4.Γιώργος Κατσικάς
- ΑποστόληςΑ
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
800 είναι πολλά. Τα 500 που του δίνει η ΠΑΕ είναι μια χαρά και νομίζω ότι πρέπει να είναι παράλογος για να διαφωνήσει. Εκτός κι αν είναι τόσο βλάκας που να αφήνει τον manager του να κάνει ό,τι θέλει και τελικά να τον καταστρέψει.
Παντως,εχουμε αρχισει και συμπεριφερομαστε με τον ιδιο τροπο με τον οποιο συμπεριφερονται τα σκουληκια εδω και παρα πολλα χρονια στους παικτες της ομαδας τους!!Ειρωνεια,χλευασμος,μπινελικια,γιουχαρισματα....
Αυτος ειναι και ο λογος που οποιος εχει περασει απο αυτη την ομαδα μιλαει με τα χειροτερα λογια!....
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ!ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!
Ο Κατσικας και ο καθε Κατσικας εχει δικαιωμα να ζηταει οσα λεφτα θελει.Το να πουμε πως ειναι πολλα τα λεφτα...οκ,συμφωνω και επαυξανω.....Αλλα τα υπολοιπα δε νομιζω πως βοηθανε σε τιποτα.Το παλικαρι εχει κανει πολυ καλα παιγνιδια φετος και νομιζω πως οσο περισσοτερο τον στηριζει ο Αναστασιαδης,τοσο θα ανεβαινει.
Και απο αυτο μονο ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμενος!
Φυσικα,και γω θα ηθελα τον Κοντρερας σε ηλικια 30 χρονων τωρα στην ενδεκαδα....αλλα γι'αυτο...δεν φταιει ο Κατσικας.
Αυτος ειναι και ο λογος που οποιος εχει περασει απο αυτη την ομαδα μιλαει με τα χειροτερα λογια!....
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ!ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!
Ο Κατσικας και ο καθε Κατσικας εχει δικαιωμα να ζηταει οσα λεφτα θελει.Το να πουμε πως ειναι πολλα τα λεφτα...οκ,συμφωνω και επαυξανω.....Αλλα τα υπολοιπα δε νομιζω πως βοηθανε σε τιποτα.Το παλικαρι εχει κανει πολυ καλα παιγνιδια φετος και νομιζω πως οσο περισσοτερο τον στηριζει ο Αναστασιαδης,τοσο θα ανεβαινει.
Και απο αυτο μονο ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμενος!
Φυσικα,και γω θα ηθελα τον Κοντρερας σε ηλικια 30 χρονων τωρα στην ενδεκαδα....αλλα γι'αυτο...δεν φταιει ο Κατσικας.
Πολυ ωραια τα λες,ρε πουλεν.astronaut έγραψε:Ο Κατσικάς ζητάει το μίνιμουμ των αποδοχών ενός βασικού παίκτη.
Ο Ζήσης τού προσφέρει καλό συμβόλαιο για αναπληρωματικό παίκτη.
** Ασχολούμαστε με τον Κατσικά και δεν ακούγεται κιχ για Ιτάνζ-Σπυρό-Παπ & Μαντούρο-Μάρτενς-Κοντό.
Για να γινω λιγο ο δικηγορος του .....................................αστροναυτη.

