2. Mohamed Mady Camara

Απάντηση
PAOKAPOMONOSMOY

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Κύριε Μαντί μπορω να πω πολλά. Αυτό που με στοιχειώνει μέχρι και σήμερα είναι εκείνη η γαμημενη στραβοκλωτσιά που δεν μας έδωσες την ευκαιρία να διεκδικήσω την είσοδο στο champions League και που εξαιτίας της στιγματίστηκε ένας παίχτης που είχε κάνει ένα φάουλ κάπου λίγο κάτω απ'το κέντρο και που από τότε δεν κατάφερε ακόμη να συνέλθει. Και δεν μπορώ να σε βλέπω άλλο να χασκογελας . Δεν φταις εσύ που δεν κατάλαβες που ήρθες. Εύχομαι υγεία να έχεις και να συνεχίσεις αλλού την καριέρα σου. Μιλάω πάντα ως οπαδός από αυτά που βλέπω, χωρίς να ξέρω τι γίνεται μέσα στο κλαμπ και συνεχίζεις να παίζεις. Ούτε τα γκολ που έβαλες τα χάρηκα, το γιατί; Μου το έδειξες πολλές φορές με εμφατικό τρόπο. Και πάλι σου το λέω, δεν φταις εσύ.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Δεν φταίει αυτός, φταίει ο ρασβαν λουτσεσκου που τον βάζει. Είναι δύσκολο να το καταλάβετε αυτό; ; κανένας παίχτης δεν φταίει που παίζει ή δεν παίζει. Αυτός όμως που αποφασίζει είναι υπεύθυνος κ για τα καλά που είχαμε κ για τα άσχημα που έχουμε
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Εδώ που τα λέμε, έχει κι ένα δίκιο η άλλη πλευρά του νομίσματος του λουτσε.
Σου λέει... Οκ δεν τραβά ο Καμαρά, ας μείνει πίσω από τον Ιταλό ο οποίος δεν θα είναι εδώ την επόμενη χρονιά. Αλλά πώς την επόμενη σαιζόν θα έχω κρατήσει τον μαντί έχοντας χάσει τον δανεικό? Άρα χαμένους και τους δύο? Μπαααα.... Καμαρά λοιπόν
Κάτι ξέρει που εμείς πάντα λησμονούμε μιας που ευελπιστούμε κατά τις περιόδους τις μεταγραφικές!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”