14.Αθανάσιος Παπάζογλου
- paok kerkyra
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου
Εχει μέλλον απλά ενα μαμημένο γκολ σε μεγάλο ματς θέλει που θα του δώσει αέρα
- PaOkArAsIrAkLiO
Ο Σακης ολα τα εχει για επιθετικος.Αμα αποκτησει και αυτην την μαμιολα αισθηση του γκολ θα γινει ο καλυτερος Ελληνας επιθετικος!!
Αγαπητέ Σάκη,
Συγχώρεσέ με, θα είμαι σκληρός μαζί σου. Δυστυχώς δεν μπορούν όλοι οι αθλητές - όσο ταλαντούχοι και άν είναι - να παίξουν σε μεγάλα club.
1. Όταν σε είδα να παστελώνεις 2 τμχ στον Ερυθρό Αστέρα σε θαύμασα, παρότι ήσουν ερπετό
2. Όταν τραυματίστηκες στεναχωρήθηκα ακόμα και αν τότε ήσουν ερπετό.
3. Όταν ήρθες σε μεγάλη ομάδα χάρηκα και θεώρησα ότι μπορείς να κάνεις καλή καρίερα. Κάναμε και το σχετικό χαβαλέ μας με τα ερπετά...
4. Όταν έχασες το απίστευτο τετ-α-τετ με τη Βαλερένγκα επειδή λύγισαν τα πόδια σου από το άγχος και δεν μπόρεσες καν να πλασάρεις ανυσήχησα
5. Όταν έχασες το γκόλ με τη γριά, στο κομβικότερο ίσως ματς του περυσινού πρωταθλήματος που σήμανε την αναγέννηση της ομάδας, βεβαιώθηκα ότι δεν έχεις καρδιά
6. Χθες με τους τούρκους απλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ μου επιβεβαίωσες ότι δεν μπορείς να παίζεις σε μεγάλη ομάδα.
Είσαι φοβερά ταλαντούχος, απίστευτα δυνατός κλπκλπκλπ αλλά στον ΠΑΟΚ δεν μπορείς να παίξεις. ΘΕΛΩ να με εκθέσεις, να με πουν κωλοτούμπα και να κάνεις παπάδες με το Δικέφαλο Αετό στο στήθος, αλλά νομίζω ότι μπορείς να κάνεις μια καλή καριέρα στην Ξάνθη, στον Ηρακλή ή στον Ατρόμητο, ώπου η πίεση είναι μικρή και οι απαιτήσεις άλλες.
Συγχώρεσέ με, θα είμαι σκληρός μαζί σου. Δυστυχώς δεν μπορούν όλοι οι αθλητές - όσο ταλαντούχοι και άν είναι - να παίξουν σε μεγάλα club.
1. Όταν σε είδα να παστελώνεις 2 τμχ στον Ερυθρό Αστέρα σε θαύμασα, παρότι ήσουν ερπετό
3. Όταν ήρθες σε μεγάλη ομάδα χάρηκα και θεώρησα ότι μπορείς να κάνεις καλή καρίερα. Κάναμε και το σχετικό χαβαλέ μας με τα ερπετά...
4. Όταν έχασες το απίστευτο τετ-α-τετ με τη Βαλερένγκα επειδή λύγισαν τα πόδια σου από το άγχος και δεν μπόρεσες καν να πλασάρεις ανυσήχησα
5. Όταν έχασες το γκόλ με τη γριά, στο κομβικότερο ίσως ματς του περυσινού πρωταθλήματος που σήμανε την αναγέννηση της ομάδας, βεβαιώθηκα ότι δεν έχεις καρδιά
6. Χθες με τους τούρκους απλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ μου επιβεβαίωσες ότι δεν μπορείς να παίζεις σε μεγάλη ομάδα.
Είσαι φοβερά ταλαντούχος, απίστευτα δυνατός κλπκλπκλπ αλλά στον ΠΑΟΚ δεν μπορείς να παίξεις. ΘΕΛΩ να με εκθέσεις, να με πουν κωλοτούμπα και να κάνεις παπάδες με το Δικέφαλο Αετό στο στήθος, αλλά νομίζω ότι μπορείς να κάνεις μια καλή καριέρα στην Ξάνθη, στον Ηρακλή ή στον Ατρόμητο, ώπου η πίεση είναι μικρή και οι απαιτήσεις άλλες.
Δυστυχως Σακη οσοι σε κατηγορουν ΔΕΝ εχουν παιξει ποτε μπαλα . Την μονη μπαλα που γνωριζουν ειναι αυτη του ...παγωτου...
Επειδη χθες δεν το εβαλες δεν κανεις, εισαι "λιγος "κ.τλ, αν το εβαζες θα ειχες λαμπρο μελλον..!!! Το ματι τους δε ειναι τοσο εμπειρο που ξερουν το μελλον σου...!!
Μπουρδες,
Αυτοι ειμαστε και δεν αλλαζουμε....Ξερολες και γεματοι ανοησιες...
Επειδη χθες δεν το εβαλες δεν κανεις, εισαι "λιγος "κ.τλ, αν το εβαζες θα ειχες λαμπρο μελλον..!!! Το ματι τους δε ειναι τοσο εμπειρο που ξερουν το μελλον σου...!!
Μπουρδες,
Αυτοι ειμαστε και δεν αλλαζουμε....Ξερολες και γεματοι ανοησιες...
