+++renegade έγραψε:Πάσα σίγουρα δεν έχει.nunies4 έγραψε:Ναι τον θεωρω. Εχει χαρακτηριστικα που αυτη την στιγμη δεν εχει κανενας μεσοεπιθετικος μας. Πραγματικα κανενας. Ουτε τα εξτρεμ μας.
Τριπλα, ατομικη ενεργεια, ΠΑΣΑ (το μεγαλο μας θεμα), σουτ εκτος περιοχης.
Ιδωμεν...
Αεροδρομιο; Δυσκολο. Για ποιον θα πηγαιναμε αεροδρομιο; Χαμες;
Πίσω από τον επιθετικό δεν παίζει...όχι στον ΠΑΟΚ του απαιτητικου λουτσέσκου αλλά ούτε στον Βόλο.
Και να έρθει δεν βγάζει ( τουλάχιστον στο πρώτο 6μηνο) κανέναν εκ των ζιφκο, Ναρευ, ντουγκλας από την 11αδα.
Πέρα από καλή τρίπλα ( και αυτό παίζεται αν μπορεί να την δείξει σε έναν ΠΑΟΚ που έχει απέναντι του δύο γραμμές άμυνας και όχι ανοιχτά γήπεδα) δεν έχει να σου δώσει τίποτα άλλο.
Αξίζει αυτός ο παίκτης να πάρει έστω και ένα λεπτό από τον ντελια και να καπαρωσει μια θέση στο ρόστερ, με αποτέλεσμα να μην έρθει κάποιος καλύτερος...αν όχι τώρα στις επόμενες μεταγραφικες
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
- FreeWatcher
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Ἐγραψα την γνώμη μου οτι ο συγκεκριμένος έχει κυρίως μία κίνηση, τρίπλα με το εξωτερικό αριστερό και πάσα, σέντρα ή σούτ. Γι᾽αυτό και παίζει από τα δεξιά γιατί αυτή την κίνηση την έχει.FreeWatcher έγραψε:+++renegade έγραψε:Πάσα σίγουρα δεν έχει.nunies4 έγραψε:Ναι τον θεωρω. Εχει χαρακτηριστικα που αυτη την στιγμη δεν εχει κανενας μεσοεπιθετικος μας. Πραγματικα κανενας. Ουτε τα εξτρεμ μας.
Τριπλα, ατομικη ενεργεια, ΠΑΣΑ (το μεγαλο μας θεμα), σουτ εκτος περιοχης.
Ιδωμεν...
Αεροδρομιο; Δυσκολο. Για ποιον θα πηγαιναμε αεροδρομιο; Χαμες;
Πίσω από τον επιθετικό δεν παίζει...όχι στον ΠΑΟΚ του απαιτητικου λουτσέσκου αλλά ούτε στον Βόλο.
Και να έρθει δεν βγάζει ( τουλάχιστον στο πρώτο 6μηνο) κανέναν εκ των ζιφκο, Ναρευ, ντουγκλας από την 11αδα.
Πέρα από καλή τρίπλα ( και αυτό παίζεται αν μπορεί να την δείξει σε έναν ΠΑΟΚ που έχει απέναντι του δύο γραμμές άμυνας και όχι ανοιχτά γήπεδα) δεν έχει να σου δώσει τίποτα άλλο.
Αξίζει αυτός ο παίκτης να πάρει έστω και ένα λεπτό από τον ντελια και να καπαρωσει μια θέση στο ρόστερ, με αποτέλεσμα να μην έρθει κάποιος καλύτερος...αν όχι τώρα στις επόμενες μεταγραφικες
Δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει πολλά άλλα χαρακτηριστικά στο ρεπερτόριό του, αν και τα δίνει όλα, σκυλιάζει στα παιχνίδια που τον έχω δεί και γενικά έχει καλή τεχνική.
Είναι ΟΚ αν έρθει με λίγα λεφτά.
