14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Δηλαδή αυτό που λέμε στο Σαλπιγγίδη είναι ότι αφού παίρνει 800 το χρόνο να δώσει κάποια για προσωπική ασφάλεια και για ζωή σε περιφραγμένο οικισμό με σεκιούριτι;
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο Σαλπιγγίδης επειδή δεν είναι γατάκι κατά την άποψη μου και σαν ο πιο παλιός στην ομάδα βγήκε και είπε κάποια πράγματα σωστά και τα είπε τώρα γιατί αν τα έλεγε Τετάρτη μπορεί και να τον κρεμάζαμε. Στις χαρές πρέπει να λέγονται και οι αλήθειες. ΑΠ'εκεί και πέρα διαφωνώ μαζί του που είπε μόνο για οπαδούς και άφησε υπόνοιες μόνο για τους "άλλους". Γιατί δεν είπες για τον πρώην προπονητή που ήθελε να σε φάει ρε Σαλπιγγίδη???Γιατί? Γιατί δεν είπες για τον πρόεδρο που τα έκανε ταναπού όλα στην ομάδα διώχνοντας τον Γκαρσία μετά από προτροπή του πρώην "καταστροφέα" προπονητή, εεεεεεεεεεε????

PS. Το παιχνίδι το γύρισε αυτός και ο Κατσουράνης.
:pano:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ειναι λιγο πιο διπλωματης απο τον κατσουρ. :opaokara:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

οχι φιλε μου
συμπασχω με το δραμα του
ξερεις τι ειναι να σου χτυπανε το αμαξι

πως να ζησεις μετα απο αυτο ζουγκλα ... τι επειδη παιρνει 800? δεν εχει σχεση ζουγκλα λεμε

επιμενω κυριε νο 14
αρχιγικες δηλωσεις κανεις στις δυσκολες στιγμες αλλα εσυ κοιτουσες αν ειναι οκ ο καθρεφτης στο αυτοκινητο φανταζομαι...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλα αυτόν περνει 800 ίσως θα έπρεπε να τον κάνουμε σημάδι ,τον φουκαρά τον γλύκο που περνει 100 γιατί του πετάξαμε μπουκάλι ;
Οι χειρόδικειες γιατί εκεί είμαστε τώρα δείχνουν μικρή ομάδα και μιζερους κομπλεξικους οπαδούς ( αυτούς που τα κάνουν ) ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ μέχρι το κράξιμο όχι στην επίθεση με μπουκάλια και ότι άλλο .....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

obanebane έγραψε:
slidar έγραψε:Ζεις σε ζουγκλα δημητρακη? Τι μας λες ρε.. με 800 χηνες και εγω μενω στην "ζουγκλα" και χαλαρα κιολας.

Οτι εγινε .. εγινε διοτι εσυ και οι συμπαικτες σου εισασταν στα @@ σας.. αδιαφοροι μεχρι εκει που δεν παιρνει.

Αμα σας αφηνανε χαλαρα εισασταν ικανοι να βγειτε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ.

Ασε την τρελα σου λοιπον.

Μου λες ειχατε αντιπαλους.. ποιον ρε δημητρακη? Τον ατρομητα και το γιαννενο.. που καθε παιχτης παιρνει 700 ευρω μηνιατικο.. αυτοι ηταν οι αντιπαλοι σας.

Μου χαλασες παλι την ηρεμια. @#)!@)#@!)#!@(%(#$)(^#$!~@

Δεν θελω να χαλαστω σημερα το μονο που θα σου πω ειναι οτι ο ΠΑΟΚ παιζει τσ.λ και εγω δεν μπορω να κανω το ταξιδι μου να δω την ομαδα μου,ελπιζω αυτο να σου αρκει.
Αν νοιωθεις λιγο και δεν εισαι απλα μεγαλοστομος τοτε θα καταλαβεις.

Υ.Γ Αληθεια ειναι οτι περιμενουμε ολοι περισσοτερα απο τον σαλπιγγιδη.
Πολύ σωστός σε όλα
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

eorptol έγραψε:Καλα αυτόν περνει 800 ίσως θα έπρεπε να τον κάνουμε σημάδι ,τον φουκαρά τον γλύκο που περνει 100 γιατί του πετάξαμε μπουκάλι ;
Οι χειρόδικειες γιατί εκεί είμαστε τώρα δείχνουν μικρή ομάδα και μιζερους κομπλεξικους οπαδούς ( αυτούς που τα κάνουν ) ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ μέχρι το κράξιμο όχι στην επίθεση με μπουκάλια και ότι άλλο .....
ακου να δεις ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν ειπα και δεν προκειτε να πω να χτυησουμε παιχτες
το μπουκαλι πλαστικο ηταν και δεν φανταζομαι οτι ειχε στοχο τον γλυκο κανεναν δεν ειχε απλα καποιος το πεταξε ΚΑΚΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ

αλλα οι αρχηγοι βγαινουν και μιλανε στα δυσκολα οχι στα ευκολα
και αν εχεις ενα γραμαριο μυαλου δεν μιλας για ζωη ζουγκλας σε ανθρωπους που δεν εχουν να φανε
και αν δεν σου αρεσει κανεις αιτημα για μεταγραφη δεν κλαιγεσαι δημοσιως
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πουλατε που πουλατε τρελα γινατε και μυαλοπωληδες τωρα.
Ειπα να μη συγχηστω ρε μαρλει αλλα δε παιζεσαι ρε φιλε με τιποτα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αφού επιτέλους παραδέχτηκες και μόνος σου ότι δε μπορείς, σήκω και φύγε μόνος σου

έχετε και μούρη και μιλάτε ρε παιχτάκια? αντί να σκύβετε το κεφάλι?
άψυχοι!!!
που βγάλατε και γλώσσα!
που μας κάνατε φέτος αλκοολικούς!
ελάχιστοι

θα βγείτε κι από πάνω??

