Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ πάντως, ΑΝ ισχύει ότι η ... αφρόκρεμα της δικαιοσύνης :lol: στη "χώρα" μας τόλμησε να ξεστομίσει σε γονείς σκοτωμένων παιδιών στα Τέμπη, προτού ξεκαθαρίσει δικαστικά τι στον π@υτσο συνέβη το μοιραίο εκείνο βράδυ και ποιοί πραγματικά ευθύνονται για αυτό, ότι "γίνονται αυτά", "πρέπει να προχωρήσετε τη ζωή σας" και "καλό θα είναι να στραφείτε στην εκκλησία για να βρείτε παρηγοριά" (που μεταξύ Καρυστιανού και εισαγγελέα του Αρείου Πάγου εννοείται πως πιστεύω την πρώτη), μια χαρά "θετική" τη βρίσκω την απόφαση. Τυφλωθήκαμε από τη λάμψη πάλι. Μλκες, φανταστείτε ότι αυτοί οι τύποι είναι θεωρητικά ανεξάρτητοι, που, εφόσον δε θέλουν, ουδείς μπορεί καν να τους κλάσει τ' αρκίντια, όχι να τους επηρεάσει κλπ. Και βλέπετε πώς λειτουργούν. Επίσης, μη λησμονούμε ότι είναι φυτεμένοι πριν αναλάβει ο Γκαγκατσης στον οποίο πέφτει όλο σχεδόν το ανάθεμα (δικαίως για κάποια θέματα). Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Που μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα.
Τέλος, θέλω επιτέλους να αντιληφθείτε ορισμένοι ότι σημασία ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ επαναλαμβανόμενα πως έχει αποκλειστικά ποιός σύρεται ως κατηγορούμενος, δίχως να παίζει ρόλο ούτε κατά 0,001% ποιός τον εκπροσωπεί ενώπιον των δικαιοδοτικών :lol: :lol: :lol: οργάνων του ποδοσφαίρου. Υπενθυμίζω ότι το αεχ κέρδισε πρωτάθλημα στα δικαστήρια, εκπροσωπούμενο από μια Ρίζου, την οποία δε γνωρίζω ασφαλώς ως επαγγελματία αλλά μπορώ να πιθανολογήσω ότι δεν είναι καμία εκπροσωπευτική υπερδύναμη.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Ας σκύψουμε το κεφάλι λοιπόν να τρώμε τις φάπες...Καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη :pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

aivas19 έγραψε:
potamda έγραψε:Προσφυγή στο CAS και μήνυση σε όσους πρέπει για κακοδικία και διαφυγόντα κέρδη.
Δε προλαβαινει να γινει η εκδικαση. Θα τελειωσει η τιμωρια
Θα ζητήσουμε επανάληψη των αγώνων.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

23 + 45 = 68 ημέρες έφαγε ο Lucesku από την ΑΕΧ.
Δείτε πόσους βαθμούς χάσαμε στην διάρκεια της τιμωρίας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μας γαμάνε με κάθε έννομο και μη μέσο και εμείς "Κάνει κλύο στην Τούμπα και σα με κάνει ντα τ'αφεντικό άμα αλλωστήσω".

Γαμώ το σπίτι μου.

Mīngus έγραψε:Θα δεχόμουν την ποινή αδιαμαρτύρητα αν πριν από 6 μήνες δεν έπιανε ο Αλμέιδα αστυνομικό απ' το λαιμό και την έβγαζε λάδι.
Επίσης, θα τη δεχόμουν με μεγαλύτερη στωϊκότητα αν ήξερα ότι την επόμενη φορά που θα ξεφύγει προπονητής ή παίκτης του ΠΟΚ θα έχει ανάλογη ποινή.
Όμως τίποτα από αυτά δεν έγινε/δε θα γίνει σε αυτό το βόθρο που έχουμε για κράτος.
Για αυτόν ακριβώς το λόγο, επειδή ο λαός είναι σε μόνιμο λήθαργο, πρέπει επιτέλους η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αποκτήσει μαινόμενη πυγμαία φωνή αντίδρασης και δικαιοσύνης.
Αλλά, κι εκείνοι έχουν ξεμείνει από μάγουλα να γυρνάνε...
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Και κάτι τελευταίο….
Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ, υπάρχετε? Υπάρχει ζωή στον πλανήτη ΠΑΟΚ ?

