71. Brandon Thomas Llamas
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
Ήμουν και είμαι αντίθετος σε αυτήν την εξέλιξη. Ετερον εκάτερον όμως. Μακάρι να τα πάει καλά και να έχει μια επιτυχημένη χρονιά.
Να ζησουμε να θυμομαστε εποχες Πριγιο,Ακπομ,Σφιντερσκι που φανταζουν Λεβαντοφσκι και Φαν Μπαστεν μπροστα σε Ολιβειρα Μπραντον και σια.
Καλη δυναμη
Καλη δυναμη
Άρχισε φοβερά ακούω
4 γκολ στην πρώτη προπόνηση
Πάει για πρώτος σκόρερ φέτος
4 γκολ στην πρώτη προπόνηση
Πάει για πρώτος σκόρερ φέτος
-
Δεν περιμενα κανενος διαφορετικου τυπου
ρεπορταζ απ τους ΑΡΔ "μας" απ τα γνωστα:
"Πολυβολο στις προπονησεις ο Μπραντον"!
ΥΓ. Μακαρι να παει τρενο στα 30 γκολ και
να με βγαλει τον πιο ασχετο κριτη του ever.-
ρεπορταζ απ τους ΑΡΔ "μας" απ τα γνωστα:
"Πολυβολο στις προπονησεις ο Μπραντον"!
ΥΓ. Μακαρι να παει τρενο στα 30 γκολ και
να με βγαλει τον πιο ασχετο κριτη του ever.-
Καλωηρθες παλικαρε. Εγω σε ηθελα στην ομαδα στην επιθετικη γραμμη. Οχι για σεντερ βεβαια. Και εχω να σου πω εενα μεγαλο μπραβο που καταφερες και κερδισες την ανανεωση μονο με τις δικες σου προσπαθειες και τον δικο σου αγωνα.
Σιδερενιος παλικαρε.
Σιδερενιος παλικαρε.
- Shivaspace
Ο τσιτσιπας εβγαλε γκομενα στα 24joshua έγραψε:O βαβρινκα πήρε grand slam στα 29 του,γιατί όχι να μάθει και αυτός κοντρολ στα 28; Πέρα από τη πλάκα,απο τη στιγμή που ανανέωσε εμείς οφείλουμε να ευχόμαστε να βγάλει ματιά και να πάει καλύτερα και όχι να τα σκατωσει για να βγούμε δικαιωμένοι.

Σέβομαι την στρατηγική απόφαση να βρεθεί χώρος για τον Τζίμα... κάτι που δεν θα γινόταν με δύο φορ επιπέδου.
Αρκεί βέβαια να βρεθεί χώρος για τον παίκτη... και όχι μόνο λόγια
Αρκεί βέβαια να βρεθεί χώρος για τον παίκτη... και όχι μόνο λόγια
Προφανώς και θα προσεχθεί ο μικρός, δεν έχει υπάρξει ανακολουθος ο Λουτσεσκου, υπάρχει σχέδιο σίγουρα, καλά να είναι το παλικάρι και όλα τα καλά είναι μπροστά του.
- ΑποστόληςΑ
Η δική μου άποψη είναι πως όποια και να είναι τα δύο φορ, χρόνος για τον Τζίμα υπάρχει, αρκεί να έχει την διάθεση ο προπονητής να τον βάλει ώστε να εξελιχθεί. Σε αγώνες του πρωταθλήματος πχ, στην Τούμπα, που είμαστε 2-0 μπροστά μπορεί να πάρει ένα 20λεπτο ο Τζίμας και να μείνει ο 2ος φορ ξεκούραστος για την επόμενη Πέμπτη.
- john4serres
Μετά τις προχθεσινές δηλώσεις του προπονητή που εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την έλλειψη φορ και την μεταχείριση του Brandon ως ξένο σώμα στην ομάδα, έχουμε και συνέχεια σήμερα.sdna
Διευκρινίσεις σε μια άσκηση ζήτησε ο Μπράντον Τόμας, αλλά μάλλον το… μετάνιωσε μετά την απάντηση που έλαβε από το Ραζβάν Λουτσέσκου!
Ο Ισπανός επιθετικός έκανε το λάθος να ζητήσει διευκρινίσεις σε μια άσκηση, ρωτώντας για τις επαφές με τη μπάλα, λαμβάνοντας την απόλυτη απάντηση του προπονητή του:
«Μ@λ@κ@ αν με ρωτάς μετά από ένα χρόνο, θα σε σκοτώσω…» καθώς πρόκειται για μια άσκηση συνηθισμένη και «απαγορευόταν» μια τέτοια ερώτηση, σύμφωνα με τον Λουτσέσκου.
Ο Μπράντον αμέσως αντιλήφθηκε, χαμογέλασε αλλά διευκρινίσεις δεν έλαβε!
Και ρωτώ εγώ , με τι ψυχολογία να παίξει ο Brandon με τη Beitar;
Δεν έχεις άδικο, αλλά κι από την άλλη ο λόγος που βγάζει αυτο το άρθρο προς τα έξω, σε τι εξυπηρετεί η δημοσιογράφος ;
Αυτά συμβαίνουν καθημερινά σε προπονήσεις κτλπ.
Τελείως άκυρο νομίζω.
Αυτά συμβαίνουν καθημερινά σε προπονήσεις κτλπ.
Τελείως άκυρο νομίζω.
-
Μαλλον θελει να εστιασει στα
νευρακια του προπονητη μας!
Σαν δεν ντρεπεται λιγο δηλαδη!
νευρακια του προπονητη μας!
Σαν δεν ντρεπεται λιγο δηλαδη!
ας το τραβήξουμε και αυτό από τα μαλλιά, μην τυχόν και αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω ...