71.Παναγιώτης Γλύκος
- PAOK_Antarctica
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
το γκολ είναι περίεργη φαση και δεν έχει τόοοση πια ευθύνη.
το τείχος ανοίγει ΤΡΑΓΙΚΑ, η μπάλα μάλιστα κοντράρει και 2 μετρα πριν φτασει στο τερμα αν παρατηρησετε παιρνει αναποδα φαλτσα......
shit happens συνεχιζουμε.
το τείχος ανοίγει ΤΡΑΓΙΚΑ, η μπάλα μάλιστα κοντράρει και 2 μετρα πριν φτασει στο τερμα αν παρατηρησετε παιρνει αναποδα φαλτσα......
shit happens συνεχιζουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 17 Μαρ 2014, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μου έκαναν κακή εντύπωση οι δηλώσεις σου. Αντι να βγεις σαν παλικάρι κ να πεις πως φταις κ εσύ για το αποτέλεσμα κρίνεις μόνο τον διαιτητή κ λες ότι σε έβγαλε από τα ρούχα σου. Να ξέρεις πως κ εμένα από τα ρούχα μου με έβγαλες από την τραγική αντιμετώπιση σου στο γκολ
- Sick Bastard
100% δική σου ευθύνη το γκολ.
Μην μασάς όμως, συμβαίνει και στους καλύτερους.
Μην μασάς όμως, συμβαίνει και στους καλύτερους.
ποσοστό ευθύνης στο γκολ έχει και το τοίχος. όχι για το πως στήθηκε (3 παίχτες ήταν!) αλλά το ότι άνοιξε αναίτια.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Γλύκο, δε σε καταλαβαίνω ρε συ. Ειλικρινά όμως.
Έρχεται αυτή η λουλού και πέφτει επάνω σου στο δεύτερο, την ώρα που κάνεις έξοδο. Ξεκάθαρα φάνηκε και το είδαμε όλοι. Ωραία. Εσύ ρε παιδί μου, τι ακριβώς παριστάνεις που πας να του τη πεις ; τι περιμένεις ; να ζητήσει συγνώμη ;
Κάνε ότι χτύπησες, πιάσε λίγο το πλευρό, ζήτα να σου βάλουν ψυκτικό κτλ κτλ. Θα έρθει ΣΙΓΟΥΡΑ να σε ξαναχτυπήσει αυτός έτσι και αλλιώς. Άστον να νομίζει ότι είσαι λαβωμένος. Και όταν έρθει βγάλε το γόνατο και στείλτον έξω. Όπως έκανε ο άλλος με τον Σάλπι στο Ζάγκρεμπ. Εσύ τι έκανες ; χαζοτσαμπουκάδες έκανες. Δλδ ΤΙΠΟΤΑ.
Και σε παρακαλώ ΠΟΛΥ, κάνε κάτι με το τοίχος. Είναι το τρίτο που τρως φέτος.
Έρχεται αυτή η λουλού και πέφτει επάνω σου στο δεύτερο, την ώρα που κάνεις έξοδο. Ξεκάθαρα φάνηκε και το είδαμε όλοι. Ωραία. Εσύ ρε παιδί μου, τι ακριβώς παριστάνεις που πας να του τη πεις ; τι περιμένεις ; να ζητήσει συγνώμη ;
Κάνε ότι χτύπησες, πιάσε λίγο το πλευρό, ζήτα να σου βάλουν ψυκτικό κτλ κτλ. Θα έρθει ΣΙΓΟΥΡΑ να σε ξαναχτυπήσει αυτός έτσι και αλλιώς. Άστον να νομίζει ότι είσαι λαβωμένος. Και όταν έρθει βγάλε το γόνατο και στείλτον έξω. Όπως έκανε ο άλλος με τον Σάλπι στο Ζάγκρεμπ. Εσύ τι έκανες ; χαζοτσαμπουκάδες έκανες. Δλδ ΤΙΠΟΤΑ.
-
Τώρα που το λες, η κουφάλα ο Κατσούρ ήταν ο μόνος που είχε την εμπειρία και την πονηριά, να πέσει και να κάνει τον ψόφιο όταν έφαγε την πρώτη.
Πολλοί τώρα θα πουν ότι δεν τα γουστάρουν αυτά και τέτοια. Εντάξει, ούτε εγώ, αλλά όταν ο άλλος βγαίνει να σε παίξει έτσι, είναι η πιο αποτελεσματική λύση.
Για το τοίχος το είπα και μετά από Μπενφίκα, και in game με ρούλη. Άσχημη κατάσταση.
Πολλοί τώρα θα πουν ότι δεν τα γουστάρουν αυτά και τέτοια. Εντάξει, ούτε εγώ, αλλά όταν ο άλλος βγαίνει να σε παίξει έτσι, είναι η πιο αποτελεσματική λύση.
Για το τοίχος το είπα και μετά από Μπενφίκα, και in game με ρούλη. Άσχημη κατάσταση.
- desperando
- Επικοινωνία:
και τι να κανει να μαθει σε παικτες που παιζουν 20 χρονια μπαλα οτι οι παικτες στο τοιχος δεν πρεπει να ανοιγουν?angelheart έγραψε:
-
Είναι ευθύνη του το στήσιμο, όπως και να το κάνουμε, και του προπονητή επίσης. Είχαμε τον ψυχάκια που τρόμαζε τους αμυντικούς με τις φωνές, αλλά αυτός εδώ παραείναι σοφτ.
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε πλακα με κανετε... ο τερματοφυλακας εχει την ευθυνη για το που θα στησει το τοιχος,οχι για το αν το τοιχος κανει μακακια.
το τοιχος ηταν σωστα στημενο ( και οταν λεμε σωστα στημενο εννοουμε στο σωστο σημειο)αλλα τα παλικαρια μας αντι να μεινουν κολλητα ανοιξαν και περασε η μπαλα αναμεσα απο τα σωματα τους
το τοιχος ηταν σωστα στημενο ( και οταν λεμε σωστα στημενο εννοουμε στο σωστο σημειο)αλλα τα παλικαρια μας αντι να μεινουν κολλητα ανοιξαν και περασε η μπαλα αναμεσα απο τα σωματα τους
- angelheart
- Επικοινωνία:
Δες τα στοπ καρέ στο γκολ με τον Πανιώνιο

