PAOKmania Web Radio
- Μπαρκαρούτσος
Re: PAOKmania Web Radio & chat
Πλούσια δωρα σημερα στο ραδιο τσατ του παοκμανια
Οι δεκα πρώτοι τυχεροί θα μπουν κ στο μεγάλο μας διαγωνισμό στος 7 Μαΐου για το σκούτερ που εθεάθη στο παιχνιδι με το γαβρο
Οι δεκα πρώτοι τυχεροί θα μπουν κ στο μεγάλο μας διαγωνισμό στος 7 Μαΐου για το σκούτερ που εθεάθη στο παιχνιδι με το γαβρο
- Μπαρκαρούτσος
Η σημερινή μετάδοση γέμισε τη ψυχή μου. Προσπάθησα να καλύψω όσο καλύτερα μπόρεσα το γεγονός των γενεθλίων (11 χρόνια) του PAOKmania, τον ίδιο τον αγώνα αλλά και φυσικά όλο το παρασκήνιο, με μικρόφωνα ανοιχτά για πολλές ώρες...
Θα την έβαζα να παίζει το βράδυ για όσους δεν θα κοιμηθούν, αλλά ξέχασα τον φορτιστή του laptop στη Τούμπα...
Ειπώθηκαν και πράγματα για τις αρχές του PAOKmania, ονόματα πρωτεργατών, αναφέρθηκαν τα μέλη που μας άφησαν νωρίς, μιλήσαμε για τις Ασπρόμαυρες Ιστορίες...γεμίσαμε Π.Α.Ο.Κ.!
Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου όσους άκουγαν και έδωσαν λίγη ακόμα δύναμη να μην κουραστώ.
Το PAOKmania έχει μεγάλη δύναμη. Το PAOKmania είναι γίγαντας που κοιμάται.
Θέλει άτομα με όρεξη και μπορούν να γίνουν μεγάλα πράγματα. Δεν μιλάω μόνο για το ραδιόφωνο. Τα άρθρα έχουν μεγαλύτερη δύναμη από όση φαντάζεστε. Το ίδιο ισχύει και για το φόρουμ!
Θα την έβαζα να παίζει το βράδυ για όσους δεν θα κοιμηθούν, αλλά ξέχασα τον φορτιστή του laptop στη Τούμπα...
Ειπώθηκαν και πράγματα για τις αρχές του PAOKmania, ονόματα πρωτεργατών, αναφέρθηκαν τα μέλη που μας άφησαν νωρίς, μιλήσαμε για τις Ασπρόμαυρες Ιστορίες...γεμίσαμε Π.Α.Ο.Κ.!
Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου όσους άκουγαν και έδωσαν λίγη ακόμα δύναμη να μην κουραστώ.
Το PAOKmania έχει μεγάλη δύναμη. Το PAOKmania είναι γίγαντας που κοιμάται.
Θέλει άτομα με όρεξη και μπορούν να γίνουν μεγάλα πράγματα. Δεν μιλάω μόνο για το ραδιόφωνο. Τα άρθρα έχουν μεγαλύτερη δύναμη από όση φαντάζεστε. Το ίδιο ισχύει και για το φόρουμ!
- Μπαρκαρούτσος
Να 'σαι καλά Νικόλα! Ελπίζω να άκουσες που διάβασα το κείμενό σου ακριβώς πριν την είσοδο των ομάδων.
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Νιώθω την ανάγκη να βγω να κάνω εκπομπή... Πρέπει να βγούμε να μιλήσουμε, να ακουστεί ο ΠΑΟΚτσής.
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι να πω και δεν θέλω να βγω με κείμενο...αλλά πρέπει να γεμίσουν ώρες. Απλώς με βγαίνει από μέσα μου να ανοίξουμε μικρόφωνα.
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι να πω και δεν θέλω να βγω με κείμενο...αλλά πρέπει να γεμίσουν ώρες. Απλώς με βγαίνει από μέσα μου να ανοίξουμε μικρόφωνα.
ε κάνε μια εισαγωγή και μετά δώσε το λόγο σε όποιον θέλει να μιλήσει.
μαραθώνιος θα γίνει.
μαραθώνιος θα γίνει.
- Μπαρκαρούτσος
Στο Caster δεν υπάρχει δυνατότητα να μιλήσετε, μόνο όσοι έχουν Discord (chat PAOKmania) μπορείτε να βγείτε μέσω του κινητού μου..
στο caster δεν μπόρεσα να μπω απο το κινητό μου και δυστυχώς έχω χάσει τις εκπομπές σου απο τότε. Στο τσατ δεν παίζει να κάνεις εκπομπή?
- Μπαρκαρούτσος
Στο τσατ είναι δύσκολο να μπουν όσοι δεν έχουν μπει. Γι'αυτό πήγαμε στο Caster, που είναι και κανονικό ραδιόφωνο.
Με το Google browser στα κινητά ακούς κανονικά, γιατί κολλάει;; Γιατί δεν με το είπες να το δούμε; Ή στον Alekakius...
Με το Google browser στα κινητά ακούς κανονικά, γιατί κολλάει;; Γιατί δεν με το είπες να το δούμε; Ή στον Alekakius...
δεν ξέρω γιατί κολλάει, θα το ξαναδώ, ίσως είναι επειδή χρησιμοποιώ οπερα.
- Μπαρκαρούτσος
Αυτό φταίει. Κι εγώ σε κινητό και laptop έχω Opera. Αλλά για το ραδιόφωνο, Google στο κινητό.