Ακριβώς, άλλο το να παίζει σε όποια θέση κι αν παίζει στον Βόλο σε ανοιχτό γήπεδο και άλλο στον ΠΑΟΚ που στους 30/36 τουλάχιστον αγώνες θα βρίσκει δύο νταλίκες έξω πό την αντίπαλη περιοχή.
Και ο vanVeert που μου γέμιζε το μάτι στον Βόλο είμαι περίεργος να δω το τι ψάρια θα πιάνει τώρα που θα βρίσκει κλειστές άμυνες.
Αδέλφια, ο Xeka δεν είναι δεκάρι αλλά οκτάρι, αν αδειάσουμε τον Αουγκούστο (όνειρο θερινής νυκτός) τον βάζουμε στην θέση αυτή. Δεκάρια με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά υπάρχουν, πάντως όχι Fernandez-Xeka.
Και ο vanVeert που μου γέμιζε το μάτι στον Βόλο είμαι περίεργος να δω το τι ψάρια θα πιάνει τώρα που θα βρίσκει κλειστές άμυνες.
Αδέλφια, ο Xeka δεν είναι δεκάρι αλλά οκτάρι, αν αδειάσουμε τον Αουγκούστο (όνειρο θερινής νυκτός) τον βάζουμε στην θέση αυτή. Δεκάρια με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά υπάρχουν, πάντως όχι Fernandez-Xeka.
-
van rooy έγραψε:kosths BXL έγραψε:βαζεις λινκ αυτης της κολοεφημεριδας και κολοσαιτ ? πες το ετσι να καταλαβουμε και τα αλλα ποστ σου....κανονικα πρεπει ηδη να ειχε φυγει μπαν απο τους μοντ και διαγραφη του ποστvan rooy έγραψε:https://www.metrosport.gr/michel-o-paok-einai-gia-tropaia-kai-ta-tropaia-theloyn-empeiroys-podosfairistes-631671
Μίχελ: «Ο ΠΑΟΚ είναι για τρόπαια και τα τρόπαια θέλουν έμπειρους ποδοσφαιριστές»
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:
Αρχικά ανέφερε: «Βρίσκομαι στη Σλοβακία, μου λείπει η Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ και η ατμόσφαιρα που υπάρχει στην πόλη. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στο κλαμπ, βρισκόμαστε στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.»
Στη συνέχεια πρόσθεσε για τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, θα πρέπει όλοι να βρεθούν στο πλευρό του ΠΑΟΚ, ωστόσο εγώ θα έλεγα πως ο κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να δίνει το 100%. Εγώ όταν είχα έρθει στον σύλλογο υπήρχε στόχος το πρωτάθλημα και το κύπελλο, όταν θέλεις να κατακτήσεις τρόπαια, χρειάζονται έμπειροι παίκτες και έτοιμοι, δεν ξέρω φέτος ποιοι είναι οι στόχοι. Ο ΠΑΟΚ χωρίς τρόπαια, δεν είναι ο ΠΑΟΚ που θέλουν οι φίλαθλοι του και θα πρέπει να κατακτά τίτλους.»
Για ενδεχόμενο επιστροφής του: «Είχαμε μιλήσει με τον κ. Σαββίδη για θέματα της ομάδας και συμβουλευτικά, αλλά όχι ποτέ κάτι επίσημο για να έρθω ξανά στον σύλλογο. Πριν αναλάβει τα ηνία ο Ζοσέ Μπότο.»
Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο Ραζβάν είναι πολύ πετυχημένος προπονητής, έξυπνος και τον τον εκτιμώ πολύ, ξέρει τι κάνει. Κάποιες φορές για να κατακτήσεις τρόπαια στην Ελλάδα δεν είναι θέμα μόνο του προπονητή και των παικτών, χρειάζονται και άλλα πράγματα.»
