11. Zlatan Muslimović
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Εγώ πάντως μόνο με 5 μύρια θα είμαι ευχαριστημένος αν πουληθεί τελικά ο Μούσλι... Όταν ο οδοντίατρος της Παπαναστασίου είναι έτοιμος να πουλήσει τον χονδρομπαλά Κόκε του 1,5 γκολ όλη τη χρονιά στη Σάλκε με 4 μύρια και κάποιον Γιάχιτς με 1,5 μύριο στην Γαλατά, απορώ πως κάποιοι εδώ μέσα δηλώνουν ότι με 3 μύρια θα πάνε οι ίδιοι τον Μούσλι στο αεροδρόμιο....
Η Σάλκε το ξέρει ? Η η Βέρντερ ?ioanmits έγραψε:Εγώ πάντως μόνο με 5 μύρια θα είμαι ευχαριστημένος αν πουληθεί τελικά ο Μούσλι... Όταν ο οδοντίατρος της Παπαναστασίου είναι έτοιμος να πουλήσει τον χονδρομπαλά Κόκε του 1,5 γκολ όλη τη χρονιά στη Σάλκε με 4 μύρια και κάποιον Γιάχιτς με 1,5 μύριο στην Γαλατά, απορώ πως κάποιοι εδώ μέσα δηλώνουν ότι με 3 μύρια θα πάνε οι ίδιοι τον Μούσλι στο αεροδρόμιο....
Γιατί γιά αυτές τις δύο έγραψε η Marca μαζί με γαύρο και βάζελο ότι ενδιαφέρονται.Και τελείως συμπτωματικά όταν ο χοντρός ήταν Ισπανία στη διακοπή.Αν το γράψει καμμιά γερμανική τότε μιλάμε.
Γιά τον Γιάχιτς μπορεί γιατί παίζει εθνική Βοσνίας που πάει τρένο αλλά ο χοντρός πάνω από 5-6 κατοστάρικα δεν πιάνει στην αγορά.
Και στο τέλος θα τους μείνει αμανάτι να παίρνει 800 χιλ τον χρόνο τρώγωντας τρίγωνα Πανοράματος.Και θα τον αφήσουν ελεύθερο.......
Άκου 4 εκατ. ο χοντροκόκε!!! Ούτε γιά πρωταπριλιάτικα μην τα λέτε αυτά.Δεν γίνονται πιστευτά.
Δεν τα λέω εγώ τα ποσά, η Marca τα γράφει και αναδημοσιεύονται... Και φυσικά δεν υπάρχει πρόταση, όπως πρόταση δεν υπάρχει και για τον Μούσλι, αλλά εμείς εδώ και μια εβδομάδα έχουμε ξετινάξει τα posts για το αν θα φύγει ο Μούσλι ή όχι... Τα πάντα είναι σχετικά, δεν μπορεί να κοστολογείται ο χονδροκόκε 4-5 μύρια και εμείς να συμφωνούμε σε πώληση του Μούσλι με 3 μύρια (και στις δυο περιπτώσεις μόνο δημοσιεύματα έχουμε, όχι επίσημες προτάσεις, άρα αυτά σχολιάζουμε) Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση για να κάνει μια πώληση αν χρειαστεί, γιατί θα φέρει σίγουρα όχι έναν αλλά 2-3 ισάξιους παίκτες (όχι παραπάνω γιατί η λογική λέει να κρατήσουμε το φετινό κορμό και με 3-4 ποιοτικές προσθήκες να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα του χρόνου)
Υπάρχει πλέον και φωτογραφία.
ΜΟΥΣΛΙ ΣΕ ΓΑΛΑΤΑ!

ΜΟΥΣΛΙ ΣΕ ΓΑΛΑΤΑ!

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- PAOK_NORTH_ARMY
Θλάση Α' βαθμού ο Ζλάταν..Τον ματιαξαν οι Τουρκαλάδες. Να δούμε πόσο θα μείνει απέξω γιατί πλησιάζουν τα play-off.
Με 5 μυρια μας τον παιρνουν ουτως η αλλως.
Γινεται να αυξησουμε αραγε την ρητρα?
Τι θα γινει εαν μεινει και βγαλει ματια του χρονου?
Θελω να πω πως καλα θα ηταν να μαγειρεψουμε πριν πεινασουμε.
Αν και εχω απολυτη εμπιστοσυνη στην διοικηση
Γινεται να αυξησουμε αραγε την ρητρα?
Τι θα γινει εαν μεινει και βγαλει ματια του χρονου?
Θελω να πω πως καλα θα ηταν να μαγειρεψουμε πριν πεινασουμε.
Αν και εχω απολυτη εμπιστοσυνη στην διοικηση
Λυπάμαι πολύ που υπάρχουν "έλα μωρέ τον Μούσλι βρε τώρα βρε" άτομα.Τον παίκτη που θεοποίησαν αρκετοί οπαδοί, "πέφτει" μετά από 5 μήνες ποδοσφαιρικής απραξίας.
Δεν λέμε ότι είναι λίγοι,απλά δεν γίνεται να λες παλτό έναν παίκτη για τον οποίο έλεγες αυτά που έλεγες.
Ψυχρά τώρα,για το θέμα της μεταγραφής,αν δεν κάνω λάθος το συμβόλαιο του Μούσλι τελειώνει του χρόνου.Με 3 εκατομμύρια πρόταση,ειδικά αν στο παζάρι ανέβαινε κιόλας,θα τον έσπρωχνα στην ευχή του θεού.
Βέβαια,δεν θα ήθελα να είναι μια προβοκατόρικη δικαιολογία για την απόκτηση κοντού μεσοεπιθετικού,γιατί απλά δεν πρέπει.
Αυτή είναι η άποψή μου,και θέλω να πιστεύω πως όσο και αν διαφωνούν κάποιοι,έχει κάποια βάση
Δεν λέμε ότι είναι λίγοι,απλά δεν γίνεται να λες παλτό έναν παίκτη για τον οποίο έλεγες αυτά που έλεγες.
Ψυχρά τώρα,για το θέμα της μεταγραφής,αν δεν κάνω λάθος το συμβόλαιο του Μούσλι τελειώνει του χρόνου.Με 3 εκατομμύρια πρόταση,ειδικά αν στο παζάρι ανέβαινε κιόλας,θα τον έσπρωχνα στην ευχή του θεού.
Βέβαια,δεν θα ήθελα να είναι μια προβοκατόρικη δικαιολογία για την απόκτηση κοντού μεσοεπιθετικού,γιατί απλά δεν πρέπει.
Αυτή είναι η άποψή μου,και θέλω να πιστεύω πως όσο και αν διαφωνούν κάποιοι,έχει κάποια βάση
3 χρονια τπεγραψε συμβολαιο.......Ελπιζω να προλαβει τα χαζο πλει οφ γιατι ειναι μια επιθεση μονος του..
jibbie έγραψε:Ζλαταν με ρητρα σε βλεπω σαν τη Λυτρα!
Γράφτηκε και αυτό Η εφευρετικότητα των οπαδών του ΠΑΟΚ όσον αφορά το συνθήματα είναι μοναδική. Και αυτό αποδείχθηκε και στην περίπτωση του Μουσλίμοβιτς. Σε σάιτ οπαδών του «δικέφαλου», στον τομέα που γίνεται συζήτηση για τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, γράφτηκε το «Ζλάταν με ρήτρα (σ.σ.: με 5 εκατ. ευρώ δηλαδή) σε βλέπω σαν τη (Μάρω) Λύτρα»
Οπως και στον πρώτο γύρο έτσι και τώρα ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς δεν θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης. Στον πρώτο γύρο ο Βόσνιος επιθετικός ανάρρωνε από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Λάρισα, ενώ τώρα θα κληθεί να εκτίσει τη μια από τις δυο αγωνιστικές ποινής λόγω των επτά καρτών που έχει δει.
Στα μισά της σεζόν, αν κάποιοι μιλούσαν στους φίλους του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μουσλίμοβιτς, η αντίδρασή τους θα ήταν μεγάλη. Οσο περνά ο καιρός όμως η αφλογιστία του Βόσνιου και η προοπτική πώλησής του συναντούν αρκετούς φίλους, με τα χρήματα που θα φέρει να είναι ο βασικός γνώμονας.
πηγη : Goalday (http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2017404 )

απλα να πω επειδη το συγκεκριμενο αρθρο της εφημεριδας με αφορα κατα καποιο τροπο προσωπικα οτι δε συγκαταλεγομαι στους φιλους της πωλησης Ζλαταν το καλοκαιρι..απλα διασκεδαζω το θορυβο γυρω απ το αλανι..και σ αυτο το πνευμα ηταν και το συνθηματακι

Μπράβο στον αδερφό jibbie και στην goalday επίσης!

gash μπες και χαζεψε...
http://www.gialousa71.com/e107_images/n ... _lytra.jpg
ειναι λιγο πιο ομορφη απο την κινεζουλα στο αβαταρ σου...
jibbie εισαι ωραιος...

http://www.gialousa71.com/e107_images/n ... _lytra.jpg
ειναι λιγο πιο ομορφη απο την κινεζουλα στο αβαταρ σου...

jibbie εισαι ωραιος...