ΟΕΟ?????
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Στις τελευταίες δύο πορείες που έκαναν, ήμασταν λιγότεροι από μπασκετικό ΠΑΟΚ - Άρης στο Παλατάκι. Βασικά παίζει να ήμασταν και λιγότεροι από ΠΑΟΚ - βάζελος στο Παλατάκι...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Καλησπέρα. Ολα καλά; Μηδέν αντίδραση βλέπω από την ΠΑΕ. Skype κάνουν ακόμη ;

Επιστρέψαμε σε εποχές που κάθε τρεις και λίγο διαβάζαμε «αλλάζει στάση ο Ζαγοράκης» για τη διαιτησία και η μόνη στάση που άλλαζε ήταν στο πως μας πηδάνε.

Κάτι έχει πάει πολύ λάθος σε όλο αυτό.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Μα γιατί;
Αφου ο λουτσεσκου φταίει, ας μην κατέβαινε κι αυτός από το λεωφορείο.
Δεν ήξερε οτι τους ενοχλεί που έχει μεγάλο στόμα;
Την επόμενη φορά ας τους ρωτήσουμε σε ποια στάση τους βολεύει.
Παραλυτες πόρτες, ήπια ξυλα, στημένες πολύ ιδιοκτησίες κλπ κλπ κλπ...
Σφάξε με αγα μου ν'αγιασω!!
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Όταν λέγαμε ότι και με Κούγια θα βγάλουν την απόφαση που θέλουν πολλοί λέγανε για ίδια όπλα με τους κάτω και ότι πρέπει να παίξεις βρώμικα κτλ. Αν δεν ασχοληθεί σοβαρά με την ομάδα ο Σαββίδης δε βλέπω φως.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Πάλι σε απολογία για τη αυμπεριφορά λέει των φιλάθλων μας στο ματς με το Βόλο που το γήπεδο ήταν Εκκλησία
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

jibbie έγραψε:Επιστρέψαμε σε εποχές που κάθε τρεις και λίγο διαβάζαμε «αλλάζει στάση ο Ζαγοράκης» για τη διαιτησία και η μόνη στάση που άλλαζε ήταν στο πως μας πηδάνε.
Με φωτογραφία Ζαγοράκη να ανεβαίνει/κατεβαίνει σκάλες
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευση από DIAMANTIS99 »

Ο κουγιας μιλαει για ποινη που ξεκιναει απο το συμβαν (18/12) . Αναφερεται στην αποφαση απο ποτε ξεκιναει?
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Λαθος μου . ξεκιναει απο 30/12
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

«Απαράδεχτα και πρωτοφανή πράγματα. Αυτά προσβάλλουν τη δικαιοσύνη, ακόμη και εμάς τους δικηγόρους που δεν μπορεί να μας κοροϊδέψει κάποιος.

Είναι απαράδεκτη και πρωτοφανής απόφαση! Εγώ ντρέπομαι και προβληματίζομαι, γιατί τον πρόεδρο της επιτροπής, τον έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Αλλά δυστυχώς βλέπω πως έχει αλλάξει η δικαιοσύνη στην Ελλάδα.

Έχω προσωπικό και νομικό αυτοσεβασμό, δεν μπορεί να με προσβάλει οποιοσδήποτε εισαγγελέας. Έχω μάθει να μελετάω και να κουράζομαι για κάθε υπόθεση, όμως θέλω να αντιμετωπίζομαι με σεβασμό από την ίδια της δικαιοσύνη. Αυτή η απόφαση με προσβάλει εμένα ως δικηγόρο αλλά και τους υπόλοιπους νομικούς της υπόθεσης».

Μια απο τις διαφορες του κουγια , με το υπολοιπο δημοσιουπαλληλικο δικαστικο τιμ , που ουτε ακουστηκε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”