιο πανηγύρι γίνονταν.
να ανοιξει η γη να με καταπιει
μονο την πρωτη σελιδα διαβασα κ εφριξα.οχι οτι διαφωνω βεβαια με τον εαυτο μου.απλα αντε να αποδειξω οτι δεν εχω εμπαθεια.ξεφτιλιστηκα..
λοιπον.επειδη προβληματιστηκα καθισα και το εψαξα.μπορω να υπερασπιστω τον εαυτο μου.περα απο την πρωτη σελιδα που λεω και καλα οτι εβαλε ο ιβαν το γιο του το επομενο σχολιο ειναι στη σελιδα 56.και αυτο για το γιο του δεν εκανα και κανενα καυγα.αλλα οικογενειοκρατια ,να βολεψουμε τα παιδια μας,καπως ετσι(ξερει ο κωστας) κ παλι χιουμοριστικα.
και απο την 56 ειναι τα θεματα των τελευταιων ημερων που πηρε φορα ο γιωργης.
βγαζω πορισμα οτι δεν ειμαι εμπαθης.
μονο την πρωτη σελιδα διαβασα κ εφριξα.οχι οτι διαφωνω βεβαια με τον εαυτο μου.απλα αντε να αποδειξω οτι δεν εχω εμπαθεια.ξεφτιλιστηκα..
λοιπον.επειδη προβληματιστηκα καθισα και το εψαξα.μπορω να υπερασπιστω τον εαυτο μου.περα απο την πρωτη σελιδα που λεω και καλα οτι εβαλε ο ιβαν το γιο του το επομενο σχολιο ειναι στη σελιδα 56.και αυτο για το γιο του δεν εκανα και κανενα καυγα.αλλα οικογενειοκρατια ,να βολεψουμε τα παιδια μας,καπως ετσι(ξερει ο κωστας) κ παλι χιουμοριστικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Κυρ 11 Ιουν 2017, 19:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
τι φασολακια κ μπαμιες.τσαμπα το ρευμα.βουνισιος ειμαι λεμε.αλλα οτι ζηλευω ζηλευω.prist64 έγραψε:ζηλευεις γιατι δεν εχεις "νεκταρ"
barlow4 έγραψε:να ανοιξει η γη να με καταπιει
οντως ξεφτιλιζεσαι κανονικα στην πρωτη σελιδα...
Αστα αυτα για την 56. Βλεπουμε ολοι το πραγματικο σου προσωπο στην πρωτη σελιδα
prist64 έγραψε:ρε μπαρλοου
πσσσσσσσ... διδασκεις ηθος βλεπω πατερ... με το βαμβακι η απαξιωση
Η θρησκεια σου εκτος απο χιτωνες λεει και για μαγνητες;
Εσυ; μαλακος ή σκληρος;
ξερω ξερω... δεν εννοουσες τιποτα, εσυ μια κουβεντα ειπες, εγω παρερμηνευω
κι εσυ ρε barlow... ολους τους μαλακους τραβαει αυτος ο μαγνητης σου... να σαι καλα πατερ.
εν ολιγοις ο πατερ μας ειπε μαλακες με τροπο (οχι τοσο λεπτο οσο νομιζει)...
ωραια πραγματα, του Θεου
ωραια πραγματα, του Θεου
Αν όντως αυτό εννοούσε ισως έχει δίκιο, μια και φαίνεται ότι κολλάνε οι δύο τους. Στο ρόλο Μαγνήτης πάντα ο Barlow.
Τα λέμε σε μία εβδομάδα
Τα λέμε σε μία εβδομάδα
Γιωργη δεν μας τα λες καλα...καθολου καλα.
Μπορει να ενιωσες προδωμενος που εφυγε ο Ιβιτς ετσι οπως εφυγε αλλα κι εμεις το ιδιο νιωσαμε.
Προσπαθεις να τραβηξεις ολα τα φωτα πανω σου για να το παιξεις καποιος με τα χρηματα του πατερα σου
αλλα με πολυ λαθος τροπος και καποιος πρεπει να σου βαλει ενα στοπ.
Σοβαρεψου λιγο....δεν αρμοζει σε μελος ΔΣ του ΠΑΟΚ να γραφει τετοια πραγματα.
Μπορει να ενιωσες προδωμενος που εφυγε ο Ιβιτς ετσι οπως εφυγε αλλα κι εμεις το ιδιο νιωσαμε.
Προσπαθεις να τραβηξεις ολα τα φωτα πανω σου για να το παιξεις καποιος με τα χρηματα του πατερα σου
αλλα με πολυ λαθος τροπος και καποιος πρεπει να σου βαλει ενα στοπ.
Σοβαρεψου λιγο....δεν αρμοζει σε μελος ΔΣ του ΠΑΟΚ να γραφει τετοια πραγματα.
- hasio_john
Ρε μάγκες, είναι πολύ στενόχωρο να "χάνονται" (έστω και αν είναι για λίγες μέρες) φιλαράκια μας/αδέρφια από εδώ στο φόρουμ (μιλάω και για τους 2) και όλα αυτά για μια απλή συζήτηση. Δηλαδή ρε πστ μου δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι υπάρχουν αυτοί που ΔΕΝ έχουν πρόβλημα με τις αναρτήσεις του Γιώργου, αυτοί που ΈΧΟΥΝ και αυτοί που κρατάνε ουδέτερη στάση και απλά κάνουν υπομονή για να του περάσει κάποια στιγμή η συγκεκριμένη λόξα. Έλεος ρε σεις...