την πρωτη του χρονια στο μαντσεστερ ειχε χασει αυτο και καποιες αλλες σπουδαιες φασεις...στο μαντσεστερ ειχε στοχοποιηθει...τελικα εφυγε και τωρα ολοι κλαινε ομαδικως εκει...δεν ειναι αλλος απο τον ντιεγκο φορλαν...
[youtube]6_A6QHdWcXg[/youtube]
υγ ακουστε και τον σπικερ
[youtube]6_A6QHdWcXg[/youtube]
υγ ακουστε και τον σπικερ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 20 Αύγ 2010, 10:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολα δεκτα αλλα αυτο με το μελλον ας το αφησουμε... Η Δυναμο επαιζε με τερματοφυλακα 16 χρονων!
στηριζουμε σακη. το παιδι εχει μελλον και θα ειμαστε για πολυ ξυλο εαν του κοψουμε τα ποδια.
χανει το τετ α τετ, κυνηγαει παικτη στο κεντρο, του βγαινει η στεκα, ενω η φαση ειναι σε εξελιξη παει να την βαλει, ακουει οτι δεν εχει ξανακουσει, την παραταει και τρεχει.
το παιδι ακουει την κερκιδα, μην κραζετε, μην του κοβετε τα ποδια.
χανει το τετ α τετ, κυνηγαει παικτη στο κεντρο, του βγαινει η στεκα, ενω η φαση ειναι σε εξελιξη παει να την βαλει, ακουει οτι δεν εχει ξανακουσει, την παραταει και τρεχει.
17...Tetradje έγραψε:Ολα δεκτα αλλα αυτο με το μελλον ας το αφησουμε... Η Δυναμο επαιζε με τερματοφυλακα 16 χρονων!
+ όσα θες...SRV έγραψε:Αγαπητέ Σάκη,
παίδες... για όσους επιμένουν ότι ο Σάκης κάνει ράνει δείχνει κλπ...
ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ.... ΤΕΛΟΣ
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ... ΝΑΙ
ΛΕΒΕΝΤΗΣ... ΝΑΙ
ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ... ΝΑΙ
ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ... ΝΑΙ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΟΚ... ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ
Ο Βλάνταν και ο Σάλπι ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ 5 μύρια και δικαίωμα στο όνειρο
ο Βλάνταν και ο Σάλπι μας έδωσαν αυτή την ελπίδα όμως στο πρώτο ματς...
και θα το ξανακάνουν ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΕΤΟΣ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΚΑΦΑ ΣΟΥ να μην στοιχίσει στο ελάχιστο και να το ξεχάσουμε όμορφα και γλυκά...
ΔΙΟΤΙ μάγκες τι να την κάνω την εξέλιξη του Σάκη και την βελτίωσή του από πέρυσι, αν ΚΑΙ φέτος βγάλω και πάλι όλη τη χρονιά λέγοντας "ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΕΧΑΣΑ ΠΑΛΙ"
υ.γ. να με συγχωράτε ρε παιδιά αλλά οι συγκρίσεις του Σάκη με Φορλάν και γενικά με επιθετικούς τεράστιους που έχουν χάσει άχαστα είναι παραμυθάκια για μέχρι ενός έτους μωράκια... ΕΛΕΟΣ
kos έγραψε:
Βρε ας κραξουμε εμεις και τα αλλα δεν μας νοιαζουν...!!
Ειμαστε απαραδεκτοι...τελος..
ΥΓ. Με την Παρτιζαν που εκανε οτι ηθελε ηταν παιχταρας παντως...Οσοι τον ειδαν γιατι καποιοι δεν τον ειδαν καν ,αλλα εκραξαν...
κανεις λαθος ιντεραντ...βαζω το φορλαν γιατι ειναι ακριβως ιδια φαση με τον παπαζογλου...οταν τον πηραν ηταν στην ηλικια του και δεν τον ηξερε κανεις...φαινοταν οτι ειχε προσοντα αλλα εχανε μαλλια σε καποιες φασεις..δεν ηταν κανενας μεγαλος παιχτης μεγαλος παιχτης εγινε μετα αφου εφυγε απο το μαντσεστερ... :ugeek: :ugeek:interad έγραψε: υ.γ. να με συγχωράτε ρε παιδιά αλλά οι συγκρίσεις του Σάκη με Φορλάν και γενικά με επιθετικούς τεράστιους που έχουν χάσει άχαστα είναι παραμυθάκια για μέχρι ενός έτους μωράκια... ΕΛΕΟΣ
70 εμφανισεις 10 γκολ αυτος ηταν ο απολογισμος του αδερφε... :ugeek: :ugeek:
- mauros hmer
Και ξάφνου, μια κραυγή σκέπασε τον ουρανό της Νίκαιας...
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ??????????
ΥΓ. Καλός ήταν πάντως...
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ??????????
ΥΓ. Καλός ήταν πάντως...
- paok kerkyra
ΟΛΟΙ εσείς που κράζεται και τον βγάζεται άχρηστο θα ήθελα να σας δω εσάς στην φάση μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου με βηματισμό και οχι στατικότητα τι θα κάνατε θα σας πω εγω θα σας έφτανε το σκατό στην κάλτσα και θα παγώνατε αλλα όπως έγραψε και ο moican αν δεν κάνουμε το λατρεμένο μας άθλημα το κράξιμο θα σκάσουμε εγω εύχομαι ο Σάκης να σας κάνει να παθαίνετε λουμπάγκα απο της κωλοτούμπες άλλωστε δεν θα ειναι και η πρώτη φόρα βλέπε Σάντος, Ιβιτς...