8.Soualiho Meïté

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Η διοίκηση μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εγώ ρωτάω όμως τον οπαδό, ποτέ ήταν η τελευταία φορα που είδαμε καλύτερο χάφ από τον Μειτε;
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Ποιος ξέρει πόσα χρόνια πίσω.
Και φαντάσου τι θα βλέπαμε στο κέντρο αν ο Γάλλος είχε δίπλα του έναν γρήγορο παίκτη, όπως τον Μαξίμοβιτς πχ.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Θεωρώ πως το δίδυμο Μεϊτέ - Αουγκούστο θα δημιουργούσε μεγάλο χάσμα με όλον τον ανταγωνισμό. Δυστυχώς συναντήθηκαν στην περιστρεφόμενη πόρτα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Μα εδω ακουμε οτι δεν ταιριαζει ο Μισιτς με τον Μεϊτε

Λες κ εχουμε υπερπολυτελεια στα χαφ ή πρεπει, για ποιο λογο αραγε ?? να περασει στον κοσμο το διλημμα οτι ή τον ενα παικτη μπορουμε να εχουμε ή τον αλλο
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Άσχετο αλλά σήμερα μάθαμε ότι ο Μειτε έκανε εμετό στην προθέρμανση πριν την Μπριζ λόγο της Ίωσης
Άβαταρ μέλους
Special 4

Κ ο Λουτσεσκου τον εβαλε μεσα κ εδωσε στην ομαδα εντολη για πρεσινγκ ψηλα, αντι να σφιξει τις γραμμες κ να παιξει πιο πισω

Κ γινομαι κακος εγω κ μερικοι αλλοι π του κανουμε κριτικη κ μας λενε οτι εχουμε εμπαθεια, ενω οι λαθος επιλογες του ειναι κραυγαλεες
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Mitsospaoki4 έγραψε:Άσχετο αλλά σήμερα μάθαμε ότι ο Μειτε έκανε εμετό στην προθέρμανση πριν την Μπριζ λόγο της Ίωσης
Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό αληθεύει αλλά αν αληθεύει μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που θυμάμαι ποτέ εγώ να γίνονται στην ομαδα
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Montrealiotis έγραψε:Η διοίκηση μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εγώ ρωτάω όμως τον οπαδό, ποτέ ήταν η τελευταία φορα που είδαμε καλύτερο χάφ από τον Μειτε;
Η χρονιά που έκανε ο Μίσιτς τότε ήταν καλύτερη. Τον θεωρώ προσωπικά ποιο σύγχρονο ποδοσφαιριστή. Σε εκείνες τις θέσεις που είναι οι σημαντικότερες βασικά σε μια ομάδα θες ταχυδυναμικούς παίκτες που ξέρουν μπάλα. Αυτό ή αγοράζεται ακριβά ή δημιουργείται αν μπορείς να το δημιουργήσεις.Ο Μειτέ ξέρει μπάλα αλλα είναι πιο αργός και από την καθυστέρηση. Για Ελληνικό πρωτάθλημα πολύ καλός.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εγώ θεωρώ ότι ο Μειτε είναι καλύτερος. Το δείχνει και η καριέρα του άλλωστε. Είναι δυνατός και μια χαρά ταχύτητα έχει. Τον είδαμε και με αλλά χάφ όπως της Άιντραχτ πως έπαιζε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Special 4 έγραψε:Μα εδω ακουμε οτι δεν ταιριαζει ο Μισιτς με τον Μεϊτε

Λες κ εχουμε υπερπολυτελεια στα χαφ ή πρεπει, για ποιο λογο αραγε ?? να περασει στον κοσμο το διλημμα οτι ή τον ενα παικτη μπορουμε να εχουμε ή τον αλλο
Δηλαδή αν κάποιος πιστεύει πως τα χαρακτηριστικά τους δεν ταιριάζουν και το γράφει, το κάνει για να περάσει δίλημμα στον κόσμο;
Ναι για εμένα θα ταίριαζε δίπλα στον Μεϊτέ ο Ντόουγκλας και όχι ο Μίσιτς. Άποψη μου είναι. Τη γράφω, δεν την επιβάλω, ούτε προσπαθώ να βάλω διλήμματα, ούτε να τον μειώσω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Special 4 έγραψε:Μα εδω ακουμε οτι δεν ταιριαζει ο Μισιτς με τον Μεϊτε ...
Για μένα ταιριάζουν γιατί ο Misic ξέρει να προωθεί σωστά το παιχνίδι. Το δίδυμο που μπορεί να μην ταίριαζε είναι Meite - Maksimovic.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Blackgr4 έγραψε:
Special 4 έγραψε:Μα εδω ακουμε οτι δεν ταιριαζει ο Μισιτς με τον Μεϊτε

Δηλαδή αν κάποιος πιστεύει πως τα χαρακτηριστικά τους δεν ταιριάζουν και το γράφει, το κάνει για να περάσει δίλημμα στον κόσμο;
Ναι για εμένα θα ταίριαζε δίπλα στον Μεϊτέ ο Ντόουγκλας και όχι ο Μίσιτς. Άποψη μου είναι. Τη γράφω, δεν την επιβάλω, ούτε προσπαθώ να βάλω διλήμματα, ούτε να τον μειώσω.
Πολυ καλα κανεις κ λες την αποψη σου
Τη σεβομαι απολυτα
Δεν αναφερομουν σε αυτους π σχολιαζουμε στο φορουμ κανοντας παρεα με συζητηση ας πουμε καφενειακη

Αναφερομαι στις ΑΡΔογραφιδες των διαφορων σαιτ, π αυτα π γραφουν, τις περισσοτερες φορες εχουν σκοπιμοτητα
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Montrealiotis έγραψε:Η διοίκηση μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εγώ ρωτάω όμως τον οπαδό, ποτέ ήταν η τελευταία φορα που είδαμε καλύτερο χάφ από τον Μειτε;
Απο Παμπλο Γκαρσια..
Μαζι με Αουγκουστο θα ηταν αχτυπητο διδυμο..
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

renegade έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Άσχετο αλλά σήμερα μάθαμε ότι ο Μειτε έκανε εμετό στην προθέρμανση πριν την Μπριζ λόγο της Ίωσης
Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό αληθεύει αλλά αν αληθεύει μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που θυμάμαι ποτέ εγώ να γίνονται στην ομαδα
με 39 πυρετο ηταν πριν το ματς

Κοταρσκι,Μπαμπα,Μειτε,Σαματα,Κουλιερακης και Ντεσποτωφ
ειχαν πυρετο πριν το ματς
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δηλαδή, αν εκδήλωνε και κανένα ενδιαφέρον ο Κούλης να δει το ματς, τι άλλο θα παθαίναμε;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”