Για τις διαφορές μεταξύ νέων και έμπειρων ποδοσφαιριστών: «Όταν δουλεύεις σε ένα κλαμπ με τόσο μεγάλη πίεση, δεν υπάρχει χρόνος για νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά για τοπ επιπέδου ώστε να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ. Αν φέρεις παίκτες 20 ετών από την Πορτογαλία και την Ισπανία, θα χρειαστεί να περιμένεις καιρό για να αποδώσουν. Υπάρχουν περιπτώσεις όπως όταν φέραμε τον Πρίγιοβιτς στα 26 του που ήταν πνευματικά και αγωνιστικά έτοιμος.»
Ο καθένας είναι ελεύθερος να διαβάζει ότι θέλει στη ζωή του, και ο΄τι έχω γράψει εδω μέσα μπορείς να το κρίνεις όμορφα και με επιχειρήματα.
Μέχρι εκει φτάνει η ελευθερία σου αν αντιλαμβάνεσαι τι λέω.
Αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου μπορείς απλά να με αγνοείς, να τις κρίνεις , να τις αντικρούσεις με επιχειρήματα όμως δεν σου επιτρέπω να μειώνεις την προσωπικότητα μου .
υγ: Αν απαγορεύεται να ανεβάζουμε συνεντεύξεις ανθρώπων που υπηρέτησαν τον ΠΑΟΚ όπως ο Μιχελ ας το κρίνουν οι διαχειριστές του φόρουμ.
εισαι ελευθερος να διαβαζεις οτι θελεις...δεν εισαι ελευθερος να βαζεις λινκ στο φορουμ αυτου το κολοσαιτ που ξεκαθαρα θελει να κανει κακο στον ΠΑΟΚ...δεν θα δινουμε κλικ και θα κανουμε διαφημιση σε αυτους του τρυπιους...αν εσυ τους γουσταρεις κρατα το για τον εαυτο σου...επισης εδω δεν ειναι η εκκλησια του δημου ειναι φορουμ του ΠΑΟΚ και αν δεν κανω λαθος πριν μερικες μερες ενας μοντ εγραψε οτι οποιος βαζει λινκ για αυτο το σαιτ και καποια σαιτ απο τη χαβουζα θα διαγραφετε το ποστ και θα τρωει μπαν για λιγη ωρα ....
Για αυτό και δεν έβαλε λινκ αλλά όλο το κείμενο , για να μην δώσεις εσύ κλικ, αλλά ταυτόχρονα να διαβάσεις και τι είπε ο πιο επιτυχημένος τ.δ του ΠΑΟΚ.
Όσο για τα υπόλοιπα...απλά πολύ ασχημα και αυτά που γράφεις και το ύφος σου
-
renegade έγραψε:Για αυτό και δεν έβαλε λινκ αλλά όλο το κείμενο , για να μην δώσεις εσύ κλικ, αλλά ταυτόχρονα να διαβάσεις και τι είπε ο πιο επιτυχημένος τ.δ του ΠΑΟΚ.
ναι τσεκαρε αλλη μια το ποστ του να δεις οτι εβαλε και το λινκ....και το υφος μου ειναι αυτο που πρεπει γτ φενεται το τι κανει ...δεν θα το συνεχισω πανε τσεκαρε να δεις οτι εβαλε και το λινκ μαζι με το κειμενο και δες λιγο και τα προηγουμενα ποστ του σε αυτο το τοπικ και θα καταλαβεις ...πριν μερικες μερες εγινε το ιδιο στο τοπικ των μεταγραφων λιγο πριν κλεισει και μοντ ειχε γραψει οριακα χειροτερα απο αυτα που εγραψα εγω
-
- Dark Knight
Αφήστε ρε παιδιά τις διαμάχες και πείτε κάποιος τι γίνεται με τον παίκτη του ΠΟΡΚΥ; (Δεν μπορώ να απευθυνθώ απευθείας στον Πόρκαρο λόγω σεβασμού προς το πρόσωπό του)

Το λινκ το έβαλα για να φανεί η πηγή της συνέντευξης όχι για να το πατήσεις.