Επίσης : αυτό το "παίζουν 20 χρόνια μπάλα" τον άλλον τον έστειλε στη Στουτγάρδη.

Επίσης : αυτό το "παίζουν 20 χρόνια μπάλα" τον άλλον τον έστειλε στη Στουτγάρδη.

- desperando
- Επικοινωνία:
ειναι προφανες οτι αναφερομαι στην περιπτωση του χθεσινου παιχνιδιου.
η ευθυνη του τερματοφυλακα ειναι μεχρι το σημειο του που και πως θα στηθει το τοιχος,απο κει και περα αν εγω που ειμαι στο τοιχος φοβηθω και σκυψω για παραδειγμα δεν μπορει να εχει ευθυνη ο τερματοφυλακας
η ευθυνη του τερματοφυλακα ειναι μεχρι το σημειο του που και πως θα στηθει το τοιχος,απο κει και περα αν εγω που ειμαι στο τοιχος φοβηθω και σκυψω για παραδειγμα δεν μπορει να εχει ευθυνη ο τερματοφυλακας
Η μπαλα περασε στο υψος του μηρου, αναμεσα σε 2 παιχτες που ανοιξαν σαν κατι κοριτσακια οταν παιζαμε μπαλα στο δημοτικο...
-
Διωξε με γροθιές ρε παληκαρε. Όπως του αναγνωρίζουν την καλή εικόνα των δύο τελευταίων μηνών, έτσι και τώρα πρέπει να αναγνωριστεί το λάθος του. Είναι αστείο να λέμε πως φταίει μόνο το τείχος. Που φταίει κ αυτό