τί θα πει ρε αυτό το ευφυές που πέταξες?
"Έχουμε μερίδιο κι εμείς, είμαστε άμεσοι υπεύθυνοι για τα αποτελέσματα. Πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας."

αναλογίζεστε τις ευθύνες σας? τί λες ρε? τέτοιο βάρος στην ψυχή ε?

ξέρετε ότι όταν χάνει ο ΠΑΟΚ δεν είμαστε καλά?
μας βλέπουν οι γύρω μας και μας λένε "τί έπαθες?"

τα χαδάκια τόσο καιρό μας έφτασαν ένα βήμα πριν ο γκρεμό
μόλις νιώσατε λίγο την παρουσία μας έσφιξαν οι κώλοι σας και τρέξατε
αυτό σας χρειάζεται γιατί απ'ότι αποδείξατε οι ίδιοι, δεν πίπτει ο λόγος

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

κατάλαβες νο.14?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Δευ 03 Ιουν 2013, 00:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Photis έγραψε:Ο Σαλπιγγίδης επειδή δεν είναι γατάκι κατά την άποψη μου και σαν ο πιο παλιός στην ομάδα βγήκε και είπε κάποια πράγματα σωστά και τα είπε τώρα γιατί αν τα έλεγε Τετάρτη μπορεί και να τον κρεμάζαμε. Στις χαρές πρέπει να λέγονται και οι αλήθειες. ΑΠ'εκεί και πέρα διαφωνώ μαζί του που είπε μόνο για οπαδούς και άφησε υπόνοιες μόνο για τους "άλλους". Γιατί δεν είπες για τον πρώην προπονητή που ήθελε να σε φάει ρε Σαλπιγγίδη???Γιατί? Γιατί δεν είπες για τον πρόεδρο που τα έκανε ταναπού όλα στην ομάδα διώχνοντας τον Γκαρσία μετά από προτροπή του πρώην "καταστροφέα" προπονητή, εεεεεεεεεεε????

PS. Το παιχνίδι το γύρισε αυτός και ο Κατσουράνης.
:pano:
Οσα + θέλεις
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

danirifle έγραψε:
Το είχαμε τον έδιωξαν.... Βάλτα με αυτούς!!!!!!! Οχι με τους πάικτες αλλά με τους διοικούντες!!!!!!! Και τον πρωην μ@κ@κ@ που τον στήριζαν και δεν ήθελε ούτε τον Κατρουρ.... Στοπερ θα μάθει τη θέση .... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

νικόλα, έχω κριτικάρει το σαββίδη ουκ ολίγες φορές.
πρόσεξε, το αφεντικό. το σαββίδη. όχι τις επιλογές του, το ζελεδάκια και το βρύζα, όπως κάνουν οι περισσότεροι
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Διστυχώς μερικά πράγματα τα βρήκε ο Σαββίδης και εμπιστεύτηκε... Λάθος του το ξέρω ... όμως δεν ξέρω ποιοι τον συμβουλέυουν, γιατί η ελληνική και ιδιάιτερα η Παοκτσήδικη πραγματικότητα του ήταν άγνωστη... Τώρα πια δεν έχει δικαιολογία ....
ΟΨΟΜΕΘΑ!!!!!!
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

obanebane έγραψε:Πουλατε που πουλατε τρελα γινατε και μυαλοπωληδες τωρα.
Ειπα να μη συγχηστω ρε μαρλει αλλα δε παιζεσαι ρε φιλε με τιποτα.
Ποιος πούλησε πρώτος τρέλα ρε αδερφέ..?
Ο αδερφός μιλάει για τον 14 κι εσύ πετάγεσαι από το πουθενά και του αντιπαραθέτεις το ότι κάποιοι φρόντισαν να μη μπορείς να πας στα κεκλησμένων ευρωπαϊκά ματς..
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή, να φεύγει η κουβέντα από το ιερό τοτέμ 14 και ας πάει όπου θέλει..

Ον τόπικ:

Φαντάσου κύριε 14 να μην είχε και τους 100 μαυροφορεμένους σταφάτους εκεί μπροστά σε τι ζούγκλα θα βρισκόσουνα..
Πάντως ζούγκλα ξεζούγκλα μας αποδείξατε ότι χωρίς μπινελίκι δε μπορείτε..
Το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και συνεχίζουμε..
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

danirifle έγραψε:
Eτσι ειναι...και αυτο δεν συμβαινει στον ΠΑΟΚ μονο...κοιταξτε λιγο εξωτερικο να δειτε τι γινεται οταν ειναι αδιαφοροι οι παιχτες...τι κορνές και σουτι πεφτει....φοβηθηκαν οι ξενοι τα πουλακια μου...ας ησασταν σε καμια Ιταλια να πατε για προπονηση και να γινεται μπουρλοτο το προπονητικο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”