Δεν θα σου δώσω την χαρά της Αντιμάχιας.
Είμαι ενας απλός ΠΑΟΚΤΣΗΣ τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
Μπορείς να γραψεις ότι θες για μένα δεν θα σου απαντήσω.
Δεν θα σου δώσω την χαρά της Αντιμάχιας.
Είμαι ενας απλός ΠΑΟΚΤΣΗΣ τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
Μπορείς να γραψεις ότι θες για μένα δεν θα σου απαντήσω.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
kosths BXL έγραψε:van rooy έγραψε:kosths BXL έγραψε: βαζεις λινκ αυτης της κολοεφημεριδας και κολοσαιτ ? πες το ετσι να καταλαβουμε και τα αλλα ποστ σου....κανονικα πρεπει ηδη να ειχε φυγει μπαν απο τους μοντ και διαγραφη του ποστ
Ο καθένας είναι ελεύθερος να διαβάζει ότι θέλει στη ζωή του, και ο΄τι έχω γράψει εδω μέσα μπορείς να το κρίνεις όμορφα και με επιχειρήματα.
Μέχρι εκει φτάνει η ελευθερία σου αν αντιλαμβάνεσαι τι λέω.
Αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου μπορείς απλά να με αγνοείς, να τις κρίνεις , να τις αντικρούσεις με επιχειρήματα όμως δεν σου επιτρέπω να μειώνεις την προσωπικότητα μου .
υγ: Αν απαγορεύεται να ανεβάζουμε συνεντεύξεις ανθρώπων που υπηρέτησαν τον ΠΑΟΚ όπως ο Μιχελ ας το κρίνουν οι διαχειριστές του φόρουμ.
εισαι ελευθερος να διαβαζεις οτι θελεις...δεν εισαι ελευθερος να βαζεις λινκ στο φορουμ αυτου το κολοσαιτ που ξεκαθαρα θελει να κανει κακο στον ΠΑΟΚ...δεν θα δινουμε κλικ και θα κανουμε διαφημιση σε αυτους του τρυπιους...αν εσυ τους γουσταρεις κρατα το για τον εαυτο σου...επισης εδω δεν ειναι η εκκλησια του δημου ειναι φορουμ του ΠΑΟΚ και αν δεν κανω λαθος πριν μερικες μερες ενας μοντ εγραψε οτι οποιος βαζει λινκ για αυτο το σαιτ και καποια σαιτ απο τη χαβουζα θα διαγραφετε το ποστ και θα τρωει μπαν για λιγη ωρα ....
Σχετικά με τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Ο εμετός που ονομάζεται μετροπολις και μετροσπορτ απαγορεύεται να αναδημοσιεύεται στο φορουμ του ΠΑΟΚ. Ο συγκεκριμένος όμιλος είναι αποδεδειγμένα εχθρός της ομάδας εδώ και παρά πολλά χρόνια. Van Rooy, επειδή είσαι σοβαρό μέλος το παραβλέπουμε για πρώτη και τελευταία φορά. Ας μην επαναληφθεί. Και το παραβλέπουμε γιατί είναι συνέντευξη του Λουμπος Μιχελ.
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ. Διαβάστε τους κανόνες. Δυο λεπτά υπόθεση είναι.
Ζητω συγγνώμη από τους διαχειριστές για ότι προκάλεσα.
υγ..το πρόβλημα σου ειναι αν θα με {μπαναρουν} από το φόρουμ ..?. Ούτε στο νηπιαγωγείο δεν κάνουν έτσι τα παιδάκια.
Και κάτι τελευταίο ,σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορείς εσύ να μου υποδείξεις τι μπορω να γράφω και τι να λέω , τι θα κρατάω για μένα και τι θα μοιραζομαι και με ποιον.
υγ..το πρόβλημα σου ειναι αν θα με {μπαναρουν} από το φόρουμ ..?. Ούτε στο νηπιαγωγείο δεν κάνουν έτσι τα παιδάκια.
