21.Νίκος Σπυρόπουλος
Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος
καιρός ήταν!
υγ: η σύγκριση με βύντρα ειναι εντελώς άστοχη θεωρώ. καμια σχέση και σε θεμα αξίας αλλά και χαρακτήρα -εντός γηπέδου φυσικά-. και σε αντίθεση με μανιακό, εγω θα ήθελα και τωρα βύντρα. με συμβόλαιο 1ή 2 χρόνια δεν ειναι κακή λύση για παγκο. ίσα ίσα.
υγ: η σύγκριση με βύντρα ειναι εντελώς άστοχη θεωρώ. καμια σχέση και σε θεμα αξίας αλλά και χαρακτήρα -εντός γηπέδου φυσικά-. και σε αντίθεση με μανιακό, εγω θα ήθελα και τωρα βύντρα. με συμβόλαιο 1ή 2 χρόνια δεν ειναι κακή λύση για παγκο. ίσα ίσα.
-
Ετσι μπραβο
Ο Βυντρα μια χαρα παιχτης ητανε για ελληνικες ομαδες. ΟΚ αρκετα γκαφατζης, αλλα πολυ καλος αθλητης.
Για το Σπυρο δεν εχω να πω τιποτα. Πεταμενα λεφτα μονο...

Ο Βυντρα μια χαρα παιχτης ητανε για ελληνικες ομαδες. ΟΚ αρκετα γκαφατζης, αλλα πολυ καλος αθλητης.
Για το Σπυρο δεν εχω να πω τιποτα. Πεταμενα λεφτα μονο...
Κάτι μου λέει πάντως και μένα πως θα αρκεστούμε σε σίγουρη λύση ως μπακ απ του Ρατς.
Για κανέναν Καράμπελα ας πούμε.
Για κανέναν Καράμπελα ας πούμε.
-
The_Stalker έγραψε:Ο μεγάλος μ@λ@κ@ς ήταν αυτός που σ' έφερε. Κι αν για κάποια μεταγραφικά λάθη μορώ να δείξω κατανόηση, το συγκεκριμένο ήταν εκτός κάθε λογικής. Γιατί ήταν γνωστή και η αξία (;) σου και η συμπεριφορά σου.
Ούτε καν ταξί, ποδαράτο να το πάρεις.
-
marley 4 έγραψε:συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες ο νικολας στεναχωρεθηκε αφανταστα και ξοδευξε 2 ευρω απο ΤΑ 500 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ σε μπυρες
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΥΓΙΥΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ που εβλεπαν σωστη και δικαιη την παραμονη νικολα και την εκδιωξη λινο και αρχισαν τα δακρυβευτα σεναρια
υγ καμια αισθηση του ποσο κακο εχετε κανει υπαρχει?
- Mario Jardel
- buffalobill4
εφυγε το σιχαμα
και επισημα
η ντροπη δεν ανηκει σε αυτον αλλα σε οσου παε αρδ και φιλαθλους συνεβαλαν σε ενα μαυρο κεφαλαιο
στα τσακιδια
υγ απο την αλλη εισαι το οραμα του μεσου ελληνα τιμη και δοξα στον ΝΙΚΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ
και επισημα
η ντροπη δεν ανηκει σε αυτον αλλα σε οσου παε αρδ και φιλαθλους συνεβαλαν σε ενα μαυρο κεφαλαιο
στα τσακιδια
υγ απο την αλλη εισαι το οραμα του μεσου ελληνα τιμη και δοξα στον ΝΙΚΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ
-
Ο Σπυροπουλος αν θυμαμαι καλα επαιρνε γυρω στα 250 χιλιαρικα το χρονο. Κανω λαθος;
Αν επαιρνε τοσα, εβγαλε σε 2 χρονια 500 χιλιαρικα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Δηλαδη απλα επρεπε να πηγαινει στις προπονησεις καθε μερα και γι αυτο εβγαλε 500 χιλιαρικα.
Πως μπορω να κανω κι εγω το ιδιο; Εχει κανεις καναν γνωστο να με βολεψει;
Γιατι 500 χιλιαρικα, οχι σε 20, αλλα ουτε σε 200 χρονια δεν θα βγαλω στην Ελλαδα του 2015. Ο Νικολας ομως τα εβγαλε σε 2 χρονια. Ρισπεκτ.
Αν επαιρνε τοσα, εβγαλε σε 2 χρονια 500 χιλιαρικα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Δηλαδη απλα επρεπε να πηγαινει στις προπονησεις καθε μερα και γι αυτο εβγαλε 500 χιλιαρικα.
Πως μπορω να κανω κι εγω το ιδιο; Εχει κανεις καναν γνωστο να με βολεψει;
Γιατι 500 χιλιαρικα, οχι σε 20, αλλα ουτε σε 200 χρονια δεν θα βγαλω στην Ελλαδα του 2015. Ο Νικολας ομως τα εβγαλε σε 2 χρονια. Ρισπεκτ.