8.Soualiho Meïté
- Montrealiotis
Re: 8.Soualiho Meïté
Η διοίκηση μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εγώ ρωτάω όμως τον οπαδό, ποτέ ήταν η τελευταία φορα που είδαμε καλύτερο χάφ από τον Μειτε;
-
papwolf
Ποιος ξέρει πόσα χρόνια πίσω.
Και φαντάσου τι θα βλέπαμε στο κέντρο αν ο Γάλλος είχε δίπλα του έναν γρήγορο παίκτη, όπως τον Μαξίμοβιτς πχ.
Και φαντάσου τι θα βλέπαμε στο κέντρο αν ο Γάλλος είχε δίπλα του έναν γρήγορο παίκτη, όπως τον Μαξίμοβιτς πχ.
- Σουριναμέζος
Θεωρώ πως το δίδυμο Μεϊτέ - Αουγκούστο θα δημιουργούσε μεγάλο χάσμα με όλον τον ανταγωνισμό. Δυστυχώς συναντήθηκαν στην περιστρεφόμενη πόρτα
Μα εδω ακουμε οτι δεν ταιριαζει ο Μισιτς με τον Μεϊτε
Λες κ εχουμε υπερπολυτελεια στα χαφ ή πρεπει, για ποιο λογο αραγε ?? να περασει στον κοσμο το διλημμα οτι ή τον ενα παικτη μπορουμε να εχουμε ή τον αλλο
Λες κ εχουμε υπερπολυτελεια στα χαφ ή πρεπει, για ποιο λογο αραγε ?? να περασει στον κοσμο το διλημμα οτι ή τον ενα παικτη μπορουμε να εχουμε ή τον αλλο
- Mitsospaoki4
- Moderator
Άσχετο αλλά σήμερα μάθαμε ότι ο Μειτε έκανε εμετό στην προθέρμανση πριν την Μπριζ λόγο της Ίωσης
Κ ο Λουτσεσκου τον εβαλε μεσα κ εδωσε στην ομαδα εντολη για πρεσινγκ ψηλα, αντι να σφιξει τις γραμμες κ να παιξει πιο πισω
Κ γινομαι κακος εγω κ μερικοι αλλοι π του κανουμε κριτικη κ μας λενε οτι εχουμε εμπαθεια, ενω οι λαθος επιλογες του ειναι κραυγαλεες
Κ γινομαι κακος εγω κ μερικοι αλλοι π του κανουμε κριτικη κ μας λενε οτι εχουμε εμπαθεια, ενω οι λαθος επιλογες του ειναι κραυγαλεες
Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό αληθεύει αλλά αν αληθεύει μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που θυμάμαι ποτέ εγώ να γίνονται στην ομαδαMitsospaoki4 έγραψε:Άσχετο αλλά σήμερα μάθαμε ότι ο Μειτε έκανε εμετό στην προθέρμανση πριν την Μπριζ λόγο της Ίωσης
Η χρονιά που έκανε ο Μίσιτς τότε ήταν καλύτερη. Τον θεωρώ προσωπικά ποιο σύγχρονο ποδοσφαιριστή. Σε εκείνες τις θέσεις που είναι οι σημαντικότερες βασικά σε μια ομάδα θες ταχυδυναμικούς παίκτες που ξέρουν μπάλα. Αυτό ή αγοράζεται ακριβά ή δημιουργείται αν μπορείς να το δημιουργήσεις.Ο Μειτέ ξέρει μπάλα αλλα είναι πιο αργός και από την καθυστέρηση. Για Ελληνικό πρωτάθλημα πολύ καλός.Montrealiotis έγραψε:Η διοίκηση μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εγώ ρωτάω όμως τον οπαδό, ποτέ ήταν η τελευταία φορα που είδαμε καλύτερο χάφ από τον Μειτε;
- Montrealiotis
Εγώ θεωρώ ότι ο Μειτε είναι καλύτερος. Το δείχνει και η καριέρα του άλλωστε. Είναι δυνατός και μια χαρά ταχύτητα έχει. Τον είδαμε και με αλλά χάφ όπως της Άιντραχτ πως έπαιζε.
Δηλαδή αν κάποιος πιστεύει πως τα χαρακτηριστικά τους δεν ταιριάζουν και το γράφει, το κάνει για να περάσει δίλημμα στον κόσμο;Special 4 έγραψε:Μα εδω ακουμε οτι δεν ταιριαζει ο Μισιτς με τον Μεϊτε
Ναι για εμένα θα ταίριαζε δίπλα στον Μεϊτέ ο Ντόουγκλας και όχι ο Μίσιτς. Άποψη μου είναι. Τη γράφω, δεν την επιβάλω, ούτε προσπαθώ να βάλω διλήμματα, ούτε να τον μειώσω.
- ΑποστόληςΑ
Για μένα ταιριάζουν γιατί ο Misic ξέρει να προωθεί σωστά το παιχνίδι. Το δίδυμο που μπορεί να μην ταίριαζε είναι Meite - Maksimovic.Special 4 έγραψε:Μα εδω ακουμε οτι δεν ταιριαζει ο Μισιτς με τον Μεϊτε ...
Πολυ καλα κανεις κ λες την αποψη σουBlackgr4 έγραψε:Δηλαδή αν κάποιος πιστεύει πως τα χαρακτηριστικά τους δεν ταιριάζουν και το γράφει, το κάνει για να περάσει δίλημμα στον κόσμο;Special 4 έγραψε:Μα εδω ακουμε οτι δεν ταιριαζει ο Μισιτς με τον Μεϊτε
Ναι για εμένα θα ταίριαζε δίπλα στον Μεϊτέ ο Ντόουγκλας και όχι ο Μίσιτς. Άποψη μου είναι. Τη γράφω, δεν την επιβάλω, ούτε προσπαθώ να βάλω διλήμματα, ούτε να τον μειώσω.
Τη σεβομαι απολυτα
Δεν αναφερομουν σε αυτους π σχολιαζουμε στο φορουμ κανοντας παρεα με συζητηση ας πουμε καφενειακη
Αναφερομαι στις ΑΡΔογραφιδες των διαφορων σαιτ, π αυτα π γραφουν, τις περισσοτερες φορες εχουν σκοπιμοτητα
- Amsterdamer_87
Απο Παμπλο Γκαρσια..Montrealiotis έγραψε:Η διοίκηση μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εγώ ρωτάω όμως τον οπαδό, ποτέ ήταν η τελευταία φορα που είδαμε καλύτερο χάφ από τον Μειτε;
Μαζι με Αουγκουστο θα ηταν αχτυπητο διδυμο..
με 39 πυρετο ηταν πριν το ματςrenegade έγραψε:Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό αληθεύει αλλά αν αληθεύει μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που θυμάμαι ποτέ εγώ να γίνονται στην ομαδαMitsospaoki4 έγραψε:Άσχετο αλλά σήμερα μάθαμε ότι ο Μειτε έκανε εμετό στην προθέρμανση πριν την Μπριζ λόγο της Ίωσης
Κοταρσκι,Μπαμπα,Μειτε,Σαματα,Κουλιερακης και Ντεσποτωφ
ειχαν πυρετο πριν το ματς
Δηλαδή, αν εκδήλωνε και κανένα ενδιαφέρον ο Κούλης να δει το ματς, τι άλλο θα παθαίναμε;