Και κάτι τελευταίο ,σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορείς εσύ να μου υποδείξεις τι μπορω να γράφω και τι να λέω , τι θα κρατάω για μένα και τι θα μοιραζομαι και με ποιον.
Δεν βλέπω χρησιμότητα στην απόκτηση του Φερνάντες.
Δεν έχω καταλάβει με ποιόν τρόπο ο παίχτης αυτός είναι η λύση σε αυτό που ψάχνει ο προπονητής
Δεν έχω καταλάβει με ποιόν τρόπο ο παίχτης αυτός είναι η λύση σε αυτό που ψάχνει ο προπονητής
Μπράβο Πόρκυ...θα βάλουν ρήτρα για ένα παίκτη ενώ του χρόνου λήγει το συμβόλαιό του...ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Μια ανάσα από τον δανεισμό του Κονγκολεζου επιτελικου χαφ
https://www.transfermarkt.com/gael-kaku ... eler/74297 τής Λανς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο 31 ετών ποδοσφαιριστής, που έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα της γαλλικής ομάδας, θέλει ένα restart στην καριέρα του και η προοπτική του ΠΑΟΚ, μάλλον είναι η ιδανική γι' αυτόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν για δάνειο ενός έτους με υψηλή όμως οψιόν αγοράς, η οποία πιθανόν να αγγίζει τα 5 εκατ. €, ενώ και το συμβόλαιό του θα βρίσκεται περίπου στο 1 εκατομμύριο...

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ βλέπω παραμένει υπεράριθμο, και έχουμε 11/09. Πεταμένα χρήματα που θα βρεθούν τουχρόνου από άσκοπη πάλι πώληση πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή.
Πέρα από την διαχείρηση, που ελπίζω να προκύψουν δανεισμοί, βλέπω ότι το ρόστερ μας έχει μέλλον. Συγκεκριμένα στη θέση των Κ.Αμυντικών βλέπω ότι είμαστε κομπλέ για πολλά χρόνια. Ίνγκασον, Κουλιεράκης και Μιχαϊλίδης είναι τοπ αμυντικοί, ενώ έχω καλό προαίσθημα και για τον Νασμπεργκ. Το περίεργο εδώ είναι ότι έχουμε 3 αριστεροπόδαρους και 1 δεξιοποδαρο
Δεξί μπάκ πιστεύω ότι ο Λύρατζης θα βελιτωθεί επιπλέον. Φέτος είναι ουσιαστικά η 2η του σεζόν. Σίγουρα περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον Σάστρε.
Αριστερό μπακ τουχρόνου θα πρέπει να γίνει επιτέλους μια σοβαρή κίνηση, αν όχι φέτος. Μακάρι όμως να ανεβεί ο rookie Τσαούσης και να καπαρώσει αυτός τη θέση.
Στα χαφ θα γίνει χαμός, μιας και πολλοί παίκτες λήγουν (Αουγκούστο, Ντάντας, Κούρτιτς).
Περιμένω να βγάλουμε παίκτες στους 3 πίσω από το φορ. Έχουμε νιάτα, υπάρχει η ελπίδα του Κωσταντέλια, ενώ ήδη προστέθηκε στην βασική 11άδα με τεράστια επιτυχία (MVP), o Narey, η μεταλύτερη μέχρι τώρα επιτυχία του Μπότο.