800 χιλ.,για τον βασικο,και καλυτερο μεχρι στιγμης CB,του πρωτοπορου της Superleage,
ειναι πολλα, σε σχεση με τα συμβολαια,των παραπανω παικτων?
**Εξαιρειται ο Δημητρης,αυτος ειναι ,μια κατηγορια μονος του.
Κατ΄αλλους στο απυροβλητο.
**Πουλεν σε παρακαλω,ο κοντος,εχει ονομα.
Αυτό που δεν μου κολλάει καλά είναι το γεγονός ότι συζητάμε να ανανεώσουμε έναν παίκτη για πολλά χρόνια (4 έτη) του οποίου φέτος βλέπουμε το ταβάνι του (αφού ο προπονητής μας μπορεί και βγάζει το 110% από κάθε παίκτη) χωρίς αυτό να είναι κάτι το εξαιρετικό. Στο 80% απόδοση δείχνει να έχει την γκελα στο αίμα του. Επίσης ακόμη και με το 110% δεν φαίνεται να προορίζεται για βασικός στα επόμενα χρόνια αφού ήδη μιλάμε ότι η ομάδα χρειάζεται στόπερ. Αν προορίζεται να μείνει για τριτοτέταρτος, προτιμώ να έχω την προσδοκία στα επόμενα χρόνια να δώ τον δικό του χρόνο συμμετοχής να τον παίρνει παίκτης που θα έρχεται από την ακαδημία μας και μέχρι να εμφανιστεί αυτός ας έχω τριτοτέταρτες επιλογές Τζαβελο-Σκονδρα-Τζιόληδες.
Θεωρώ ότι ήταν βιαστικό να ανοίξει τώρα η συζήτηση για ανανέωση, όμως αφού δεν υπάρχει σύγκλιση σε αυτά που θέλει η ΠΑΕ μπορούν να παγώσουν τις όποιες συζητήσεις για το τέλος της χρονιάς ώστε να συνεχίσει να έχει κίνητρο απόδοσης και να τον δούμε και με ανταγωνισμό ενός νέου στόπερ.
Θεωρώ ότι ήταν βιαστικό να ανοίξει τώρα η συζήτηση για ανανέωση, όμως αφού δεν υπάρχει σύγκλιση σε αυτά που θέλει η ΠΑΕ μπορούν να παγώσουν τις όποιες συζητήσεις για το τέλος της χρονιάς ώστε να συνεχίσει να έχει κίνητρο απόδοσης και να τον δούμε και με ανταγωνισμό ενός νέου στόπερ.
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν ανανεώσει τώρα μετά υπογράφει όπου θέλει χωρίς κέρδος μεταγραφής για τον ΠΑΟΚ
- buffalobill4
Συμφωνα με τους νομους της ελευθερης αγορας η τιμη του προιοντος οριζεται απο τη ζητηση του.
Δυο τα τινα. Εχει προταση με τα ιδια χρηματα απο αλλους. Πιεζει λογω του μικρου διαστηματος που απομενει οταν και θα μπορει να υπογραψει ως ελευθερος.
Γνωμη μου. Του λες. Τοσα οσα του προτεινες (και παλι πολλα ειναι) και χρονικο περιθωριο μια εβδομαδα. Μετα δεν ισχυει η προταση. Αυτοματως μεταφερεις στον ιδιο την πιεση. Και αν φυγει τζαμπα το καλοκαιρι δε χαθηκε κ ο κοσμος (τουναντιον μαλιστα)
Δυο τα τινα. Εχει προταση με τα ιδια χρηματα απο αλλους. Πιεζει λογω του μικρου διαστηματος που απομενει οταν και θα μπορει να υπογραψει ως ελευθερος.
Γνωμη μου. Του λες. Τοσα οσα του προτεινες (και παλι πολλα ειναι) και χρονικο περιθωριο μια εβδομαδα. Μετα δεν ισχυει η προταση. Αυτοματως μεταφερεις στον ιδιο την πιεση. Και αν φυγει τζαμπα το καλοκαιρι δε χαθηκε κ ο κοσμος (τουναντιον μαλιστα)
Εγω λεω να παει στην ευχη του Θεου. Μην τρελαθουμε τωρα, κλεινεις τα ματια, διαλεγεις εναν απο μια λιστα αμυντικων και βρηκες καλυτερο
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν δεν ανανεώσει τώρα μετά υπογράφει όπου θέλει χωρίς κέρδος μεταγραφής για τον ΠΑΟΚ

Ρε τον Αποστόλη τον Χωρατατζή...
Άκου λέει "χωρίς κέρδος μεταγραφής για τον ΠΑΟΚ"!!!!!
Ωραίος Αποστόλη, διατηρείς το χιούμορ σου βλέπω.

Εγώ πιστεύω ότι μας τρολλαρουν. 120-140 χιλιαρικα είναι παραπάνω από αρκετά. Και 30-40 μπόνους κ τέλος. Για 3 χρόνια μάξιμουμ. Και τέλος. Και αν θέλει. Εντάξει. Είπαμε. Θέλει πολλά ψωμιά ακόμη για να στρώσει. Και ο Κλάους μέχρι πρωτινος τόσα έπαιρνε. Εντάξει. Είπαμε.
Ειναι νωρις να μιλαμε για ανανεωση
Το σωστο...
Ας ληξει πρωτα το συμβολαιο
να περασουν καμμια δεκαρια....χρονια
και το ξανασυζηταμε
Το σωστο...
Ας ληξει πρωτα το συμβολαιο
να περασουν καμμια δεκαρια....χρονια
και το ξανασυζηταμε

οποτε ερχεται ανταγωνισμος η κανει λαλακιες πα9αινει θλαση!! it;s a fact!!!fwtis έγραψε:Θλάση.3 βδομάδες εκτός....
λες και αντιδρα ο οργανισμος του!
το ποσο λιγο μυαλο εχει φαινεται και απο το οτι στους -10 επαιζε χωρις κολαν η κολαν σορτσακι απο μεσα... ενω ειναι ευκολος στις θλασεις.. τωρα να δω αν τα 150 8α του φαινονται ''λιγα''