2.Γιάννης Σκόνδρας
Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας
Οταν πουλησει τον Κιβρακιδη ο Σπανος μια χαρα κουτι θα του κατσει η επιστροφη σου.
Το κακο ειναι οτι αλλο ενα χρονο θα εισαι εδω,αλλωστε που θα βρεις καλυτερα;
Το κακο ειναι οτι αλλο ενα χρονο θα εισαι εδω,αλλωστε που θα βρεις καλυτερα;
- john4serres
- Panos Fanfaras
Περιττός ο Σκόνδρας δυστυχώς. Ίσως να μείνει ως μια εξτρα λύση επειδή παίζει και αριστερά, αφού έτσι κι αλλιώς το συμβόλαιο του τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και τι θα κρατήσουμε για..........................."αντιεπίτιμο" ???

Μαζι με 5-6 ακομα νομιζω ειναι προς αποχωρηση..Δυστυχως τον πηρε η κατω βολτα,οταν τον πηραμε πριν 3 χρονια αλλα περιμενα,αλλα δυστυχως δεν.
Ποιος ειχε πει οτι τακαλυτερα εργομετρικα τα ειχε ο Σακχοφ αι ειχε ρωτησει ποιος ειχε τα χειροτερα?Πιστευω ο Σκονδρας μαζι με Περειρα ειναι τα φαβρι.. 

Αν ισχύει αυτό που έγραψε εδώ μέσα κάποιος ότι ήταν δεύτερος χειρότερος μετά τον τοξοβόλο στα εργομετρικά, δεν τον γλιτώνει με τίποτα τον αποκλεισμό από Ολλανδία ο "πάτερ-μωσαϊκός"...

Ίδωμεν...

Ίδωμεν...

- painkiller4
Ο Σκονδρας είναι σαν τις κατσαρίδες θα επιβιώνουν πάντα μετά και από πυρηνικό ατύχημα.
Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά ούτε μου κάθεται κ στο λαιμό όπως κάτι άλλα παλικάρια.
Επίσης δεν έχω παράπονο προσπάθειας, όπου του ζητήθηκε έπαιξε. Να πω μόνο ότι όταν κλήθηκε να γίνει αριστερό μπακ το πάλεψε αξιοπρεπώς, οι σέντρες του με το αριστερό καλύτερες από τις δεξιές του Κιτσιου πχ που 5 χρόνια τώρα ακόμα μαθαίνει.
Ότι θέλει ας γίνει
Επίσης δεν έχω παράπονο προσπάθειας, όπου του ζητήθηκε έπαιξε. Να πω μόνο ότι όταν κλήθηκε να γίνει αριστερό μπακ το πάλεψε αξιοπρεπώς, οι σέντρες του με το αριστερό καλύτερες από τις δεξιές του Κιτσιου πχ που 5 χρόνια τώρα ακόμα μαθαίνει.
Ότι θέλει ας γίνει