Στα φορ, είμαστε σκλαβωμένοι στην επιλογή Λουτσέσκου για Ολιβέιρα από πέρυσι. Όλοι ελπίζουμε ο παίκτης με το καλό να αναστηθεί, είναι και πολύ ακριβός για να παίζει λιγάκι. Ο Μπράντον δεν ξέρω τι κασέ έχει, αλλά δείχνει κανονικός ποδοσφαιριστής. Δίνει τις μάχες του, defensive striker πιο πολύ τον κάνω. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ αν θέλει να πάει για πρωτάθλημα, θα χρειαστεί έναν καθαρό γκολτζή, να κάνει 20 γκολ τη σεζόν. Αυτοί φέρνουν πρωταθλήματα ή διακρίσεις (Πρίγιο, Μπεργκ, Σισέ, Αραμπί προ 2ετίας, κ.α.). Πολύ σωστός ο δανεισμός του Κούτσια, και μακάρι τουχρόνου να γίνει ο φορ που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη. Για φέτος όμως 2 φορ ίσως αριθμητικά να είναι λίγοι, μιας και ο Ολιβέιρα δε δείχνει και τόσο υγιής. Δε γνωρίζω αν μπορεί να σταθεί κάποιος από τα παιδιά της β ομάδας.
Πέρα από την διαχείρηση, που ελπίζω να προκύψουν δανεισμοί, βλέπω ότι το ρόστερ μας έχει μέλλον. Συγκεκριμένα στη θέση των Κ.Αμυντικών βλέπω ότι είμαστε κομπλέ για πολλά χρόνια. Ίνγκασον, Κουλιεράκης και Μιχαϊλίδης είναι τοπ αμυντικοί, ενώ έχω καλό προαίσθημα και για τον Νασμπεργκ. Το περίεργο εδώ είναι ότι έχουμε 3 αριστεροπόδαρους και 1 δεξιοποδαρο

Δεξί μπάκ πιστεύω ότι ο Λύρατζης θα βελιτωθεί επιπλέον. Φέτος είναι ουσιαστικά η 2η του σεζόν. Σίγουρα περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον Σάστρε.
Αριστερό μπακ τουχρόνου θα πρέπει να γίνει επιτέλους μια σοβαρή κίνηση, αν όχι φέτος. Μακάρι όμως να ανεβεί ο rookie Τσαούσης και να καπαρώσει αυτός τη θέση.
Στα χαφ θα γίνει χαμός, μιας και πολλοί παίκτες λήγουν (Αουγκούστο, Ντάντας, Κούρτιτς).
Περιμένω να βγάλουμε παίκτες στους 3 πίσω από το φορ. Έχουμε νιάτα, υπάρχει η ελπίδα του Κωσταντέλια, ενώ ήδη προστέθηκε στην βασική 11άδα με τεράστια επιτυχία (MVP), o Narey, η μεταλύτερη μέχρι τώρα επιτυχία του Μπότο.
Στα φορ, είμαστε σκλαβωμένοι στην επιλογή Λουτσέσκου για Ολιβέιρα από πέρυσι. Όλοι ελπίζουμε ο παίκτης με το καλό να αναστηθεί, είναι και πολύ ακριβός για να παίζει λιγάκι. Ο Μπράντον δεν ξέρω τι κασέ έχει, αλλά δείχνει κανονικός ποδοσφαιριστής. Δίνει τις μάχες του, defensive striker πιο πολύ τον κάνω. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ αν θέλει να πάει για πρωτάθλημα, θα χρειαστεί έναν καθαρό γκολτζή, να κάνει 20 γκολ τη σεζόν. Αυτοί φέρνουν πρωταθλήματα ή διακρίσεις (Πρίγιο, Μπεργκ, Σισέ, Αραμπί προ 2ετίας, κ.α.). Πολύ σωστός ο δανεισμός του Κούτσια, και μακάρι τουχρόνου να γίνει ο φορ που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη. Για φέτος όμως 2 φορ ίσως αριθμητικά να είναι λίγοι, μιας και ο Ολιβέιρα δε δείχνει και τόσο υγιής. Δε γνωρίζω αν μπορεί να σταθεί κάποιος από τα παιδιά της β ομάδας.
-
Αυτό με τους 3 αριστεροποδαρους, είναι λίγο αστικός μύθος. Αν είχαμε 3 δεξιοποδαρους κ έναν αριστεροποδαρο δε θα υπήρχε θέμα κ τώρα υπαρχει;